Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vakarka

Vakarka Junior szaki

/QUOTE="-East17-, post: 401889, member: 42"]Szia!

Az előzetes tesztelés alapján jöhet abból is, de mivel rövid érésű, csodára ne számítsunk.
    [/QUOTE]
    Köszönöm a választ. Békés Boldog Ünnepeket!

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Olyankor nincs neki kinevezett topik és nem is tervezzük.

3. Johanna

Johanna Utánpótlás-írogató

Szia.
    Van olyan összesítő táblázat, ahol meg tudom nézni, hogy melyik növény milyen kategóriába tartozik? Kerestem a fórumon de nem találom. Lehet nincs is, vagy én vagyok béna. Segíts légyszi.

4. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

5. trebron-62

trebron-62 Fórum-zöldfülű

Üdv
    csak tudni szeretném , hogy csak nálam van ez a hiba a mini event 6. napja már meglet csinálva és a plusz hozzá járo ajándékot is beszedtem és becsületessen csinálom mindennap még eddig egy napotsem hagytam ki . de most reggel azt mutatja hogy a 6. napot nem csináltammeg és a plusz ajándékot is elvette . szeretném vissza kapni mivel már egyszer megvolt csinálva .... elöre is kösz.

6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

7. Biokertész

Biokertész Járnitanuló

Sziasztok!

A téli naptárral van egy kis problémám: ha jól emlékszem a 19. napi ajándékot még idejében kinyitottam, de ma reggel azt mutatta, hogy kihagytam. Kinyitottam 15 FA-ért, mert kicsit elbizonytalanodtam, de úgy látom másnak is jelentkezett hasonló problémája.
    A 37.350 BTP-t adó ajándékot viszont valóban kihagytam, de ma azt is nyitottam ki 9 FA-ért. A kérdéses 19. napi ajándék kinyitásának utána tudnátok nézni? ID: 43093970
    Előre is köszönöm a segítséget! :)

8. AnitaGirl87

AnitaGirl87 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Abban szeretném a segítségeteket kérni,hogy a bambuszt a pandatenyésztéshez hol v hogyan tudom előállítani/megvenni?Milyen növény?Mivel én sehol nem találom,se a piacon ,se sehol!Segítsetek kérlek!!!Köszönöm!!!

9. Laboviti

Szia!
    Pontos farmnevet is kérek az ügy kivizsgálásához.

10. Laboviti

11. AnitaGirl87

Köszönöm a gyors választ!De ne haragudj de nem kaptam meg a választ amire kerestem!Lehet én nem voltam elég világos!
    Én megvettem a pandakuckót és ahhoz h elő tudjak állítani 1 db pandát ahhoz bambusz szükséges.Én ezt a növényt v mit nem találom sehol,h hol tudom beszerezni?Valaki tud ebben segíteni?

12. Laboviti

Előző hozzászólásodban a pandatenyésztésről érdeklődtél.
    A panda bambuszt fogyaszt. Egy egység pandatáp= 5 egység bambusz.
    A Maja majmok szentélyének 4. kamrájában váltható ki a bambusz szobor.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

13. trebron-62

üdv
    küldöm az adatokat
    Gazda: trebron-62 ID: 2828039

14. Laboviti

Az ellenőrző panel adatai szerint a megadott accounton a 6. napi Téli naptár mézeskalácsa "nem lett elfogyasztva".

15. trebron-62

Hát mit mondjak még a kirakható figurát is kitettem amit a sikeres sor megcsinálásáért adott .
    ennyit a becsületes melorol it a jutalom hhmmmm.

16. Laboviti

Ha még mindig kételyeid vannak, a supporttól is kérhetsz megerősítést a magad megnyugtatása érdekében.

17. AnitaGirl87

Köszönöm szépen!Sikerült megtalálni a bambuszt!Végre!!:)Köszönöm!

18. harcsaimrene

harcsaimrene Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudom hova kell írni ézért itt szeretném kérdezni.Még pénteken vásároltam a főfarmra és szigetre is talányos fa csomagot. A fő farmra a plusz sárga trombitafát meg is találtam, de a sziget csomagja mellé a mangosztánfát nem találtam meg. A hétvégén nem értem rá, így csak most tudtam megnézni. Lennétek szívesek utána nézni . Köszönöm. Az Id számom:26837631

19. Laboviti

Szia!
    A keresett fa az Esőerdődben lett kiültetve.

20. Biokertész

Biokertész Járnitanuló

Szia!
    Elnézést, azt hittem elég az ID-szám.
    Gazda: IQ-betyár ID: 43093970

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.