Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia moszor!

A játék fórumán az alábbi linken találsz részletes hivatalos állásfoglalást a 2 napja kora délután játékban felmerült Aranybanánokat érintő hibáról, valamint a mínuszos aranybanán egyenlegedre is magyarázatot kapsz :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387279

2. -dusmáta53-

-dusmáta53- Járnitanuló

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni, miért nem tudom a felhősorra rakni a megnyert nyereményeket ! előre is köszönöm . -dusmáta53- ID 12722257

3. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mit nem tudsz kitenni, és hová?

-dusmáta53- kedveli ezt.
  4. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Sziasztok, mitől függ, ha munkások végzik a felhősor "aratását" csak néha jelennek meg az elvégzett munka eredményei, máskor csak a jelzésből látom, hogy a munka el lett végezve.

Azaz, a felhősor ikonján eltünik a szám.

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos ezt néhányan rajtad kívül is tapasztalják. Egyelőre nem tudjuk az okát. A panaszt továbbítottuk a központba, várjuk a megoldást.

6. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Köszönöm.

Lenne még kérdésem. Időnként az alsó részben lévő fákatat nem tudom leszüretelni. Frissitettem is, utána 1-2 alkalommal probléma mentes, utána ismét jelentkezik a probléma.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 29.11.15
  7. -East17-

A frissítés nem minden esetben megoldás. A naponta elvégzett géptakarítás várhatóan jobb eredményt hozna.

8. mam5018

mam5018 Haladó

Sziasztok, gépet cseréltem és sajnos nem tudom a CCleanert honnan tudnám ingyen letölteni (a régi gépen meg volt). A választ előre is köszönöm:)

9. -East17-

Szia!

Itt a link a letöltéshez:

http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard

10. mam5018

mam5018 Haladó

11. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Lehet, hogy buta kérdés, de azt hogy kell csinálni?

12. -East17-

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

13. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Köszönöm szépen.

14. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó napot!

Olyan kérdésem lenne, hogy lehet az, hogy az aranybanán készletem -43? ID 24442836

15. -East17-

16. ancsa103

ancsa103 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nem tudom,hogy megkaptam-e az aranybanánom a traktorversenynél,mert nem írta ki,és nem tudom, hogy pontosan mennyi volt.
    ID:29184216

17. -East17-

Szia!

Igen, körülbelül 1 órája megkaptad őket: 2015-11-29 10:29:14

18. ancsa103

ancsa103 Járnitanuló

Köszönöm szépen a gyors választ!

19. chiraeva

chiraeva Utánpótlás-írogató

Sziasztok,Kellemes elso Adventi vasàrnapot kivànok!Ma reggel nagy volt a csalodàsom,hogy a farmon semmi vàltozàs,se adventi naptàr se egy kis ho,tudjàtok lesz valami unnepi hangulat a farmokon vagy igy marad?koszi a vàlaszt elore is!!!!!!

20. -East17-

Szia!

Téli kinézetről egyelőre nincs információnk, az adventi kalendárium tavaly is december elsején indult, és az előtt is, tehát ma még korai lenne.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.