Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mari6347

mari6347 Utánpótlás-írogató

Köszi, legalább itt nézhetnénk egy kis havat.

2. krajcsekgabor

krajcsekgabor Fórum-zöldfülű

Szia egy baj van csak hogy a szomszédság már régen megszünt mert én sem játszottam egy ideig és így ezt nem tudom meg csinálni sajnos

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Egy pontos ID számot kérek az ellenőrzéshez.

4. krajcsekgabor

13666540 ez az én ID számom sajnos az ővét nem tudom megmondani mert azthittem ha kitörlöm őt akkor megszünik a házasság de nem szünt meg

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Házasság törölve. Egy ki és belépés után ismét szabad vagy.

6. krajcsekgabor

Nagyon szépen köszönöm a segítséget további szép napot

7. cry28

cry28 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Sikerült megtudni valakinek hogy szombaton mi volt az a random jellegű ajándék osztás? (titokfák, meg egy pár litehető)

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

9. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok modik !
    A napi középre kiugrós hírekből értesültem,hogy van új kerekkerék nyeremény, ami a Kőmadár-kastély. Azonban sajnos én sehol sem találok erről leírást. Tudna ebben segíteni valaki? Köszi előre is.

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

11. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

12. kalman756

kalman756 Fórum-zöldfülű

sziasztok

A Kerekkerék éneklő virágokat meg lehet még szerezni akinek hiányzik 1-2 db??? van erről valami hír esetleg

13. koricsabi

koricsabi Járnitanuló

Szia Csocsoovb!
    A segitséged szeretném kérni!Vásároltam a farmomra farmarany csomagot 750 +20%-os csomagot 3715 Ft-ért.És olyan problémám lenne hogy csak 10% lett jóvá írva a 20% helyett.Előre is köszönöm a segítséged.

Üdvözlettel:

Csabi

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia kalman756!

Nincs információnk, hogy a virágok megszerezhetőek lesznek e még, illetve milyen formában.
    Amint erről megtudunk valamit, a játék fórumán, hivatalos közleményben tájékoztatunk titeket.

15. Nildia

Szia koricsabi!

Csocsoovb helyett engedd meg, hogy én válaszoljak :
    Amikor a korárba beteszed a megvásárolni szánt csomagot, jelen esetben a 750 farmaranyat, a következő információt olvashatod :
    750arany.png
    A 20%-ot rendben megkaptad : 625+125 farmarany.
    Az ár az alap 50 farmaranyos csomaghoz viszonyít, ehhez az összeghez mérten kapsz 20%-kal többet.

A 10 % pluszt pedig a rendelési mód miatt kapod, milyen eszközzel fizetsz.

16. koricsabi

koricsabi Járnitanuló

Szia Nildia!
    Nagyon szépen köszönöm a gyors választ így már érthető a dolog!
    További szép estét!

17. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Szép estét, annyí lenne a kérdésem hogy ITT most így ha elmentem az igennel akkor kapok hírleveleket az E-mail-omra? Jó Eventet mindenkinek :D

18. Nildia

Szia Dávid_gazda_garázda74!

A ma kiküldött hírlevelet utólag megkapni már nem fogod.
    A következő hírlevélnek meg kell érkeznie, ha elmented a változtatásokat.

19. Dávid_gazda_garázda74

Dávid_gazda_garázda74 Törzsjátékos

Igen el mentettem. Köszönöm a választ. Várom az Új Hírleveleket :D Jó Játékot,Jó Eventet :D

20. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, az a problémám, hogy a tegnapi ajándék naptár 7-est kinyitottam / 4 farmot csinálok / az ajándék mindegyiken le van lakatolva. Nem értem miért, amikor én kinyitottam, erre nagyon figyelek. Szóval az enyémről is , és a másik 3 farmról is eltűnt. Előre is köszönöm a segítséget. ID 21909199 Farmnév: Fenyvesi1010

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.