Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy az téli naptárba a sütiket napnta kell egenni, de a dobozokat ráérek kinyítni? Tehát ha a mai dobozt nem most nyítom ki, hanem jövő héten akkor nem aranyért kell majd?

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Konkrétan mire gondolsz?

3. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

A sor végi ajándékokat a naptár ideje alatt - december 31-ig - bármikor kinyithatod farmarany ráfordítás nélkül.

4. Laboviti

Szia!
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/decemberi-kalendárium.13338/

Tüsike56 kedveli ezt.
  5. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

7. Laboviti

Szia!
    Ha megengeded megvárom a Játékostársad válaszát.
    Az általad hozott képen látható jelenség ("csillagos szomszédok") a játék reggeli hibájával van összefüggésben. Türelmedet/türelmeteket kérjük.

Baby72 kedveli ezt.
  8. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szia Laboviti! A csillagos szomszédokra gondolok! Köszönöm! További szép napot...később megnézem a válaszodat!:)

barbi021951 kedveli ezt.
  9. Laboviti

A "csillagos szomszédok" javítására még várnunk kell. A központot már értesítettük a problémáról.

10. csodabogár1

csodabogár1 Junior szaki

Sziasztok!
    Az imént a frissen megszerzett munkásaimmal vetettem salátát. Egyetlen kattintásra az összes szupertrágyát -a vetéssel egy fázisban - rá is tette. Mi a teendő, hogy ilyen ne forduljon elő. Egy hete játszom, nem könnyű pótolni. Ami leginkább bánt, hogy pont a salátára, mert az került a képben fölé.

11. barbi021951

barbi021951 Junior szaki

Nagyon figyelj oda, most még vízet se nagyon használj,mert elég egy mellé kattintás, velünk is előfordul régi játékosokkal, és ami a földre kikerül akár vetésként, vagy trágyaként már vissza nem veheted. Inkább 2ször nézd meg, mint egyszer kattints. szia, és azért jó játékot.

csodabogár1 kedveli ezt.
  12. csodabogár1

csodabogár1 Junior szaki

Köszi a választ, biztos 1x kattintottam, mert még vizezni sem akartam, hiszen saláta.

13. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Van egy remekül haladó csibém (mirkee). Két hét alatt 33-as szintre fejlődött. A hozzáállását csak dicsérni tudom. Csak egy elgondolkoztató tényre szeretnék választ kapni : lehet, hogy nem magyar? Ugyanis eddig egyetlenegy üzenetemre sem kaptam választ, így a szintjének megfelelő ajándékot küldöm, de ezekről sem kaptam visszajelzést. Naponta ő is küldi a mesterségek alapanyagait (só, zselécukor, virágdrót) minden kommunikációt mellőzve.

14. szatmi

szatmi Aktív író

Sziasztok! Gyönyörű lett a havas téli farm! Mivel nem lesz havas a karácsony ,legalább itt gyönyörködhetünk benne! :)

15. -Magdi1949-

-Magdi1949- Járnitanuló

Sziasztok !
    Nem tudnátok megmondani, hogy miért nem lehet beváltani az ajándékkódot ?midwinter2015
    azt írja , nekem azt írja, hogy ez a kód sajnos érvénytelen
    köszönöm:
    Magdi

16. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Ne másold hanem kézzel írd be, úgy sikerülni fog. :)

17. ilona2749

ilona2749 Törekvő

Szia ! Nagyon szépen köszönöm a választ! További szép napot kedves Laboviti!

18. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Kedves Laboviti!

Megmondanád nekem, hogy a Mega TP akcióban történő szezonmunkások vásárlása után is megkapom a 100% bónuszt, vagy az csakis és kizárólag FA vásárlás után jár?
    köszönöm előre is: Saci

19. ricsikata

ricsikata Aktív író

Sziasztok! A táltos tojással kapcsolatban van valami infó? Azt a választ kaptuk hogy lesz egy skript ami visszadja a farmaranyat azon játékosoknak akik feleslegesen vásárolták meg. Esetleg mikor várható ez? Válaszotokat előre is köszönöm: ricsikata

20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Nem tőlem kérdezted, de a Hivatalos közleményben az "ITT" szó alatti linken van a felsorolás, ami szerint a szezonmunkások is adják a 100% bónuszt. :)
    Innen idéztem:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mini-események-akciók-ismertetője.10889/#post-36056

nemo0724 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.