Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. emi733

emi733 Fórum-zöldfülű

Köszönöm! Találtam egy régi levelet, mikor az iwiw megszűnt, s át kellett menteni dolgokat, abból az időből egy köszöntő levelet, s beleolvasva u. ez volt a játékos nevem. Most is ezt adtam meg, s teljesen újként kezel.

2. kissemoke

kissemoke Járnitanuló

sziasztok! most olvastam egy farmerama csoportban hogy az M6os ermek el fognak tunni zaros hataridon belul.. kb mikor lesz az a hatarido? elore is koszonom a valaszt :)

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel a Hivatalos közleményeket.

4. HellEart

HellEart Törekvő

Üdv

Elméletileg mindenki meg kapta a Top1000es jutalmat?
    Én akkor miért nem kaptam meg?A párom is meg kapta :(

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Azt az információt kaptuk, hogy az Arany banánok elkönyvelése során fellépő hiba miatt a jutalmak kiosztását a javításig felfüggesztették. Egyelőre türelmeteket kérjük, a jóváíró script újra le fog futni, de ennek pontos idejéről még nincs információnk sajnos.

6. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok! A gondom az, hogy nem találom a kincsesládáimat, amiket szereztem. Hol találom? Már mindent megnéztem. ID:21909199
    Fenyvesi1010/Nincs az elhasználódók között sem. /

7. -East17-

Szia!

Hol és milyen módon szerezted őket? Amennyiben a Gazdaköri Képregény feladatokban, azok azonnal ki is nyílnak és megkapd a bennük lévő jutalmat, maga a láda nem kerül be a menüdbe.

8. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia East! Igen a gazdadaköri képregény feladatsorban találtam őket. De értem, ezért hiába keresem. Id 21909199 Farm: Fenyvesi1010

9. -East17-

Amikor a láda a jutalom, akkor a feladat befejezésekor ez a képernyő fogad, ahol kiválaszthatod a ládából mit szeretnél megkapni:
    Ashampoo_Snap_2015.11.26_17h29m56s_001_.png

10. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Szia ! Légyszi vess egy pillantást a farmomra, mert én bár alig látok a náthától, úgy emlékszem már dél fele befejeztem a második ellenfelet és estére a 3.at is legyőzöm, de most beadtam ami 6 ot lép egyszerre, 3at és még csak most győztem le szerinte a 2.at. Meg tudnád nézni ? ID 28744290

11. -East17-

Szia!

A megkapott CSP jutalmak és az event logja alapján csak az 1. és 2. ellenféllel mérkőztél meg.

12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Csudába , én pedig azt hittem már kész lett , de ezek szerint robotolhatok még egy csomót, ez sztem akkor nem jut el a végéig nálam. Köszönöm, hogy időt szakítottál a "nyafogásomra."

13. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Köszönöm szépen megérkezett a múltkor elmaradt farmarany! Viszont elnézést kérek mert a tévedésből kapott aranybanánokat beváltottam mielőtt benéztem volna a fórumra! Sajnálom figyelmetlen voltam de annyi mindent ért a nap folyamán leforráztam magam orvoshoz kellett fordulnom más egészségi problémák! Legközelebb figyelmesek leszek!

14. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

Sziasztok!
    Honnan lehet tudni ,hogy a legutóbbi ólam amit vettem 15Fa mi lett?
    Én úgy emlékszem,hogy az új hattyú,de nem találom sehol???

15. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia _marci7_!

Pontos farmnév és ID szám megadása után tudjuk ellenőrizni.
    Mikor is vetted? Mikor ért be a farmodon?

16. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

_marci7_ ID:32886002

17. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Nem Hattyúfészek, hanem Jégmadárfészek lett belőle.

18. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

Akkor valamit mellénéztem:)))KÖSZI!
    Azt lehet tudni pontossan mikortól is játszom?:)))

19. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

2011.10.01-án, 13:50:29-kor regisztráltál.

20. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

Köszönöm!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.