Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Sziasztok ,ma kiváltottam az Ördögcérna szobrot a templomba ,de nem jelent meg a boltban a fa.Hol találom?Köszi ha válaszoltok.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az eventben kapod a Neon 1. felhőt és a rávalókat, a Neon boltban a Neon 2. felhőt és tartozékait.

dörikati kedveli ezt.
  3. -East17-

Szia!

Kérlek, hogy pontosan add meg, hogy melyik feladatot hiányolod (a teljes nevét kérem szépen). Valamint az ID számot is.

A hozzászólásaidat te törlöd, nem mi. Eddig kettőt vettél ki a topikból.

4. -East17-

Szia!

Hivatalosan a Boltban Goji fa a neve.

5. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Azt megtaláltam kiváltás nélkül is.Köszi ,akkor ez az.Kicsit megtévesztő ,hogy a szobor az Ördögcérna, a fa meg Góji bogyó.Javasolhatok névváltást?Lehet mást is megtéveszt.Köszi a választ.

6. -East17-

Sőt, a termése is Ördögcérna. Javasoltuk mi is már, egyelőre nem történt változás.

7. bjudit01

bjudit01 Törekvő

Szia!
    A szíves lakatra kattintva 80 lakatért megvettem feleslegesen egy felhősort, mivel mégegyszer nem akarom a kacsát, bárányt, kecskét megvenni? Jól értem?

Sziasztok, az előző kérdésem eltünt. Mi történhetett?

Most meg látom, megjelent.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.1.16
  8. marko_2002

marko_2002 Utánpótlás-írogató

Mi az az EP ?

9. monikarita

monikarita Utánpótlás-írogató

Amelyiken a denevértenyésztést tudom csinálni.Honnan tudjam a teljes nevét mikor nincs meg??Többször írtam már a válasz az volt hogy több embernél előfordult ez és ha tudnak valamit a javításról itt jeleznek.Ez a legútobbi babyboomkor volt.Azóta én jeleztem párszor,azóta sincs javulás.Id szám:19704837.Ezt a hózzászólást nem találtam,a többit töröltem,mert nem jól fejeztem ki magam,a méreg miatt.Bébibőregerek a neve

10. pilcsi64

pilcsi64 Fórum ismerője

sziasztok !
    az új neon állatokat ( nem az ólakat ) hogyan lehet még egyszer megszerezni (az event teljesítésével az első kör megvan ,lehet valamilyen módon a kitehetőket még pluszban megszerezni ? )
    a korábbi háromhoz tartozót meg lehet vásárolni , ezt tudom :)

11. -East17-

Megnéztem a farmod adatait és ezek alapján jelenleg ezt tudom mondani: nincs kiváltva a denevértenyésztés joga, amit a Teliholdas eventek alatt tehetsz meg Jack boltjában. Ezt a tényt sejtem amögött, hogy nincs gazdaköri feladatod sem jelenleg, de technikai információk hiányában ez mindössze találgatás részemről. Sajnos valóban nem érkezett a központból semmi ezzel kapcsolatban egyelőre. Bébibőregerek és Guanó a két kapcsolódó feladatsor neve.

12. némethnatália

némethnatália Utánpótlás-írogató

A guanóval végeztem és a denevéreket is adtam be.Ha eddig engedte,akkor most miért vették el értesítés nélkül?Már régen jeleztem felétek és állítólag tudtak is erről a hibáról.ikor kapom vissza????Nem ma kezdtem a játékot,nem kell kitolni a régi játékosokkal.)96ik szinten vok és eddig nem volt összefüggés a tenyésztés kiváltással.A hollós feledatom megvan,ott sincs kiváltva a tenyésztés.

13. -East17-

Szia!

Amint azt feljebb írtam a válaszomban: nincsenek technikai információink, hogy miért történt ez, és egyelőre arra sem kaptunk választ, hogy mikor lesz javítva.

14. monikarita

monikarita Utánpótlás-írogató

Bocs a másik farmról írtam.Visszatérve a próblémámra,én úgy látom,hogy mikor szóltam a próblémáról azt mondtátok tudtok róla és szóltok mikor javítva lesz.Le lettem intve,hogy ne legyek cinikus stb./általatok/.Most pedig hol tartunk???Kiderül,hogy mióta nem nyaggatallak titeket,nem csináltatok semmit,el lett felejtve hogy egyáltalán van ilyen hiba.De azért a válaszok közt volt olyan is hogy felesleges ennyiszer írnom.Most nem írtam egy ideje és erre mi van?????Szerinted ez korrekt hozzállás a részetekről??Szerintem nem.Mindegy én a fórumozást befejeztem,látom a játékosok le vannak sajnálva és nem tesztek semmit..Remélem,visszakapjátok ti is ezt.Csá

15. -East17-

Azt hiszem tisztázásra szorul néhány dolog. Itt mi játékosként segítünk benneteket, nem vagyunk sem programozók, sem játékfejlesztők, a BigPoint nem a munkahelyünk, a játékhoz ilyenformán semmi közünk. Ezt odakint Németországban intézik a hivatásos alkalmazottak. Mi továbbítjuk a panaszokat és észrevételeket, majd az arra kapott válaszokat megosztjuk veletek. Ha nincs válasz, nincs mit kiírnunk sem.

16. Berecke

Berecke Járnitanuló

Miért nem tudom a neon juh és társait kirakni a kiváltott felhősorra?

17. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Mire gondolsz pontosan?

Event közben már nyertél három kitehető tárgyat, 80 Farmaranyért szerezhettél hozzá felhősort.
    Után ráadás (farmra kitehető) dekor elemeket tudsz szerezni további szerelem lakatokért.
    Javaslom, olvasd el figyelmesen a részletes event ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-ólak-ii.13454/

......

Utoljára szerkesztett: 10.1.16
  18. Csocsoovb

Szia!

Minden rövidítésnek (mozaik szónak) lehet több jelentése is, néhány országban ez tapasztalatpontot jelöl a farmon.

19. Csocsoovb

Szia!

További szerelem lakatokért cserébe:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/neonfényes-ólak-ii.13454/

Az event ablak a következőképpen néz ki:

1. Tenyészállatok beadására szolgál
    2. Adott feladatért nyerhető jutalmakat láthatjuk a kis dobozokban, ha rákattintunk
    3. Szerelem lakatok aktuális darabszáma
    4. Az utolsó feladat (szerelem lakatok), amely csak akkor válik elérhetővé ha mindhárom tenyészállatos feladatsort teljes mértékben teljesítettük.
    5. A dobozokra kattintva láthatjuk, pontosan milyen jutalom vár ott ránk (Az értékek összes darab számokat jelölnek, az előző beleszámít a következőbe.)
    6. Irány a neon üzlet gombra kattintva megnyílik a neon üzlet, ahol szerelem lakatokért cserébe egy felhősort, és korlátlan számban dekor elemeket tudunk vásárolni.
    7. Neonfény tenyésztői kosár

pilcsi64 kedveli ezt.
  20. Csocsoovb

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.