Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A tegnapi jutalom 10 darab KacsaKata turbótrágya. Ennek megérkezést a rendszer naplózza. Az általad megadott farmon ez nem történt meg, tehát a sütit mégsem fogyasztottad el.

2. -ciklon73-

-ciklon73- Junior szaki

Helló! Vettem party pörgetést de nem kaptam meg az FA-meg levonta tőlem. Kérek segitséget.

3. -East17-

Szia!

Csak pontos ID szám megadása esetén tudjuk ellenőrizni.

4. -ciklon73-

-ciklon73- Junior szaki

Irom ID 41078859

Még olyan problémám is volna hogy megszünt a regisztrál emailom de sehogyan nem tudom a jelenlegit beállitani.Erre van megoldás?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.12.15
  5. -East17-

Nem pörgetést vettél, hanem a megjelenő nyereményeket resetelted 4 farmarany ellenében. Vásárolni nem itt kell, hanem a jobb oldalon a jegy melletti kis kék + jelre kattintva.

E-mail címmel kapcsolatban a supportot kell keresned, megadva egy létező címet ahová a választ küldhetik.

6. -ciklon73-

-ciklon73- Junior szaki

Hmm Értem köszönöm!

7. anyóka_kertje

anyóka_kertje Utánpótlás-írogató

hol tudok mamútót venni?

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

9. anyóka_kertje

anyóka_kertje Utánpótlás-írogató

köszönöm

10. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Sziasztok! Meg tudnátok mondani,hogy melyik fórumban lehet beszélgetni a mentorságról,és csibékről? Végre mentor lettem,de ennek már nem örülök annyira:)

11. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

12. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

13. renatoid

renatoid Junior szaki

Sziasztok ! Azt szeretném kérdezni, hogy a Teliholdas Éj Felshősor 2 höz a tárgyakat honnan tudom beszerezni???

14. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

15. renatoid

renatoid Junior szaki

16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Nildia:)
    A rózsaszín farm dizájnt,meg lehet még vásárolni?
    Előre is köszönöm a válaszod.:)

17. Nildia

Szia SZERENCSELOVAG!

Igen, megvásárolható.
    Mégpedig a városban, a gazdaraktárban.
    Váza ikon alatt válaszd a dekorációkat, ahol a kerítések, sövények stb vannak, ott lapozz, amíg meg nem találod.

SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  18. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

sziasztok.learattam a bahamákon a citromfüvet és nem kaptam kesztyüt,pedig nagyon kellene.köszi a választ.

19. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia
    Ezért nem kapsz:
    Egyujjas kesztyű minden aratásból jöhet : fák, állatos ólak, terményes ólak, növények aratásából.(természetesen a kitehető dekorációs elemek most sem adnak akkor sem ha farmos területre vannak elhelyezve, valamint a Kerge Kert, Kincses sziget sem.
    Kivételt képez ez alól a Varázsfa, akár a farmon, akár a Kerge kertben vagy a Kincses szigeten van kihelyezve, az ott is event-felröppenőt fog adni az esemény ideje alatt.

20. Nildia

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.