Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A csibe is elhagyhatja a mentorát, illetve a mentor a piros Elküldés-gombbal szabadulhat meg csibéjétől.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Kókusz kebelkosár a majom terményes óljának a terméke. Gyártásához Kreatív Kókuszkopasztóra lenne szükséged. A majomtenyésztés szobra kell hozzá a Bahama szigeten, illetve magának az ólnak a megépítése. Piacozni a szobor kiváltása után ól nélkül is lehet persze.

3. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!!!

4. nyonyó7

nyonyó7 Fórum-zöldfülű

Szép estét...
    Segitséget kérek... A renzó vidám parkban, a zsetonjaimból 400 db -ot beváltottam valamilyen fára..Azért nem jut eszembe mert mérgemben elfelejtettem.. ugyanis sehol nem találom...!!! Hol keressem??
    Köszönöm a választ.. nyonyó7ID: 18832501

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia nyonyó7!

A bazárban XXL-es Pitomba fa váltható ki 450 zseton ellenében.
    Ez pedig a Bahama fák menüben keresendő.
    Használni pedig csak abban az esetben tudod, ha a hozzá kapcsolódó szobrot a szentélyben már kiváltottad.
    De mindezen információk megtalálhatóak a frissített ismertetőben :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/valdemár-vándor-vidámparkja.7045/

6. nyonyó7

nyonyó7 Fórum-zöldfülű

Igen 450 volt... köszi a választ további szép estét.. :)

7. monopoly04

monopoly04 Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek.A vidámparkban sikerült összegyűjtenem az 1250 pontot és nagy boldogan megvásároltam a helyet a mesterségek völgyében.A lekvárfőző műhelyt szeretném mert az nincs.De hiába megyek oda és kattintok rá.pénzért kínálja.Akkor most elvesztek a pontok és nincs lekvárfőzőm? :(

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

9. monopoly04

monopoly04 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ,sikerült!

10. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

sziasztok segitséget szeretnék kérni abban hogy lenne egy bahamás kitehető vagy hasonló és hasábhuszár a neve , én erről nem halottam tudtok ebben segiteni ?

11. Laboviti

Szia!
    Talán erre gondolsz:

Hasábúszás

Érésidő: 10:00 óra
    Amit ad: 1850 TP vagy BTP kihelyezéstől függően
    Kitehető: bármely területre!
    Méret: 2x2-es terület

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szorgos-hódok.13030/

12. bodnarjudit

bodnarjudit Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy miért nem tudom elküldeni az XXL Pitombát, amit kiváltottam Valdemárnál? Cserealap lenne a részemről. A szentélyben még nem adtam érte aranybanánt. Akinek küldeném, annak már van pitombafája.

13. Laboviti

14. paloooo

paloooo Fórumelemző

HI...:)
    Érdeklődnék, hogy az "Ajándékozási és kereskedési nap (cserenap)" -nak van e megbeszélős fóruma...?
    Thanks...:)

15. Laboviti

16. 05Josh

05Josh Járnitanuló

sziasztok, nincs olyan topic ahol le van írva az összes fajta fa? belinkelnétek ha van?

17. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

18. HagymásBab1

HagymásBab1 Járnitanuló

Üdv !

Szeretném kérdezni, hogy a citrancs fát mikor lehetett a titokfából kapni ? És egyáltalán rendes, vagy bahamás titokfából volt ?
    Az event ismertetőkben nem találtam semmit róla . Vagy egyáltalán van ilyen ?

19. -Bungyurke-

-Bungyurke- Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    Kérdésem az volna: a Citrancs fát miért nem lehet elajándékozni?

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.