Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Továbbítjuk az észrevételt.

2. bocika55

bocika55 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt ! 90+ szinten vagyok és még mindig nem jelent meg a csibeszoba . Valami ezt befolyásolja ?

3. Laboviti

Szia!
    A csibeszoba sokaknak fájó pont. Többen jóval a 90. szint felett is régóta várnak csibékre. Az előrejelzés szerint érdemes még türelemmel lennünk!

4. Laboviti

Szia!
    Az említett receptet csak TGC tagok kaphatták meg.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-lekvárkészítés-mesterképzője.1926/#post-5164

gazoskert kedveli ezt.
  5. gazoskert

gazoskert Aktív író

6. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szép jó reggelt ,szép napot! Találkoztam egy furcsa jelenséggel a keréken...szeretném tudni mi ez,mert sehol nincs róla tájékoztatás! Kőmadár kastély...tegnap is és ma is ez volt a pörgetésnél ..bánatomra nem nyertem meg,pedig nagyon örültem volna neki. Ha tudtok róla valamit akkor kérek infót! Köszönöm szépen!

7. Laboviti

Szia!
    Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel a Hivatalos közleményeket.
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

8. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szia! Köszönöm szépen! Ahogy időm engedi nézegetem...kerestem tegnap is de nem találtam róla semmit. Valami közelebbit nem tudsz??. A hivatalosba nincs semmi!!

9. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy mióta nem fejlődhet ki narancsnál magasabb ól vagy terményes a megvásárolt titokólakból?

10. Laboviti

Szia!
    Nincs ilyen szabály.

11. HellEart

HellEart Törekvő

Üdv.

Egy kérdés.
    A Top1000 Nyereményét ma déltöl osztogatják,az érintettek megkapták vagy folyamatban van minden?

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontosabban: 12 óra után, a nap folyamán. Egyelőre nincs hírünk még róla.

HellEart kedveli ezt.
  13. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szia ! Szeretném megkérdezni, hogy a karácsonyi süti receptjét meg lehetett nyerni vmikor, vagy csak megvenni ?

14. -East17-

Szia!

Csak megvásárolni lehet, nyereményként nem szerepelt eventben.

15. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Köszönöm a gyors választ, én is így emlékeztem, de nem voltam teljesen biztos benne.További szép estét !

16. incimami

incimami Fórum bárója

Szép estét!
    Szeretnék segítséget kérni. Hogy töröljem ki a régi baneremet másikat szeretnék felrakni ha síkerül. Köszike a segítséget,

17. -East17-

Szia!

Nem nehéz. Belépsz a neved alatt (jobb felső sarok) legördülő menüben az Aláírás-hoz. Itt a szövegdobozban látod az aktuális képet. Mögé kattintasz és a billentyűzet Vissza-gombjával lépegetve kitörlöd. Majd az új kép linkjét bemásolod a Kép ikonra kattintáskor előbukkanó ablakba. Majd a végén mented a változásokat.

Ashampoo_Snap_2015.11.25_18h25m33s_001_.png Ashampoo_Snap_2015.11.25_18h25m56s_002_.png

18. incimami

incimami Fórum bárója

Köszike meg próbálom.

19. emi733

emi733 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni, hogy valamikor nagy játékos voltam. 3 farmon is játszottam, ebből kettőn a 90. szint közelében. Volt mesterségvölgyem.... stb. Iwiw-ről játszottam, miután megszűnt követtem az utasításokat, átjelentkeztem, aztán még egy darabig folytattam a játékot. Kb másfél éve nem játszom. Az egyik nevem kisemi volt, a másik bambika421. Úgy elrejtettem a gyerekeim elől a jelszót és a nevet, hogy nem találom. Ma olvastam a freemaileim között az üzenetet, gondoltam fellépek, úgy emlékezetből írtam de valószínű új nevet, jelszót, mert teljesen előről kezdődik a játék. Azt szeretném kérdezni, hogy a régi oldalak lenullázódtak, vagy van-e valami mód, hogy meg tudjam nyitni. (Jelszót is csak találgatok) Köszönöm!

20. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A kérdéseddel a játék supportját kell megkeresned. A játék belépési oldalát ha teljesen lehúzod, az alján találsz egy "Support" feliratú linket. Írj le mindent amire emlékszel. Érdemes a régi leveleidet is átnézned az e-mail fiókodban, hátha találsz még valamilyen információt. A választ az általad megadott e-mail címre küldik.

Anyóca61 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.