Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

ok koszi

2. farmisto

farmisto Aktív író

Sziasztok ! A növénynemesítéssel ismerkedem. Nem tagadom a szupertrágya-imádatra hajtok :) Kisebb bónuszok összejöttek, de mostanában rendszeresen beadom az 1800 szegfűmet, de mindhárom fázisnál vagy visszaad 3*540 szegfűt vagy esetleg tapasztalatpontot kapok. Szó szerinti bónusz nem jön elégéggé régóta :( Ez természetes folyamat ? Létezik ebben szabályosság vagy csupán a véletlen műve ?

Várom válaszotokat ! Üdv.: farmisto

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia farmisto!

Az alábbi topikot ajánlom figyelmedbe, itt tudsz beszélgetni erről. Itt nem fog válaszolni neked senki, ez nem csevegőtopik! :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/növénynemesítési-tapasztalatok.12057/

4. farmisto

farmisto Aktív író

5. csocso60

csocso60 Járnitanuló

Szerbusztok! Nagyon rossz ötlet volt megszüntetni a chatet, mert ott már biztosan segítettek volna. Miért tünt el a baharama malomból a tápok képe, és mi ez a keresés, nem is értem az egészet:((( Fogy az anakonda tápom, ami elég drága, szóval jó lenne kevernem. Kösz a segítséget mielőbb.
    Üdv csocso60
    ID:47075390

6. Nildia

Szia csocso60!

Az égvilágon semmi gond nincs a Bahama malmoddal, parancsolj, a kép az imént készült a farmodon :
    csocso60.png

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Illetve nézd meg a játékot egy másik böngészőn keresztül is belépve ( Chrome, Firefox, Maxthon, Opera stb ) A takarítások ebben az esetben is szükségesek.

7. zoltanfarm

zoltanfarm Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az adventi naptár első heti kitehetője az Újévi kívánságom... sajnos nem helyezhető ki a paszulyra. Kérdésem miért nem?
    Köszi a segítségeteket. Üdv.: zoltanfarm

8. Nildia

Szia zoltanfarm!

Ennek nagyon egyszerű az oka : a felhősort még nem szereztük meg.
    Amint a birtokunkba kerül, majd akkor teheted rá fel a tárgyat.

9. zoltanfarm

zoltanfarm Utánpótlás-írogató

Azért jó kérdés nem ?! Természetesen köszönöm a választ :)

10. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Kérlek adjatok tanácsot, mit tehetek, véletlenül elszámoltam a beadandó állatokat, csak 200.-at kellene beadnom, de ilyen nincs, s én tévedésből 2000-et akartam beadni, sajna elnéztem. Eddig tenyésztettem, s most kezdtem volna a beadásokat.Lehet ilyenkor valamit tenni? Nagyon kérlek segítsetek, köszi előre is, ja azt nem értem mért csak azok a tenyészállatok jelennek meg, amit most tenyésztettem, hisz van más tenyészállatom is van, s akkor azt be tudnám adni. ID: 1749184 sziasztok.

11. Nildia

Szia rozsaviola42!

Ebbe az eventbe csak a hal, szamár, rénszarvas tenyészállatai szállíthatók be.
    Ha csak 200 csp érték hiányzik, akkor is be kell adnod egy magasabb értékűt, nincs ilyen alacsony semmiből.

12. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Nem tudom mi az oka, hogy nem tudom az eventet megcsinálni. Eddig tenyésztettem, most kezdtem volna a beadásokat, itt sajna nagyot tévedtem, elnéztem és csak 200.-at kellene még beadnom s én 2000,-et akartam beadni. Lehet itt valamit javítani? Én tenyésztettem több féle állatot a megfelelő összeg miatt, de csak a halat és a szamarat adja ki, miért? Nem emlékszem, hogy írva lett volna, hogy csak a két utóbbi állatból lehet az eventet megcsinálni. Léci segítsetek, hogy mit tudok csinálni,ha sajna nem lehet, buktam 28000-ret, s nincs feladat elkészítése, sajna üres marad illetve nem lesz felhősor. ID: 1749184 sziasztok.

13. Nildia

Szia rozsaviola42!

A háromnegyed órával ezelőtt feltett kérdésedre már kaptál választ, kérlek olvasd vissza :

https://board-hu.farmerama.com/inde...dők-haladók-részleg.11966/page-56#post-398317

Továbbá az eventismertető tanulmányozása is hasznos lehet, ugyanis szerepel benne az információ : hal, szamár, rénszarvas tenyésztett állatai szállíthatók csak be :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hideg-uszonyok.13381/#post-395158

14. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Válaszod köszönöm, így akkor buktam a 28000.-et, sajnálom, így én befejeztem,nincs event,így felhő se lesz, kár. sziasztok.

15. theresia26

theresia26 Aktív író

Sziasztok!
    Az lenne a problémám, hogy ki szeretném tenni a Tél 2015 felhősorra a
    az "Újévi kívánságom..." kitehetőt, de nem engedi. Amikor rákattintok a felhőre, visszanavigál a Decemberi kalendáriumba. Tuti, hogy megszereztem, mert a kerge kertbe is ki tudom tenni.
    Köszi a segítséget!
    theresia 26, ID: 6061971

16. Nildia

Szia theresia26!

Ennek nagyon egyszerű az oka : a felhősort még nem szereztük meg.
    Amint a birtokunkba kerül, majd akkor teheted rá fel a tárgyat.

17. c.Ákos

c.Ákos Utánpótlás-írogató

Mi az oka, hogy nem működik az aratógép, nem tudok egyik helyről a másikra menni, csak a napraforgó forog egyfolytában, kösz ha tudtok segíteni, sziasztok

18. Nildia

Szia c.Ákos!

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

19. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok! Úgy emlékszem, hogy az adventi naptárban a tegnapi fület kinyitottam, viszont most mégis azt írja ki, hogy nem, és 8 farmaranyért megtehetem. Megnéznétek nekem, hogy mi a helyzet?

20. hzoli041464

hzoli041464 Junior szaki

nagyon lassú a játékom mindig ki írja hogy,a bővítmény nem válaszol,egyszerűen fél órába telik leszedni egy területet.kérlek segítsetek,előre is köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.