Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barna030303

barna030303 Fórum bárója

2. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy valóban az utolsó napon is kinyithatóak-e az ajándék dobozok? Nem akarok bukni.Köszi

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Azért írtuk ezt az ismertetőben, mert így is van.

4. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Köszi.

5. Fru88

Fru88 Junior szaki

Csodás vasárnapot Mindenkinek!Egy kérdésem lenne,sikerült befejeznem a"réséges küldetés"-t és megszerezni a felhősort.Azt viszont nem tudom,hogy a kitehető elemeket megszereztem e már vagy másik küldetéssel lesz beszerezhető. :)

6. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Csak a felhősort szerezted meg, a Jack boltjában kell kiváltani a tárgyakat amelyeket rátudsz tenni a felhőre

Fru88 kedveli ezt.
  7. Fru88

Fru88 Junior szaki

8. guco77

guco77 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem léptem ki a farmról és még most is tudok aratni az éjszakai farmon. Vajon megmaradnak a learatot termékek vagy észbe kap a rendszer utólag? Köszi:)

9. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Próbálj meg learatni majd területet váltanai, valószínűleg ki fog dobni a rendszer, és újabb belépés után nem fogsz tudni belépni a teliholdas területre.
    Amennyiben sikerül még learatnod akkor valószínűleg bekerül a pajtába, ha nem sikerül learatnod akkor következő alkalommal tudsz majd aratni.

Szeretném felhívni a figyelmedet hogy csakis saját felelősségedre kísérletezz hiszen alap esetben ilyenkor már nem tudsz aratni!

10. lilizsu11

lilizsu11 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Kérdésem lenne, hogy az ajándék kód mi , hol nézhetek utána, mert már nagyon régen tudtam beváltani......Előre is köszönöm..... lilizsu11 ID 22204763....Köszönöm

11. -East17-

Szia!

Nagyon régóta nem kaptunk kódot, így egyelőre beváltani sincs mit.

12. szilveszter0123

szilveszter0123 Fórum-zöldfülű

Köszönöm !

13. krajcsekgabor

krajcsekgabor Fórum-zöldfülű

sziasztok én régen vettem ezüst jeggyűrűt és elajándékoztam hogy tudok elválni attól a személytől mert ő már nem játszik sajnos és egy másik személynek szeretnék adni gyűrűt ajándékba mit tudok tenni ilyenkor ?

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

15. jucimuci

jucimuci Járnitanuló

sziasztok
    a kalendáriumos kitehetöt nem engedi hogy kipakoljam a felhősorra!

16. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, A Téli naptár 2015. felhősora még nem szerepelt az ajándékok között.

17. jucimuci

jucimuci Járnitanuló

értem de nálam ott van 1 megnyert kitehetö vagy csak a végén lehet kipakolni?

18. Laboviti

19. li_sza

li_sza Fórum-zöldfülű

szia, azt kérdezném,hogy a havas tájat,hogy lehet beállitani, mert már ilyenkor a főoldal havas szokott lenni, köszi.

20. -East17-

Szia!

Egyelőre még nincs információnk, hogy a havas táj mikortól lesz látható a farmokon.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.