Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. wayett

wayett Járnitanuló

Sziasztok. A juharfa az a cukorjuhar?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Juharfa nincs a játékban, csak 2 változata: Cukorjuhar és Ujjas juhar.

3. wayett

wayett Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ.

4. vikka1979

vikka1979 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Lehet nem jó helyre írok, bocsi érte. A kérdésem a következő lenne. Amit beültettem a teliholdas területre és nem tudtam leszedni az most akkor elveszett? A választ előre is köszönöm. Vikka

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A legközelebbi teliholdas event során lesz learatható, azon a területen nem gazosodik el a növény.

vikka1979 kedveli ezt.
  6. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Miért nem tudok üzenetet irni? ID:12183585 Köszi

7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia jozseflzr!

Pontosan hol akad el a folyamat?

8. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Az a probléma hogy a küldés helye szürke alatta pedig zölden megjelenik hogy törlés. Beirni betudom csk elküldeni nem.

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia jozseflzr!

Az üzenet tárgya mező kitöltött?
    Ha oda nem írsz semmit, akkor elküldeni sem tudod az üzenetet.

pormacska1 kedveli ezt.
  10. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Bocsi már jó

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.11.15
  11. vikka1979

vikka1979 Fórum-zöldfülű

Köszönöm az infot, megnyugodtam. :)

12. Cukyfalat

Cukyfalat Fórum-zöldfülű

Sziasztok! :)

Olyan problémám adódott hogy vásároltam a piacon 21 kivimadarat elviekben. Gyakorlatban a csp-men ez látszik is, viszont mikor szerettem volna beadni a feladatba, nem sikerült, mert mégsincs. Frissítettem a játékot, de sajnos ezután is ugyanaz a helyzet. :(
    Mi történhetett?
    Előre is köszönöm!

Cukyfalat User ID:36125415

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek ne feledd, a kivitápot vásároltál a piacon.

14. -judit1960-

-judit1960- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A gazdaköri megbízásoknál még mindig nem mutatja a pajtában lévő darabszámot.

15. Laboviti

Szia!
    Erről a jelenségről már értesítést kaptak a központ munkatársai. Mi is várjuk a javítást.

16. Punager

Punager Utánpótlás-írogató

Miért nem lehet folyamatosan használni a teliholdas farmot???
    Rengeteget kellene termelni a növényekből azt meg ilyen 24 órás alkalmakkal nem lehet csak évek alatt teljesíteni!
    Javasolnám a készítőknek hogy lehessen használni a farmot!

17. Laboviti

Szia!
    A játék készítőinek döntése alapján a Teliholdas farmrész alkalmi időpontokban használható.
    A rémnövényeket tartalmazó gazdaköri feladatok állandóak, van idő a teljesítésükre.

18. 1csendes

1csendes Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudok egyik farmomra sem belépni Google Chrome-al. Betölt, aztán rögtön kiírja, hogy kiléptem.
    Most mozillával vagyok.
    csendes ID: 41920300

19. Laboviti

20. Laboviti

Szia!
    A játék internet alapú és mint ilyen, a GEO IP szerint meghatározott a fizetési rendszer.
    Magyarországról játszva kedvezmények érvényesíthetők. Ha Te pl. külföldről is játszottál, azt megjegyezte a rendszer. Egy itthoni kedvezményes megrendeléssel a régi adatok nem törlődnek.
    A visszaállítást kezdeményezned kell, ennek szabályai vannak, melyek a support válaszában olvashatók.
    Mivel velük állsz levelezésben a hatáskörök miatt, így ott tudod jelezni a vélt sérelmeidet.
    A szabályok mindenkit kötnek, mindenkire érvényesek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.