Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. YvetteKlem

YvetteKlem Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm a válaszodat, de azt hiszem, félreértettél.
    Az I. felhősorra lehet kitenni a mostani eventben tenyésztett állatokért kapott neon állatokat: kacsa, tehén, juh. Ez mind megvan, és megvan hozzá a felhősor is, a 80 szerelemlakatért. A felhőben viszont szürke a kör (elvileg pedig minden megvan hozzá, és még az event is megy), nem úgy, mint az általad csatolt képen.
    A II. felhősort is megvettem, és az is inaktív. Mondjuk oda nincs is meg mind a 3 állatom, de azért zöldnek kellene lenni, és a meglévőket elvileg rá kellene tudni tenni.
    Valami más lehet a gond.
    Köszi a segítséget! Yvy

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Továbbítjuk az észrevételt.

5. .mama47.

.mama47. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni . Tegnap este beléptem a játékba és felfedeztem, hogy a több mint 10 millió csengőpengőből hiányzik majdnem 3 millió. A mostani játékot nem csináltam és nem vásároltam semmit, így kérdéses számomra, hogy hová lett a csengőpengőm. A másik kérdésem a csillagokra vonatkozik, a csillagokból is több mint 630 db volt,kb. 400 db csillagom nincs meg. Nem tudom, hogy hová lettek, én nem váltottam ki semmit csillagokért, mert gyűjtögettem hátha lesz valami új. Segítségeteket megköszönve maradok tisztelettel. ID.30532462

6. mazsibazsi1

mazsibazsi1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Egy észrevételt tennék, a Valdemárnál a nyeremények közt van a repülőmókus 1750 zsetonért, a táblázatban 1000 zseton van feltüntetve. Akkor most melyik a helyes ár?

7. oncogito_

oncogito_ Haladó

Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet sima hollótanyához jutni? Vásárolni nem tudok, a barkácsboltban meg csak a következő, sárga szintre lehet gyűjteni.
    Előre is köszönöm a választ: oncogito_

-Mayacska85- kedveli ezt.
  8. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Szia!

Jack boltjában lehet kiváltani, Telihold alatt. :)

9. oncogito_

oncogito_ Haladó

Köszönöm!

-Mayacska85- kedveli ezt.
  10. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!

Azt szeretném megkérdezni, hogy hány db repülő mókus lehet egy tanyán? Már vettem egyet, érdemes Renzónál ügyködnöm érte?
    Köszi a választ.

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia .mama47.!

A supportot kell megkeresned ez ügyben.
    Arra viszont felhívom a figyelmedet, a farmod biztonságáért egyedül te vagy felelős, a téged ért kárt megtéríteni a Bigpoint nem fogja, ahogy az ismertetőben is szerepel :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-felhasználói-fiókok-biztonsága.6730/

A belépési adataidat pedig haladéktalanul változtasd meg, ezt egyébként is gyakran ajánlatos változtatni :

https://board-hu.farmerama.com/inde...tok-változtatása-e-mail-cím-megerősítése.577/

12. Nildia

Szia mazsibazsi1!

Amennyiben az ismertetőt figyelmesen elolvasod, pirossal ki is van emelve az ezzel kapcsolatos információ!

mazsibazsi1 kedveli ezt.
  13. Nildia

Szia Galadriel!

A másodikat kiválthatod Valdemár boltjából.

14. YvetteKlem

YvetteKlem Utánpótlás-írogató

ID: 10504390 YvetteKlem
    Köszi!

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Minden rendben volt nálad.
    Az első felhősorra való dekor elemek a menüdben voltak, azokat kitettem a felhősorra, azt le is zártam, jutalmakat megkaptad.
    A második felhősorra csak egy dekor elemed volt meg a menüben, azt kitettem rá.

YvetteKlem kedveli ezt.
  16. Cila52

Cila52 Járnitanuló

sziasztok segítség kellene végre mentor lettem..igen ám de nem tudom hogy vegyem fel a csibéket a csibeszobába már itt vannak nálam mint szomszédok és segítem is őket de nem jelenik meg a nevük és nem tudnak küldeni szívecskéket ..mit kéne tegyek vagy mit csinálok ? a csibe boltból semmit nem tudok küldeni nekik

17. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg egy csibéd van a csibeszobában és 2 üres helyed. Azzal a meglévővel már tudsz dolgozni, a másik 2 helyre kattints, hogy oda is érkezzenek. Ez bizony időbe fog telni. Ám most lépj ki és indítsd újra a böngészőt, utána ezt kell látnod a csibeszobában:

Ashampoo_Snap_2016.01.14_15h59m11s_001_.png

Cila52 kedveli ezt.
  18. Cila52

Cila52 Járnitanuló

köszi megyek megnézem gyorsan

19. csillagvirágfarm

csillagvirágfarm Aktív író

Szép estét! Olvastam,hogy új lufipukkantós játék lesz valdemárnál.Ehez is van gyakorló mint a vakondoshoz?Próbáltam rákeresni a vakondosra is de most azt sem találtam meg,pedig elég sokat püföltem őket.ÉS a Táltostojás még valamikor megvásárólható lesz,mert a multkor nem jött rá össze a zseton.Most viszont nincsen a listában.

Utoljára szerkesztett: 14.1.16
  20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A változás előre be volt jelentve, hogy aki az aktuális kínálatból valamit még meg szeretne szerezni, igyekezzen azt a legutóbbi alkalommal végrehajtani.

Nincs hivatalos gyakorlási lehetőség hozzá.

Előre kijelenteni valamiről, hogy x idő után valamilyen formában elérhető lesz-e még, nem lehet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.