Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jólóbarát

jólóbarát Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Vmi hasonló probléma lehet nálam is, ugyanis elvileg megetettem a pingvinnel 150 db csokis kekszet, a farmon továbbra is előbukkan a pingvin, mikor etetném, azt írja ki, hogy 0 csokis kekszem van; DE ha a malomba nézek, ott még van 2; ha a Főtéren nézem, ott is még azt írja, hogy 2 db csokis kekszem van!?
    Gazda: jólóbarát ID: 31434477
    (frissítettem többször is, de nem merek kilépni, nehogy eltűnjön az eddigi eredmény is)
    Köszönöm válaszotokat előre is!

Háát, sikeresen rendeződött a probléma, egy "jó nagy frissítéssel" az utolsó kettőt is megette a pingvin, s meg is kaptam az ajándékokat!:D

Utoljára szerkesztett: 23.12.15
  2. Zzzé

Zzzé Fórum-zöldfülű

Meg vaaaan!!! :) ID: 45712728
    Köszönöm szépen!!! :p

3. bikkfafej

bikkfafej Utánpótlás-írogató

Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy a tojáskeltetőt, hogyan tudnám használni?

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

5. joco540

joco540 Járnitanuló

nem tudom kinyitni a sor végi ajándékot és a felhősoromat sem
    Id 53319640 minden ajándékot kinyitottam elötte

6. Laboviti

Szia!
    A megadott accounton a 19. napi mézeskalács "nem lett elfogyasztva".

7. csanad2015

csanad2015 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Azt szeretnem kérdezni melyik a jobb munka a pék vagy a lekváros én nem tudom eldönteni.

8. Laboviti

9. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Szia csak annyi lenne a kérdésem ,hogy a hattyú talányos tenyésztés ajándékból most nyertem meg a hattyút ólat de sehol nem találom hol lehet. köszi

10. Laboviti

Szia!
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és az ólak menüt ellenőrizd. Amennyiben nem találod a hattyúfészket, pontos farmnevet és ID számot kérek.

11. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

meg tettem de sehol nincs ,farm nevem és IDszámom -emmucika-ID: 38590963

12. Laboviti

A megadott accounton ma nem fejlődött ki hattyúfészek a "Hattyú" talányos tenyészetekből.

13. 83Ramirez83

83Ramirez83 Utánpótlás-írogató

Udv!Megint en,kaptam ma egy ajandekkodot(HappyHolidays)es azt kerdeznem,hogy ez valos kod vagy nem,mert mar kaptunk kozossegi szinten egy kodot(midwinter2015).83Ramirez83 ID:5988879

14. Laboviti

Szia!
    Használható mind a kettő általad leírt ajándékkód.

15. mikli63

mikli63 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Telefonszámlámra szeretnék megrendelni "szezonmunka" munkások díjcsomagot ( 1 hónapos ). Van-e erre lehetőségem még? Pár hónapja úgy emlékszem még így rendeltem.
    Gazda: mikli63 User ID:19128295
    A választ előre is köszönöm.
    Üdv. mikli63

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A csomag megrendelése csak átutalással lehetséges, telefonos módja régebben sem volt.

17. Zzzé

Zzzé Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!! A pingvinemet továbbra sem tudom megetetni,hiába kattintgatok. :(
    Meg van mind a 150 csokis kekszem és semmi nem történik. :(
    Nevem: CrazzzyNorchaLove ID: 45712728
    Tegnap azt az ígéretet kaptam,hogy reggelre megnézi nekem valaki.
    Köszönöm!

18. -East17-

Szia!

Ellenőriztem a farmodat és minden rendben van. Készítettem egy kis videót is (ami sajnos nem lett tökéletes, de a lényeg látható) amin a pingvint megajándékozom és a jutalom is megérkezik. Javaslom, hogy egy teljes géptakarítás után próbál meg az etetést újra (2 darabbal kevesebb lesz, annyi ment el a tesztelésre).

etetés.gif

19. joco540

joco540 Járnitanuló

kérlek néz utána mert minden nap kinyitottam mindent egész nap játszok nézd meg hogy az aznapi jutalmat is megkaptam fogalmam nincs miért jelzi ki nem nyitottnak a gép
    a szintemnek megfelelö tp kaptam ennek nyoma van

20. -East17-

Szia!

A kollégám ellenőrizte a farmodat és a log azt mutatta: nem nyitottad ki aznap - ennek alapján adta a választ. A jutalom TP volt aminek a változását viszont nem tudjuk visszamenőlegesen ellenőrizni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.