Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. judit7676

judit7676 Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen én csak saját részre szerettem volna későbbi trágyázásra tartalékolni sajnálom ezen változtathatnának! szép estét és köszönöm a segítséget

2. sasikapista

sasikapista Fórum-zöldfülű

[QUKTE="-East17-, post: 385371, member: 42"]Szia!

A babér a 95. szinttől elérhető.
    [/QUOTE]
    Köszönöm a választ.

3. yellowfire

yellowfire Aktív író

terménye ol melyik

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Konkrétan mire gondolsz?

5. Theeme

Theeme Törzsjátékos

Az nem világos számomra -bár még nem kezdődött el az event (traktoros),idézem:"Az event bőséges taktikai lehetőségeket kínál, ugyanis teljesíthető akár event növény ültetése nélkül, pusztán felröppenők felhasználásával."-de ha a malomban az üzemanyag előállításához kell a Kamelina mindkét előállításnál-akkor hogy lehet mégis csak fellröpenökkel véghezvinni az eventet a kamelina termelése nélkül?

6. Laboviti

Szia!
    Idézek az event ismertetőjéből:

7. gelu59

gelu59 Haladó

Samsung GALAXY Tab3,milyen letöltést ajánlatok a játék betöltésére.

8. Laboviti

9. vízinyuszi

vízinyuszi Járnitanuló

Üdv! Egy aprócska kérdés: a maja maszk elfogyasztása hatással van-e a gyömbér növekedési fázisára?

10. Laboviti

Szia!
    Nincs hatással a Maja maszk a gyömbérre.

vízinyuszi kedveli ezt.
  11. vízinyuszi

vízinyuszi Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ és a táblázatot.

12. boconádifarmer

boconádifarmer Fórum-zöldfülű

Sziasztok ... általában igyekszem egyedül megtalálni a kérdéseimre a választ, nagyrészt sikerül is :) , de most nem :(
    A kérdésem az lenne, hogy ha a TOP-1000 játékban nem jutottam be a legjobb 1000 játékos közé, akkor nem is kaptam semmit a lehetséges nyeremények közül? :/ Tehát hiába adtam be több milliós értékben cuccokat? :/

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  13. pyra1982

pyra1982 Járnitanuló

igen.

Utoljára szerkesztett: 24.11.15
  14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan. Amennyiben valaki nem jut be a top 1000-be, akkor nyereményt sem kap, illetve a befizetett terményeket sem kapja vissza, de erre mind felhívtuk a figyelmet az event részletes leírásában.

15. |Tamás|

16. boconádifarmer

boconádifarmer Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ :( Sajnálom :/ Elolvastam végig ... tényleg ott van legalul.
    Talán fentre kellett volna kiírni, hogy rögtön tudatosuljon a kis fejünkben :)
    Tudom (gondolom legalábbis :) ) hogy nem ti tehettek róla, de az alap ismertető november 12-én íródott. A kiegészítés hogy ne adjunk be, az meg november 17-én. És addigra szerintem már sokan beadtuk a halmokban álló tojásainkat ...stb.
    Megmondom őszintén, hogy én az ismertetőket aznap elolvasom, és egy füzetbe jegyzetelek - számolok meg minden :D (kicsit beteges :/). Újra nem nézem meg ugyan azt az event ismertető - tehát ha külön figyelemfelhívás nincs a játék indításakor beugró ablakban, akkor az nekem kimarad - de ha néztem volna is, akkor is 5 nap alatt már kb a 3/4-ed fölös raktárkészletemet bepakoltam volna (ahogy azt meg is tettem).

17. |Tamás|

Ez az összes évben érvényben volt, semmi változás nem volt az idei TOP 1000 játékban e téren. A fórum adta lehetőségeket kihasználva, ha elolvasol 1 témát akkor normál betűtípusú lesz az írás, míg új hozzászólás érkezése után félkövérre fog váltani. Amennyiben erre figyelsz, akkor könnyen megtudod különböztetni hogy olvastad-e az adott témát teljesen vagy sem.

18. kennyboy93

kennyboy93 Utánpótlás-írogató

Kicsit igazságtalannak tartom, hogy a piacon pl a trágya eventek idején nem egyforma áron adható el. Míg az én piacomon a bölcs tölgy rúnájával együtt is csak 18 CSp, addig vannak olyan szerencsés játékosok akik ugyan abban az időben már 86 CSP-ért tudják kinálni a portékát. Hogy lehet átkerülni a jobb piacra?

19. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Sehogy sem. Ahová be lettél osztva, ott is maradsz. Nyilván vannak dolgok, melyek a Te piacodon drágábbak, máshol olcsóbb. A kereslet-kínálat diktálja az árakat, pont mint a valóságban. Ez a Dinamikus piac lényege. Az árak nem a szerveren múlnak, hanem az adott piacon lévő játékosokon.

20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.