Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Egy event befejezése után nem tudunk senkinek sem jóváírni eventes feladatsor teljesítést-ajándékot.

A malomban ekkor fizettél farmarannyal a gyorsabb befejezés érdekében: 2015-12-28 14:00:09
    Mivel már 2 után történt, az elkészült terméket nem tudtad átadni az event ablakban, sajnálom.

2. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Hidd el hogy nem akartam utolsó percre hagyni de még a malom keverte és nem tudtam mit tenni

3. Csocsoovb

Szia!

A malom az előre megadott időre lekeverte a dolgokat... te azonban a jelek szerint túl későn kezdtél el a malomban eventes termékeket előállítani.
    (A malom némi farmaranyért cserébe egyébként gyorsabban is hajlandó lett volna elkészíteni a dolgokat.)

4. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Nem kezdtem el túl későn mert folyton figyeltem a kis órát és még benne voltam az időben!

5. bedewyr

bedewyr Fórum-zöldfülű

Köszönöm a gyors választ. Azért röhej, hogy a medve és az ajándék utána még felugrott. Valamint elég gáz, hogy az event után még elfogad a rendszer eventhez tartozó farmaranyos fizetést...Ha a pénzt letudja vonni, de az ingyenes klikkelést már nem fogadja el, akkor úgy vélem a továbbiakban nem fogok erre pénzt költeni...

6. Csocsoovb

Szia!

Nem szeretnék vitatkozni veled, de nem voltál kész időben.
    A log szerint ekkor fejeződött be az utolsó négy termék előállítása a malomban: 2015-12-28 14:00:44

Ha egy több mint 100 órás event esetében valaki az utolsó óra utolsó percében is még terméket állít elő a malomban, az nem fogadta meg a javaslatunkat: a feladatok teljesítését soha ne hagyjátok az utolsó percekre, mert könnyen ki lehet csúszni belőle és ezzel kárba veszhet sok-sok munkánk!

7. Csocsoovb

Szia!

Nem veszed figyelembe, hogy a gép és a szerver közti kapcsolatban az adatok áramlásához időre van szükség.
    Azért, hogy a malom ne "dőljön" be, event után is működőképesnek kell maradnia egy bizonyos ideig. Volt márt rá sajnos példa, amikor nem így volt - egyesek napokig nem tudták használni a malmot miatta.
    Ha a malomban történő gyártás után frissítetted volna az oldalt, akkor már átadni sem engedte volna a terméket még látszólagosan sem, hiszen már nem volt bent az event a játékban.

Az esetből a legfontosabb tanulság az, amit már számtalan alkalommal leírtunk: soha nem hagyjátok a feladatok teljesítését az utolsó percekre!

8. .-Máté04-.

.-Máté04-. Aktív író

Nagyon sajnálom hogy egy perccel túlcsúsztam de nálam még nem mutatta hogy elment az event. Nem lehetne ezt valahogy kompenzálni?
    Köszönöm!

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az eventet pontosan 14 órakor, a meghirdetett időpontban vették ki a játékból,. Amennyiben te bent állsz onléine, és nem frissítesz akkor látszólag ott van, de gyakorlatilag már nem működik. Ezt nem fogja senki kompenzálni, mert a BP az előzőleg megfogalmazott szabályoknak megfelelően járt el.

10. Pintyő19

Pintyő19 Járnitanuló

Sziasztok! Kódot hol, merre kel keresni?

11. -East17-

12. Pintyő19

Pintyő19 Járnitanuló

Köszönöm!

13. Graceland12

Graceland12 Utánpótlás-írogató

Hello.
    Most váltottam ki a vidámparkban egy mesterséget. Már van pékség, alkimista, és természetgyógyászat.
    Kaptam új mesterséget ezek mellé?

14. -East17-

Szia!

Fizetős mesterséget választhatsz: virágkötőt vagy lekvárfőzőt. Természetesen így már nem kerül pénzbe.

Graceland12 kedveli ezt.
  15. Graceland12

Graceland12 Utánpótlás-írogató

Lesz még lehetőségem még egy mesterséghez a vidámparkban?

16. -East17-

Erre nem lesz módod. Ám ha a két fizetősben eléred a 3. szintet, akkor a harmadik mesterség ingyenesen a birtokodba kerül.

Graceland12 kedveli ezt.
  17. bedewyr

bedewyr Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a választ. Azonban egy dologban nincs igazad. Ha a nyavajás felröppenők nem jönnek, akkor bizony egy ilyen eventben NEM TE döntöd el, hogy mikor akarod befejezni...

18. catmother

catmother Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Biztos én vagyok a vaksi, de hová tűnt a chat-gomb? :oops:

19. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

20. catmother

catmother Utánpótlás-írogató

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.