Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

2. Laboviti

Szia!
    Az általad jelzett hibáról már tudunk, és a játék programozóinak jeleztük.

3. Bono24

Bono24 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!2 napja borzasztó nehézkes az aratás,Órákba telik mire valamit le lehet aratni és ez nem csak az én problémám.Főleg ha az arató munkással dolgozok,de anélkül is.

4. Laboviti

Szia!

5. h.mate

h.mate Junior szaki

Sziasztok !! A segítségeteket szeretném kérni !! Próbáltam írni a nyugdíjasok fórumában , de nem tudtam elküldeni ! Ez a kép jelent meg az alján !! Mit kell csinálni ? Esetleg le tudnátok törölni ? Előre is köszönöm !!

Utoljára szerkesztett: 14.12.15
  6. Laboviti

Szia!
    A fórum használatáról és az aláírás szerkesztéséről az alábbi linket megnyitva tájékozódhatsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

7. h.mate

h.mate Junior szaki

8. icamama58

icamama58 Utánpótlás-írogató

Szeretném kérdezni, hogy miért megy ilyen nehezen az aratás?Állandóan kiírja, hogy valami shochwave flash nem válaszol!! Ez milyen hiba? A gépemmel van a baj vagy a játékkal? Köszönöm: icamama58

9. Laboviti

Szia!

Mi is tapasztaltuk az általad is említett problémát. Jeleztük a fejlesztőknek.

10. icamama58

icamama58 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!!

11. Mandzsi

Mandzsi Fórum-zöldfülű

Szia!
    Sajnos az én gépemen is akadozik az aratás már pár napja.

12. Laboviti

Szia!

13. tymoti1980

tymoti1980 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Mindenhol azt olvasom h a 2. mesterséget csak megvenni vagy a valdemár vidámparkban lehet kiváltani.A bölcs tölgynél én aktiváltam a lekvárfőző mesterséget meg már van egy virágkötő szakmám.Azt szeretném kérdezni hogy akkor a lekvárfőző mesterséget nem is fogom tudni használni ha elérem a másik szakmámban a 3. szintet csak ha megveszem?
    Előre is köszönöm a segítségeteket!Üdv tymoti
    ID:52379332

14. Mandzsi

Mandzsi Fórum-zöldfülű

Szia!
    93-ik szinten vagyok és a kivifészekhez nincs babérlevél, így tápot nem tudok készíteni. Honnan tudom beszerezni, mert volt babérlevelem, elfogyott, újra lett és most megint nincs.

15. editke0808

editke0808 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Azonkívül,hogy nálam is állandóan lefagy a játék aratás közben,a tenyésztés sem működik.Próbálok halat tenyészteni,levonja az állatot,az idő lejárta után ugyanannyi tenyészállat van,mint előtte. ID szám:1442525

16. Laboviti

A babérlevél a 95. szinttől ültethető a farmon.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szántóföldi-növények.2797/
    Kérlek, ne feledd, a kivitáp piacképes.
    A láda titka gazdaköri feladat nyereményei között is fellelhető: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...detések-a-gazdakörben.6870/page-2#post-152899

17. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a pajtakészleted.

18. Laboviti

Szia!
    A különböző mesterségek megszerzésének lehetőségei

Az első szakma mindenki számára ingyenes.

A második szakma jogának megszerzése megrendelés által lehetséges.
    Kivétel: Valdemár vándor vidámparkjában ha ezt sikerül megszerezned:

1250 zseton - Építési hely a Mesterségek völgyében

Ez a szabály érvényben van természetesen:
    "Az első mesterséget szabadon lehet kiválasztani, a másodikat meg lehet vásárolni, a harmadikat pedig ajándékba kapják azok, akik az első kettőt már mesterfokon kitanulták.
    Amennyiben már két mesterségben elértük a harmadik szintet, úgy a harmadik is hozzáférhetővé válik."

A hármas szabály azonban csak az alábbi mesterségekre érvényes:
    A 70. szinttől csillagokért (150-150) megszerezhető másik két szakma nem számít bele a fentebb olvasható eseteknél. Ha úgy tetszik, ez a két szakma kilóg a sorból.

19. tymoti1980

tymoti1980 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors válaszodat.

20. editke0808

editke0808 Utánpótlás-írogató

Kiléptem ismét vissza,Megnéztem.Rákattintottam az eredményekre,nincs meg amit tenyésztettem nem kaptam meg.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.