Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. oncogito_

oncogito_ Haladó

Sziasztok!
    Korábban jeleztem, hogy a Bahamaraman az aranybanán összegem eléggé furcsa. Megvallom, nem tudom pontosan mennyinek kellene lenni, mert egy gazdaköri feladat teljesítése után vettem észre, hogy talán nem ennyinek kellene lenni. Jelenleg -49, de -64 ről indult, azóta szinteket léptem. Amikor jeleztem, írtátok, hogy folyamatban van a vizsgálás, mert általában gond volt az aranybanánnal.
    Vártam türelemmel, ennek jó pár napja. Megnéznétek, hogy tényleg ennyinek kellene lenni? Mert igencsak földhöz vágott a sok mínusz!
    oncogito_ID: 53451828

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Nos, megnéztem, nálam milyen mozi elérhető. Valóban megjelenik ez a rész, de utána 1-3 másodperc múlva beadja a műholdfelvételes játékot. Amennyiben nálad kis várakozás után sem jelenik meg semmi, akkor elképzelhető, hogy valamilyen reklámblokkoló vagy tűzfal akadályozza, de lehet a sikertelenség oka maga a böngésző, ezért azt javaslom, hogy egy géptakarítás után másik böngészőt használva is nézd meg a mozit.

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Múlt hónap 26-án kapott sok farm indokolatlan banán mennyiségeket. Aki ezt elköltötte, annak a visszavétel során negatív egyenlege keletkezett. A hivatalos értesítő erről:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rossz-aranybanán-kijelzés.13332/

Amennyi pluszt kaptál, annyit vett vissza a rendszer.

4. oncogito_

oncogito_ Haladó

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Az utóbbi, hisz a rendszer választ neked csibéket.

hajnalhasadás kedveli ezt.
  6. puma0325

puma0325 Fórum-zöldfülű

Gazda: puma0325 ID: 26173656 Sziasztok ! Miért van az, hogy a Bahamaraman -59 aranybanánt mutat a kijelző : És persze -gondolom ezért - semmit sem tudok aktiválni a szentélyben. :(

7. nyelesdorgo

nyelesdorgo Junior szaki

Szép estét!

Meg lehet-e tudni, h milyen tippje volt a TOP 1000 tíz nyertesének?

Konkrét számra gondolok.

Köszönöm, üdv: Nyelesdorgo

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia nyelesdorgo!

A statisztika az alábbi linken található :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/top-1000-fórumjáték-tippverseny.13206/#post-381675

200-220 millió között 41 játékos tippelt
    220-240 millió között 22 játékos.

A legközelebbi ( mindegy, alulról vagy felülről ) tippelők nyertek.
    Ebből következik, hogy 20 milliós sávokon belül voltak, fentről is lentről is.
    Pontos számokat nem tartalmaz a nyertesek listája.

9. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

10. Nildia

Szia franyo121!

Játékból való ki be lépés után sem aktív?
    Illetve ha ellenőriztetni szeretnél valamit, minden esetben meg kell adnod a pontos farmnevedet és ID számodat, csak így tudunk segíteni.

11. nyelesdorgo

nyelesdorgo Junior szaki

KÖSZÖNÖM!

12. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

A vásárlástól számítva 2 órán keresztül kikapcsolt állapotban volt a gépem. A mostani belépésnél a munkásoknak meghosszabodott a "munkaidejük" de a "Paszulypatrónus" sztrájkolt, ahogy azt az előbbi hsz-ben feltöltött kép mutatja. De egy újabb ki-belépés immár munkára bírta őket. Gazdanév : franyo121 ID : 36281016

13. Nildia

Szia franyo121!

Ilyen esetben mint most is, akkor is ha esetleg előtte léptél be, érdemes mindig egy játékból való ki be lépés után újra ellenőrizni, nagyon sok esetben csupán ennyi elegendő a sikerhez, mint ahogy történt az most is.

14. Nildia

Szia puma0325!

A játék fórumán az alábbi linken találsz részletes hivatalos állásfoglalást a november 26-án kora délután játékban felmerült Aranybanánokat érintő hibáról, valamint a mínuszos aranybanán egyenlegedre is magyarázatot kapsz :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387279

Az aranybanán egyenleged pedig a valóságot tükrözi, pont ennyivel költöttél többet, mint amennyi valóságban a rendelkezésedre állt volna

15. -bobebaba67-

-bobebaba67- Fórum-zöldfülű

Sziasztok'
    nem tudom, hogy jo helyen kerdezek e.
    november 19en kiporgettem a házőrző ludat, es azota sem talalom.
    mar mindenhol kerestem a leirasat, csak ott nem ahol van, mert sok keresgeles utan sem akadtam ra.
    segitsetek, legy szives, hol keressem?
    elore is koszi
    farmnevem: -bobebaba67-
    ID: 36464064

16. Nildia

Szia -bobebaba67-!

A Házőrző lúd az egyik színes lúd tenyészállat.
    Az alábbi linken tájékozódhatsz róla :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/délceg-ludaink-tenyésztése.12774/

-bobebaba67- kedveli ezt.
  17. fifi930

fifi930 Haladó

Sziasztok!
    Ha jól látom nincs a mentoroknak külön fóruma.
    Ma kaptam csibéket (hármat) ebből csak egy "telezöld" kettő alig-alig. Ezekkel meg kell várni amíg teljesen piros és magától eltűnik,vagy el lehet utasítani. Így nem sok értelme van, hogy a helyet foglglja.

18. -bobebaba67-

-bobebaba67- Fórum-zöldfülű

19. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    24 óra elteltével törölheted és kereshetsz új csibét.

20. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Sziasztok. a Havas táj ami télen szokott lenni a farmokon az kb mikor érkezik?

üdv: garazda74

És még valami: a Mentor rendszer mikor fog normálisan működni??

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.