Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. torpi19

torpi19 Törekvő

oké hogy minusz banánom lett de így is válthatnék ki dolgokat mégse tudok miért?

szintet léptem minusz 76 banánom van

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Mínusz banánból semmit sem lehet elkölteni. Ami nincs a birtokodban azzal nem tudsz fizetni.

.dina1. kedveli ezt.
  3. torpi19

torpi19 Törekvő

akkor meddig várjak?

4. -East17-

Majd csak akkor költhetsz ismét banánokat, ha a mérleg pozitívba fordul.

5. farmom003

farmom003 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    És azt honnan lehet tudni/tudják, hogy mennyi aranybanánom volt előtte? Közbe szintet is léphettem, és a feladat is adott.
    Miért mi szívunk mások hibája miatt?
    Üdv

6. -East17-

Szia!

A rendszer pontosan annyi banánt vett vissza mindenkitől, amennyit előtte tévesen kiutalt. Egyrészt felhívtuk a figyelmet, hogy ne költsetek belőle, másrészt ha valakinek mondjuk volt 10 darab, majd egy pillanat alatt lett 100 darab, az azért elgondolkodásra készteti az embert, hogy honnan jöhetett és miért. Aki pedig elköltötte, az sem került hátrányba, ugyanis előre vett meg most olyan dolgokat, amikre csak jóval később tudott volna sort keríteni banánok híján.

7. mazorka45

mazorka45 Utánpótlás-írogató

Gazda: mazorka45ID: 53173057

A másik kérdés a mozi.
    Már vagy 10-szer megnéztem az akkor aktuális reklámfilmet, de egy nyomorult tantuszt, vagy mit sem adott, nemhogy 5-öt alkalmanként! Pedig szerettem volna beváltani.... (ez kb. 3 hete megy így , előtte adott.)

8. -East17-

A mozi sajnos nem mindig működik az elvártaknak megfelelően. Ám azt is tudni kell, hogy a mozipontok átvételének több eltérő módja is lehetséges a vetített reklámtól függően. Ezekről a Mozi leírásában adtunk tájékoztatást:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/

9. maricaalojzia

maricaalojzia Járnitanuló

-Ági48- kedveli ezt.
  10. Sutyika2000

Sutyika2000 Járnitanuló

Helo! A kiírásban azt olvastam, hogy 69 banán volt hibásan kiadva. Tegnap örültem, azt hittem, hogy ajándék, de már tudom, hogy tévedtem. Ez még rendben. Ha 69 banánt vonnak vissza, ami nem a mi hibánk, hogy hozzátevődött, akkor ebből ma hogy lett mínusz 92????

Sutyika2000ID: 52522477

11. -East17-

Szia!

A hivatalosban a kolléga egy példát írt le magyarázatként, nem a konkrét esetet, ezt a tényt pirossal ki is emelte. Tehát nem 69 banánról beszélünk, hanem farmonként eltérő mennyiségekről.

Íme a mondat:

( A számok opcionálisan a saját farmotokat érintő számokkal helyettesítendők be, ez itt csak egy példa )

12. Barbie1986

Barbie1986 Fórum-zöldfülű

Mit jelent az hogy -83 db aranybanánom van?A 16-os szinten vagyok a szigeten és hirtelen szintlépésnél kaptam egy rakat aranybanánt,amit el is költöttem.Most meg azt írja hogy minuszban vagyok.

13. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Több banánnal rendelkeztél, mint ami valójában járt. A jelenséget egy hiba okozta. Szintlépésemként csak 5 db aranybanán jár. A hibáról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rossz-aranybanán-kijelzés.13332/

14. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A mostani baby boomnál mit kell tenyészteni? Köszi

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

16. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

17. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Tegnap én is bedőltem a sok aranybanánnak. Elköltöttem, de nem látom mit kaptam érte. Hol tudom ezt megnézni?

18. Therebita

Therebita Járnitanuló

-83(minusz előjellel) banánom van,ha az előjelet nem számítom akkor a 30 banános kikötőt miért nem tudom kiváltani?
    Most olvastam az előttem kérdezőnek írt válszat .Minden érthető

19. Laboviti

20. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.