Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Minden farmterületre kifejti a hatását, kihelyezéstől függetlenül. Igen, 10 óránként adja a bónuszt.

2. bencerancs01

bencerancs01 Járnitanuló

az szuper
    köszönöm ,

3. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

szia!beszéltem velül.az ő rendszerükben nincs hiba,telómnak sem,mivel tudok üzenetet küldeni.szoftver hibáról beszélt,valószínű nálatok van ez a hiba.ennyit tudtam utána nézni.légyszi tudd meg valahogy,ez a lehetőség fennáll-e.
    khm...hagyd ne nézz utána,valami csoda folytán most elment az sms.fura dolgok vannak....

4. -East17-

Ennek örülök, ezek szerint sikerült nekik csodát tenni...

5. zuza67

zuza67 Utánpótlás-írogató

Akkor, ha jól értelmezem, a Rackónál kapom meg a jutalmamat?

6. -East17-

Szia!

Igen, napi jutalomként érkezik.

7. fanni(9)

fanni(9) Fórum-zöldfülű

Köszi!sajnos még sok aranybanán kell a moringa szoborhoz.:(

8. gitka52

gitka52 Fórum-zöldfülű

Szép estét , az lenne a kérdésem,hogy miért nem kaptam meg a megvásárolt kerti berkenyét,holott a pénz meg le lett vonva

9. kotkoda))

kotkoda)) Utánpótlás-írogató

10. 83Ramirez83

83Ramirez83 Utánpótlás-írogató

Udv!A kerdesem az lenne,hogy azt lehet tudnia egy hozzam hasonlo mezei jatekosnak,hogy milyen szazalekban jatszak ezt a jatekot a nemzetisegek,mert ahogy a TOP 1000 allasat latom kb a fele magyar,bar nem szamoltam csak ranezesre tunik annyinak.

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Fát kerestél vagy termést?

12. |Tamás|

Szia!

Nemzetiségek eloszlásáról nincsenek adataink, hogy hány százalékban játszik az adott ország a többihez képest.

13. -Lotyika-

-Lotyika- Járnitanuló

Sziasztok!
    Nemrég kezdtem el újra a játékot! Sajnos van néhány dolog amit nem tudom, hogy mire való!
    Segítenétek??
    1 . Betakarításkor kapok "humuszt" azt mire használhatom és hogyan ?
    2. szintén betakarításkor ... m6 érmék ?? ez mire való?
    3. A malomba tudok keverni szuper erősítőt !? ez mire jó??
    Köszönöm előre is :)

14. |Tamás|

Szia!

Humusz illetve a szuper erősítő a mostani eventhez tartozik, ideiglenesen van játékban.

M6 érme pedig egy állandó gazdaköri feladathoz tartozik, amint megcsinálod a gazdaköri feladatot teljesen, akkor utána már nem fogod kapni ezt a felröppenőt.

Akadályversenynek hívják ezt a gazdaköri feladatot, aminek itt megtalálod a részletes leírását.

15. -Lotyika-

-Lotyika- Járnitanuló

Köszönöm szépen ! Most már minden világos !! :)

16. szpisjakZsanett

szpisjakZsanett Fórum-zöldfülű

így csináltam nem csinál semmit

17. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ne legyen termőföld ott, ahová kiteszed.

18. szpisjakZsanett

szpisjakZsanett Fórum-zöldfülű

köszönöm

Baby72 kedveli ezt.
  19. indigo54

indigo54 Aktív író

Ugyan nem vagyok kezdő, de lenne egy krdésem?Állatok a Bahamán nem is lesznek? Azutolsó a teve volt, 200 szint felett járok, decsakfák,növények voltak eddig és ugy látom csak azok várnak a maya temlomban?

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.