Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

2. Graceland12

Graceland12 Utánpótlás-írogató

Haliho.
    Hogy tudok csinálni csillámport?

3. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Graceland12 kedveli ezt.
  4. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Sziasztok!
    Érdeklődnék, hogy az ólak gyorsítására ható bónuszok összeadódnak-e? Gondolok itt pl. a sajtgolyó 5% és valantin-napi cserép 10%-ra.
    Köszönöm

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, és az alap érésidőből vonja le a 15%-ot.

sziszi1965 és ViriTündi kedveli ezt.
  6. atilui

atilui Utánpótlás-írogató

sziasztok! A HappyHolidays kódot már nem lehet beváltani? e-mail-ben kaptam de elfelejtkeztem róla. időt nem ír meddig lehet beváltani.

7. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Az említett ajándékkód december 31-én éjfélkor lejárt, már nem lehet beváltani.

8. szilard210

szilard210 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!!
    Ennél a játéknál is a chat Fontos lenne , nem értem mért kelet ki vegyék
    Valaki valami infót tud vissza teszik ?? :cry:

9. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A chat megszűnéséről és okáról itt olvashatsz:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/megszűnik-a-farmerama-chat.13330/

A jelenlegi információink szerint a döntés végleges. A fórum azonban természetesen továbbra is a rendelkezésetekre áll, igyekszünk mindenben segíteni Titeket.

10. ZitaGAZDA03

ZitaGAZDA03 Járnitanuló

Sziasztok!
    Próbáltam utána nézni, hogy esetleg feleslegesen ne kérdezzek, de... Az lenne a kérdésem, hogy sajtot hogyan lehet készíteni?
    Köszönöm!

11. -East17-

Szia!

Ezt a Sajtgyár nevű ól, az egér terményese állítja elő. Ez az ól jelenleg nem megszerezhető a játékban.

ZitaGAZDA03 kedveli ezt.
  12. muci555

muci555 Járnitanuló

Muci555 ID: 5927815
    Akarattal nem raktam be mert azt se tudom hogy kell,és hol található az Élő legenda rúna?
    Doki küldetése és a Kakukktojás II nincs meg.

13. molyszika

molyszika Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Búvárszemüveget és csillámport hogyan tudok előállítani? Köszi :)

14. -East17-

Szia!

Az Élő legenda rúna a Bölcs tölgyfa legtetején található. Ha nem ismered a működését és nem is tudod mi az, akkor kérdezz rá azoknál, akik még bejáratosak a farmodra, mert ezek szerint mások tették be oda. Magától illetve véletlenül nem kerül be a rúnába egy kupa sem.

Ismertető:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-5895

A Doki küldetése 1 és 2 összeépítve már kint van a kakukkos felhőn, viszont a Kakukktojás 2-t egyszerűen eladtad az egyik csere napok alatt: 29.04.2015, 08:31:22.

15. -East17-

Szia!

Búvárszemüveget a Búvárbolt állítja elő, ami a kacsacsőrű emlős terményes ólja. Megszerezni a Ki lehet az? - nevű gazdaköri feladatban lehet.

A Csillámport a pillangó terményes ólja készíti az Illatszertér, ez az ól jelenleg nem megszerezhető a játékban.

16. molyszika

molyszika Fórum-zöldfülű

Köszönöm! :)

17. Virágosnyuszi

Virágosnyuszi Törekvő

Sziasztok!
    Kiváltottam a Bölcs tölgynél az Alkimista mesterséget, de kicsit csalódott vagyok. Megvan adva 5 db recept, előállítottam, de amit előállítottam, nem tudom eladni a piacon. Kérdem én, nekem ebből mi hasznom lesz, ha nem tudom eladni amit csináltam? Vagy mégis mit kell itt csinálni? Valaki segítsen, légyszi! :)

Köszönöm

18. -East17-

Szia!

Az alkimista mesterség termékei nem piacképesek. Csak saját felhasználásra tudsz termelni. A mesterség leírása:

https://board-hu.farmerama.com/inde...-–-avagy-hogy-kerül-a-kobold-a-kertembe.2342/

19. li_sza

li_sza Fórum-zöldfülű

Szia, azt szeretném megkérdezni,hogy megszereztem a teve hozzáférési szobrot és hol találom a teve alapját, köszi

20. -East17-

Szia!

A tevekarám a gazdaboltban vásárolható. A bal oldali piros kosárra kattintva a szigeten.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.