Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Azt szeretném kérdezni, hogy az ördögcérna szobor kiváltása ? AB volt, mert nem emlékszem. Köszi a válszt.

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

3. akitakutya

akitakutya Törekvő

Kellemes délutánt kívánok!
    Szeretném megtudni, hogy miért van -68 aranybanánom? A paszulyról most kaptam 5 db-ot.
    Köszönöm, ha válaszoltok!

akitakutyaID: 13769964

Most látom az egyik előttem lévő beírásnál, hogy mit kell megnézni. Megyek és elolvasom!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.11.15
  4. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Hi!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy kapható lesz-e valaha a hattyú a piacon, vagy az a gazdaköri ott ér véget a második foknál?
    Lassan egy hónapja van hattyú - egyeseknek -, de hála a "dinamikus" piaci őrületnek, egyszerűen nincs kitéve egyetlen egy sem, ami érthető, hiszen nyilván fityingekért lehetne csak kitenni.
    fog ez változni valaha?

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Valamit rosszul olvashattál, hattyú 8 egész napja van a játékban:

https://board-hu.farmerama.com/inde...tos-ól-akció-hattyú-talányos-tenyészet.13304/

A piacon pedig a többi játékos árul, ők döntik el, hogy kiteszik-e annyiért amennyi az állat pajta értéke, vagy sem. Minden új állat vagy növény esetében így történik, így zajlanak az első idők, nem újdonság ez, és változni sem fog.

6. maricaalojzia

maricaalojzia Járnitanuló

7. foresttom

foresttom Járnitanuló

Szia !
    Juhéj végre MENTOR lettem de a CSIBÉK meg se mozdulnak :(
    Segítsetek ha elküldöm a csibét kapok helyette másikat vagy ...
    kösz

8. Györgyi6464

Györgyi6464 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, megszeretném kérdezni miért nincs mozim már hónapok óta. Farmnevem:györgyi6464 ID :25779760 választ köszönöm szépen, szép napot:)

9. .kutty.

.kutty. Fórumlakó

Még csak nyolc napja nem kapni egy játékba került állatot? Ej, de türelmetlen vagyok!
    Az viszont egyszerűen nem igaz, hogy a játékos dönti el, hogy mennyiért teszi ki! Amióta ez a "dinamikus piac" létezik, minden újdonság nagyon hosszú idő után kerül csak ki, mert a nagyságos BP olyan szemérmetlenül alacsonyan limitálta a kezdő árakat, hogy egyszerűen nem éri meg kitenni.
    Ez a gyakorlati tapasztalat. A DP előtt egyetlen állatra sem kellett hosszú napokig várni!
    Nem akarja a BP legalább egy kicsit átírni ezt az elhibázott döntését?

10. -East17-

Szia!

Igen, kapsz új csibéket.

11. -East17-

Szia!

Nem tudjuk ezt így megmondani. A moziban nincs állandó vetítés, amikor elfogynak a reklámok, akkor várni kell, amíg a szponzorok ismét biztosítanak egy adagot.

12. foresttom

foresttom Járnitanuló

nagyon kösz !!! mégis érdemes volt várni több mint 2évet
    további szép hétvégét :)

13. -East17-

Nem csak türelmetlen, hanem általában gúnyos és cinikus is vagy. Válaszainknak általában 90%-át minősíted hazugságnak (ez nem igaz, az nem igaz, nem így történt...stb.). Pontosan tudod, hogy a javainknak van egy adott CSP értéke a Pajtában. Ahhoz viszonyítva lehet először kitenni. Így a hozzászólásod ismét csak színtiszta kötözködés. Az új dolgokkal ez már csak így működik, eddig sem volt másképp.

.dina1. kedveli ezt.
  14. nyelesdorgo

nyelesdorgo Junior szaki

Sziasztok!

Kutattam - igaz, nem sokat... :)

Hol lehet megnézni a TOP1000 tippelős "verseny" győzteseit, azok tippjeit?

Üdv: Nyelesdorgo

15. -East17-

Szia!

Egyelőre még sehol. A tippverseny végeredményével meg kell várni a végleges Top-listát, illetve a jutalmak kiosztását, ami várhatóan hétfőn fejeződik be.

16. nyelesdorgo

nyelesdorgo Junior szaki

Köszönöm!

17. Triumvirátus

Triumvirátus Fórum-zöldfülű

Szia
    Szeretném ha valaki tudna nekem segíteni abban hogy hol maradt el a gombakert nevű kitehető : emlékeim szerint befejeztem azt az eventet. Bolondos gombák: gombakert kitehető id 45013065 további szép estét

18. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Triumvirátus!

Abba a szobába 3000 Piruló gömbgombát kellett beszállítani.
    Te csak 2078 darabot szállítottál be, így az a szobát sajnos nem teljesítetted, így a Gombakert nevű dekor elemet sem nyerted meg.

19. Triumvirátus

Triumvirátus Fórum-zöldfülű

Akkor így jártam : Köszönöm fáradozásodat további szép estét

20. moszor

moszor Járnitanuló

Sziasztok!
    Az történt, hogy a maja majmok szigetén kiváltottam valamit, majd pár napra rá kiváltottam még valamit. Furcsa volt, hogy pár nap alatt összeszedtem 25 banánt, de nem foglalkoztam vele, örültem. Viszont most vettem észre, hogy mínusz 25 banánom van. Lehetséges, hogy valami hiba történt, eszméltek, és most visszavették a banánt, de a kiváltott növényt nem?!
    ID5024288
    Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.