Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Lépj ki és ellenőrizd, hogy a belépő oldalon jobb felső sarokban milyen zászló van.

2. -East17-

Szia!

Ilyen nem volt a játékban, hogy maguktól meg ingyen ki-be csukódtak volna a sütik. A decemberi naptár rendesen működik.

3. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Magyar zászló van, de belépés után ezt írja ki: mlf.info
    mlf.system.gif.0

4. -East17-

Értem. Közben ellenőriztem a farmodat, de semmi ilyen jelenséget nem tudtam reprodukálni, minden szöveg magyar és a helyén van. Egy alapos géptakarítást javasolnék, majd utána nézd meg újra.

5. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Köszönöm, kedves vagy, meg fogom próbálni! Lehet, hogy a gyerekek állítgattak valamit a gépen.

6. cukipusi

cukipusi Junior szaki

bocsi hogy megint irok de latom hogy sokaknal van problema ,es nem hagy beken nezzetek meg hogy a tegnap jovairodott az 57000csp egybe mert kinyitottam de ma nem volt nyitva sot a tegnap tobbszor is elenoriztem id 20540148 cukipusi..koszi boldog uj evet

7. -East17-

Szia!

Már írtam neked, de akkor megismétlem: nem tegnap lett jóváírva a CSP hanem ma: 2015-12-31 05:05:49.

8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

szép napot!

Ezt a topikot nem szoktam látogatni de eljött az ideje hogy írjak ide is :D
    na szóval a problémám elkezdtem tekerni 30 tűzijátékot a bahamalomba kijelzi de a % jelző nem mutat semmit 1* újrainditottam akkor elindult látszólag de most kiléptem és jó fél óra után vissza és a helyzet változatlan és a visszaszámláló sem indult el. A farmos malomba nem proáltam mert a szupitáp az szupitáp :D na szóval gép takarítás meg volt stb... de semmi javulás
    ID-m:52404829 a malmot nem állítottam le hogy lássátok

Üdv:apu

9. -East17-

Szia!

Nem tudom, nálad mit takar a géptakarítás, de biztosan nem volt sikeres. Ellenőriztem a malmodat és ezt látom:

Ashampoo_Snap_2015.12.31_15h01m09s_001_.png

apuci30 kedveli ezt.
  10. -East17-

Szia!

Mert nem ott kell lenniük. Malomtermék, tehát ez esetben (mint az eventes malomtermékek esetében amúgy is) a Pajtában az Egyéb fülön keresd.

11. Berecke

Berecke Járnitanuló

A mostani eventhez kiraktam a tüzijátékot,de nem jeleníti meg ,mert dolgozik a kisember a helyén,-viszont ha rákattintok .jelzi,hogy beérett a tüzijáték.DE nem tudom learatni-ha kitörlöm akkor meg elveszik.Mit lehet tenni?

jakabbogi kedveli ezt.
  12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Berecke!

Első körben próbáld meg az aratásukat egy játékból való ki be lépés után.

13. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Sziasztok!Tegnap /31.-én/a kalendáriumban megettem az utolsó sütit.
    A plusz ajándékokra viszont hiába kattintgattam,nem vette le őket.
    Kikapcsoltam,majd visszamentem,de semmi.
    Arra gondoltam,talán majd jan.1-én,mára viszont már a kalendárium eltünt.
    Mit lehet tenni,hol vannak a kitehetőim?Becsületesen,pontosan végigcsináltam.

14. -East17-

Szia!

Pontos ID szám kellene az ellenőrzéshez.

15. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

ID24920027

16. -East17-

A december 29-i sütit nem etted meg, ezért nem kaptad meg az összes doboz tartalmát.

17. tarkacica47

tarkacica47 Törekvő

Bocs ,h fárasztottalak,emlékeim szerint minden nap beléptem,megettem.
    31.én ,mikor nem tudtam leszedni,látnom kellett volna a hibát,hiszen van farmaranyam,meg is vehettem volna.
    Nem értem,de biztosan Nektek van igazatok.
    Köszönöm a gyors választ.

18. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

A tűzijáték elem, amit nyerni lehet a feladatban, mire való? Sehol nem látom, hogy valamihez szükség lenne rá. És a pajtában sincs.

19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    A tüzijáték elem nem nyerhető, hanem a gazdakör "Nagy bumm" feladatának az első 3 szintjének teljesítéséért kapsz 105 db-t, amiket a "váza" ikon alatt a "Minden" fülön találsz. Ezt egyesével üres föld területre elveted és 1 perc múlva arathatod, de csak kézzel. Így kapsz 105x4 kartonhengert, amiből "tüzijétákvirág" hozzáadásával "Virágtüzijátékot" őrölsz a malomban. Ebből a terményből kell 425 db-t beadni a feladatba.

Utoljára szerkesztett: 1.1.16
  20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan azért nem tudtad átvenni a dobozokat, mert nem vetted észre, hogy kedden nem etted meg a sütit. Sajnos ennek pótlására ma már nincs lehetőséged.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.