Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Szia Tamás!

Köszönöm szépen a segítségedet.
    Tudomásom szerint minden szükséges dolog megvan hozzá, de azért a biztonság kedvéért utána nézek mert sántít a munkások megléte.:eek::eek:A többi biztosan megvan. Ha mégsem ez a gond akkor ismét jelentkezem mert egyesével nagyon szaporátlan.
    Még egyszer KÖSZÖNÖM. ;);)
    Üdv:dalmata10

|Tamás| kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Tamás, szép délutánt kívánok !
    Kérdésem: megvan a II. felhősorra mindhárom kitehető (csirkés), de ezeket nem a neon boltban vettem meg. Ha megveszem a felhősort 30 szlakatért rátehetők-e ezek az elemek, vagy meg kell vásároljam a neon boltból a három kitehetőt ?
    köszönöm, ha választ kapok.
    Tamás kedves, az értesítésekben látom, hogy idézted a hozzászólásom (2X jelenik meg), de nem találom, olvasni nem tudom. Megtennéd, hogy válaszolsz a fenti kérdésemre még1X. Köszi.

Sajnos a fórum nem működik megfelelően, sajnos nekem sem tölti be a következő (171-es) oldalt.
    |Tamás|

Vásárolt felhősorra vásárolt elemek helyezhetőek ki.
    Az eventből neon kacsát, juhot, tehenet kapunk 2X.
    Vásárolt felhősorra pedig csirke, nyúl, kecske helyezhető ki.

Az event részletes ismertetőjét itt tudod megtekinteni

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.1.16
    |Tamás| és dalmata10 kedveli ezt.
  3. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Ismét jelentkezem, mert teljes káosz van ebbe az aranyos kis butuska fejemben.xD
    Az arató, vető stb munkások nem megfelelő ezeknek a tenyésztésre vágyó jószágoknak?????:D:Do_Oo_O Köszönöm a segítségedet, remélem sikerül megoldani a problémámat.
    Üdv:dalmata10

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia Marika!

Meg kell vásárolnod, hisz a "vásárolt" felhősorra, a "vásárolt" elemek tehetőek ki.
    Az eventből a kacsa, juh, tehenet kapjuk (duplán).

Az event részletes ismertetőjét itt van lehetőséged elolvasni, és tanulmányozni.

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Régen az állatgondozóval tudtad bájitalozni a tenyésztelepeket, viszont mióta az új tenyészház van, azóta külön került a tenyészrobot, amelyet a havi munkás előfizetésben kapunk meg ( Magyarországról játszol akkor stabilan 1480 Ft akcióban - akció nélkül)
    Képen, 5-ös számmal jelzett helyen látod hogy aktív-e, ha időt ír akkor aktív.

dalmata10 kedveli ezt.
  6. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Bocsi Tamás, ismét itt vagyok.
    A tenyészrobot munkások nem egyenlő az arató, vető, állatgondozó munkásokkal???? Mert ezek is megvannak.
    Köszönöm szépen a válaszodat előre is.

Ígérem, hogy ma már nem zavarlak többet. Teljesen megvilágosodtamxDxDxDxD Ezeknek a kis huncutoknak az sem mindegy, hogy milyen munkások segítenek nekik a szaporodásukba.!!:inlove:8)No de ilyet.
    Köszönöööööm.

Utoljára szerkesztett: 9.1.16
    |Tamás| kedveli ezt.
  7. erika150

erika150 Fórum-zöldfülű

Megcsináltam a kakukkmama II.-t, de nem engedi kitenni a felhősorra, pedig az I, és a II. is bent van az eszköztárba, nem értem miért? ID.:17009286. Már frissítettem, ki-be léptem. A választ előre is köszönöm.

8. oncogito_

oncogito_ Haladó

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a mangófa gyümölcse honnan jön létre? Merthogy van különbség a növények között mangó és mangófa gyümölcse között.
    Előre is köszönettel: oncogito_

9. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Üres helyre rakd ki bárhová a farmon, majd lebontás után ki tudod rakni a felhőre egyben.

10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Neon boltban a neon kecskét nem vetted meg, ezért nem tudod kitenni a felhősorra.

11. -East17-

Szia!

Mert előbb össze kell építeni őket a farmon, törölni és ezután teheted a felhőre.

12. -East17-

Szia!

A legutóbbi bahama titokcsemeték közé került be a Mangosztánfa. Ennek a termése a mangófa gyümölcs.

13. oncogito_

oncogito_ Haladó

Köszönöm!

14. vbala

vbala Fórum-zöldfülű

Helló!
    Miért van az, hogy az Irány a neon üzletben a 2-es felhősor van, míg a vízszintes csíkban az egyes? A vízszintes csíkhoz már leadtam 100 lakatot,mire rájövök,hogy így semmire nem megyek vele. Így kicsit átverés, lehúzás szaga van ennek az egésznek, bár van elég szupertápom, de nem az ilyen bújtatott átejtésekre tartogatom. Persze kellene fórumot olvasni....stb.

15. monikarita

monikarita Utánpótlás-írogató

1. Szia.Több mint 1 hónapja nincs a gazdaköribe a bőregértenyésztés.Mikor kapom vissza?Elég türelmes voltam eddig,de most is olcsó a tenyészállat,kellenne a szupertáp a feladathoz...Mindegy,nem kell elmagyaráznom miért kérem vissza végre a feladatomat.Legalább valamiféle jelzést elvárhatnék ennyi idő után.Kárpotolni persze senki se fog,kérek választ,és ne a szokványost hogy majd szólunk,ha tudunk valamit.Kösz

16. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem. Mit kell olyankor tenni ha mentor lettél és a csibéid semmire nem reagálnak.az egyik a 2szinten van a 2 dik
    12szinten van a 3dik a 6dki szinten van. Köszike a választ előre is Incimami.

17. -East17-

Szia!

Semmit sem tehetsz. Ha nem haladnak (ez lenne ugye a lényeg) akkor másnap elküldheted őket. A te döntésed, hogy ha mégis dolgoznak, akkor a némaságuk ellenére is megtartod-e őket.

incimami kedveli ezt.
  18. hapy-farm

hapy-farm Fórum-zöldfülű

sziasztok!
    Egy moderátor segítségét szeretném kérni.17:54 és 18:32 között kaptam leveleket az egyik csibémtől,szeretném kérdezni,hogy
    ti azt megtudnátok-e nézni,ugyanis nekem tetszik.

19. -East17-

Szia!

Belső levelezésbe csak a support tekinthet bele, nekik jelezd a dolgot.

20. hapy-farm

hapy-farm Fórum-zöldfülű

köszönöm szépen a választ.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.