Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szoke31

szoke31 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm a gyors választ. Én elég gyakran megyek külföldre, tehát ahányszor kiutazom, és külföldön játszom, annyiszor fog átállni a rendszer eurós fizetési módra, és azt követően mindig ugyanez a hercehurca fog megismétlődni? Még mindig nem tudom, hogy mit kéne csinálnom, tekintettel arra, hogy azzal kapcsolatban nem kaptam értesítést, hogy hogy kellene a visszaállítást kezdeményeznem. Köszönöm szíves türelmét. Üdvözlettel szoke31

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Ahogyan az előző válaszomban is írtam, a visszaállítást kezdeményezned kell a játék supportján, ez az ő kompetenciájuk.
    Ez nem egy "végtelen" sokszor megismételhető eljárás.

ada77201 kedveli ezt.
  3. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok! Csak egy kérdés
    hát ez tényleg elég érdekes szitu ha valaki kimegy külföldre és onnét szeretne játszani akkor automatikusan átáll a rendszer ha pedig vissza jön akkor meg úgy kell kérvényeznie a vissza állítást :)
    És akkor ez még ráadásul nem is ismételhető sokáig :-(
    Tehát akkor két választásunk van ha el kell utaznunk akkor vagy nem játszunk azon a pár napon míg távol vagyunk vagy le kell mondanunk az itthoni kedvezményes vásárlásról :-( ha a rendszer már nem állítja vissza többet a magyar rendelési felületet és csak külföldi árakon tudunk vásárolni ezek után?
    jól értelmezem!
    Köszönöm

4. Laboviti

Szia!
    Külföldön is lehet játszani. Itt a megrendelések kedvezményes lehetőségeiről van szó.
    Ha a témával kapcsolatban további kérdéseid merülnek fel kérlek, keresd fel a supportot.

ada77201 kedveli ezt.
  5. ada77201

ada77201 Fórumlakó

köszönöm

6. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

Sziasztok,

már régóta nem értem, hogy a csere esetében a léghajón megjelenő összes csere lehetőség szürke. hiába keresgélek, nem találok "élő" cserelehetőséget. igy aztán cserélni sem tudok, csak gyűlnek az engedélyek. Ennek a hiábavaló keresgélésnek van valami oka? Vagy hol lehet még cserélni?
    köszi
    gabcsunga

7. Laboviti

Szia!
    Részletes, képes segítséget ITT találsz.

8. Cukyfalat

Cukyfalat Fórum-zöldfülű

Ó hogy... és tényleg, most néztem hogy 2x annyi kivitápom lett. :(
    Eszembe sem jutott azt csekkoloni. Bocsánat és köszönöm! :)
    Cukyfalat

9. gabcsunga

gabcsunga Junior szaki

köszönöm, sajnos nem lettem okosabb, igy a cseréket inkább kihagyom.
    További szép estét.
    üdv gabcsunga

10. chili48

chili48 Törekvő

Szia! Cserejátékban 1db szakurát adtam 1db gesztenyefát kaptam de nem találom sehol!!!!!

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben a csere létrejött és már nincs az Ajánlatok kezelése részben sem, akkor egy kis és belépés után ellenőrizd ismét a fák menüjét.

12. luigimafiano

luigimafiano Utánpótlás-írogató

Üdv! Nektarint nem lehet még cserélni? már elég régen nyerhető volt... + a titkos ügynök kiképzőt sem találom,mikorra várható a lehetőség? köszi

13. galdelila216

galdelila216 Fórum-zöldfülű

Üdv!A kérdésem az lenne hogy a Hódvár 3. szint piros-amat miért nem tudom sem elajándékozni, sem cserélni, sem eladni???

14. -East17-

Szia!

Nektarin nem nyerhető, hanem titokfa. Azokat pedig bevezetéstől számított kb. 4 hónapon belül nem lehet cserélni vagy ajándékozni. A titkosügynök képző eddig sem volt a listában és később sem várható.

15. -East17-

Szia!

A hódtenyésztés nincs túl régóta a játékban, ezért az óljait sem lehet ezen a csere napon ajándékozni vagy cserélni.

16. Tanyagazda0508

Tanyagazda0508 Utánpótlás-írogató

tudom a nagyobbitani a képet

17. -East17-

Szia!

Köszönjük, a legtöbben mi is tudjuk nagyítani. Ám ha kérdezni szeretnél ezzel kapcsolatosan valamit, akkor bővebben és pontosabban fogalmazz, kérlek.

18. Tanyagazda0508

milyen módszerrel tudnám a képet nagyobbitani???

19. -East17-

A farm képét kétféleképpen lehet nagyítani. A jobb egérgombbal belekattintasz a farmba valahova, majd a megjelenő kis fehér ablakban a "Zoom in" lehetőséget választod, vagy lenyomod a Ctrl-gombot, és közben az egérgörgővel változtatod a képméretet.

20. Tanyagazda0508

köszönöm a segitséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.