Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. roobertnagy

roobertnagy Fórum-zöldfülű

Sziasztok ID: 26288562 Olyan gondom volna hogy a Renzo Vidámparkban kiváltottam a Mesterségek Völgyében épitési lehetőség ajandék vagy kupont, de nem enged épiteni a völgyben előtte már megvolt a Pékség, Alkimista és a Természetgyógyászat, és a Lekvárfőzöt szerettem volna megcsinálni de nem engedi, és igy akkor az 1200 pontot elvesztettem mert elvette de nem enged semmitcsinálni, ha tudom ezt akkor másra váltottam volna be.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak lépj ki és vissza, utána menni fog.

3. beucy21

beucy21 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Pár napja elég sok helyen nem tudom elolvasni a dolgokat pl:ha kinyitom az ajándékdobozt csak betűket és számokat ír ki,bemegyek a küldetésekhez,ott sem tudom elolvasni mi van kiírva.ez mitől lehet?köszi

4. -East17-

Szia!

Lehet központi és helyi hiba is. Először próbálj meg egy géptakarítást mindenképpen. Ha ezek után sem áll helyre a dolog, akkor részletesen írd meg, hogy mely helyeken látod a rossz szövegeket és adj egy pontos ID számot az ellenőrzéshez.

5. beucy21

beucy21 Fórum-zöldfülű

Tegnap nézettem meg a gépet,mindent átnéztek rajta és nincs hiba.az id számom:16076977 gazdakörnél ha bemegyek,csak számok és betűk vannak kiírva a szöveg helyett

6. -East17-

"Ha ezek után sem áll helyre a dolog, akkor részletesen írd meg, hogy mely helyeken látod a rossz szövegeket"

7. beucy21

beucy21 Fórum-zöldfülű

képet tudok küldeni vhova?mert csináltam róla

8. -East17-

Természetesen. Feltöltöd valamilyen nyilvános tárhelyre és az ott kapott linket beteszed a hozzászólásba.

9. beucy21

beucy21 Fórum-zöldfülű

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

11. beucy21

beucy21 Fórum-zöldfülű

12. -East17-

Ellenőriztem a farmodat és igyekeztem ugyanazokat a képeket elkészíteni amiket mutattál:

https://sharedimages.bpsecure.com/C.../57aeb49a23428123b7aa9f9b995b3eae5682638b.png

https://sharedimages.bpsecure.com/C.../f2d552225f94e81a6413a8b755612ece56826391.png

Ezeken láthatod, hogy a jelenséget nem tudtam reprodukálni nálad. Mivel ugyanarra a farmra léptem be amit te használsz, és nem látom a hibát, így azt valahol nálad kellene keresni. Javaslom a teljes géptakarítást, a flash player és böngésző frissítéseinek ellenőrzését, és adott esetben ezek után másik böngésző kipróbálását is.

13. beucy21

beucy21 Fórum-zöldfülű

rendben,köszönöm

14. dtundi59

dtundi59 Utánpótlás-írogató

Köszi a segítséget. Hát ezt jól benéztem xD xD xD

15. andromama

andromama Utánpótlás-írogató

Igen megnéztem de nincs meg nem tudom mit csináltam rosszul , előre is köszönöm

16. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan mit, mikor, mennyi aranybanánért váltottál ki, amit nem kaptál meg?

A chaten valóban tudtál kérdezni, de semmi konkrétumot nem tudtak neked megnézni a farmoddal kapcsolatosan. Erre a kérdésedre sem kaptál volna ott konkrét választ, mi történhetett a farmodon.

17. Rubikcuber

Rubikcuber Utánpótlás-írogató

Hali!

Valaki tudna segíteni? Hogyan tudom használni azt amit a naptárban kaptam? Ahol azt igéri a játék hogy 5000tp 5000ttp Bónuszt kapok.
    Válaszokat elöre köszi.

18. -East17-

Szia!

Nem egészen értem, hogy a naptár melyik részére/ajándékára gondolsz. Bár lehet, hogy a felhősorról van szó, de az arra kitehető tárgyakat még nem kaptuk meg mindet, így használni sem lehet egyelőre.

A felhősorok működése itt olvasható:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

19. progaming2003

progaming2003 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy a valdemár vidámparkjában azt írták, hogy ez az utolsó ajánlatok a nyereménybódéban.Hogy akkor most a zseton is el fog tűnni vagy az megmarad?
    A választ előre is köszönöm!

20. -East17-

Szia!

Nem, csak a kínálat változik majd a következő alkalommal.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.