Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A képregény küldetéssel ismét probléma van a játékban, sok esetben a továbbhaladást sem engedi az elvégezett feladat után. Az illetékeseket értesítettük a problémáról, várjuk annak javítását.

2. Méhecske

Méhecske Haladó

Sziasztok ! A karbantartás óta fellépő lassulásal kapcsolatosan keresgélek a fórumon és mivel más is jelezte ezt a problémát találtam megoldásra utaló tanácsot . Töröld a sütiket és üritsd a böngészési elözményeket. Én Explorert használok,de honnan tudom ,hogy nekem a 6-os vagy 7-es verziom van e telepitve, Kérem a moderátor segitségét. Köszönettel ICUS44

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az IE-nek is kell lennie a menüjében Névjegy vagy Súgó nevű résznek ami tartalmazza ezt az információt. Ám a lassulás-fagyás nem lesz megoldható kizárólag a takarítással (az csak javíthat valamennyit a helyzeten) ugyanis a bajt a flash legújabb frissítése okozza aminek megoldása hosszabb időt vesz majd igénybe (a flash ugyanis nem a BP programja).

4. Méhecske

Méhecske Haladó

Értem és mégegyszer köszönöm a válaszod. Én már régen a Firefox böngészön játszottam,de mivel ezen a böngészön lehetetlen a játék a moderátorok tanácsára válltottam az Explorerre ami az utolsó karbantartás,vagyis az uj tenyésztelep megjelenéséig,rendben működött.Tehát most már az Explorert is elérte a flash frissitési hiba ? Szép kilátás a jövöre nézve,vagy tévedek? Üdv. ICUS44

5. -East17-

A flash hiba böngészőfüggetlen jelen esetben. Új került bevezetésre, ami nem lett gond mentes. Vagy a játékot kell újrahangolni, vagy a flash fejlesztőivel közösen valamilyen változtatást eszközölni. Ez pedig időbe telik majd.

6. 05Josh

05Josh Járnitanuló

Láttam tápoknál hogy előlehet állítani fényképet. Hogyan lehet? És mire jó?

7. -East17-

8. Evike001

Evike001 Járnitanuló

Sziasztok
    Az ajándék kódot hol tudom megnézni ? melyik menübe ?
    Válaszotokat előre is köszönöm .

9. -East17-

10. katipeti85

katipeti85 Fórum-zöldfülű

helló mkinek. én értem a fejlesztések lényegét, de valaki mondja meg nekem ,hogy arató géppel aratva miért tart legalább 20 percig meg csinálnom a tanyám??? szerintem a fejlesztések nagyban demoralizálják a játék lényegét, talán minden évben vennem kéne 1 új számító gépet??? szerintem nem.

11. tamy-3

tamy-3 Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Bajusszalont hányas szinttől lehet csinálni?

12. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    65-ös szinttől.

13. tamy-3

tamy-3 Fórum-zöldfülű

köszi

14. -East17-

Szia!

A flash player legutóbbi frissítése okozza a problémát. Ezt nem a BP készíti, ezért a probléma megoldása alkalomadtán másik cég szakembereinek bevonását igényelheti. Ez sajnos több napig is eltarthat.

15. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

szia
    volna egy gondom allandoan fagy le a jatek a shockwave flash mind akadozik ,rendesen nem lehet jatszani annyira akadozik hogy neha a bonuszokat se tudom kihasznalni a bongeszotkitakaritotam ha jol tudom a shocko a legujjabb az igaz hogy a chromon jatszom de a mozzilan se sokkal jobb es maig itt is ment eleg jol

16. -East17-

Szia!

A legújabb flash frissítéssel vannak gondok. A rendszeres géptakarítás valamit javít a dolgon, de a teljesebb megoldásra sajnos még várnunk kell, ugyanis a hiba nem a játékban van elsősorban.

17. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

tehat ha jol ertem akkor most az a baj hogy a legujjabb flash-m van?

18. -East17-

Az eddigi információk szerint: igen. De vasárnap lévén többet nem tudunk mondani, mint amit a külföldi kollégák jeleztek.

19. panyszi

panyszi Fórum-zöldfülű

Heló!
    Érdeklődnék, hogy a német oldalon regisztráltam az RTLII-es kitehetőért, amit meg is kaptam, viszont pár napja csak a betöltő virág forog a helyé - se törölni nem tudom se aratni....(kergében van)
    Tudtok erről? Mi lehet a hiba?
    ID 53540130

20. -East17-

Szia!

Semmit sem tudunk erről, mert Magyarországon ilyen akció nem volt meghirdetve. Ezt a német játékosoknak tette lehetővé az a tévécsatorna. Javaslom, hogy lépj be német nyelven a játékba, és az ottani supportnak tedd fel a kérdést (természetesen németül), vagy próbáld használni az ő fórumukat.

panyszi kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.