Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Január 17-én 21:01 órakor plusz ajándékot küldtél 5 farmarany ellenében barkácscucc formájában.

2. EDCSI

EDCSI Fórum-zöldfülű

Köszönöm ,hogy utána néztetek. Véletlen volt mert a FA. nagy kincs! :)

3. incimami

incimami Fórum bárója

Szia!
    Az lenne újból a kérdésem pirosan villog a csibém de nem tudom elküldeni,hogy másikat kérjek,Mit csináljak.
    Január óta mióta mentor vagyok sajnos csak kétszer kaptam pontot.Pedig küldöm nekik az ajándékot.De sajnos nem tudom törölni.
    Köszike a segítségedet előre is incimami.

4. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Sziasztok. A most kezdődő eventnél szintén az a jó ha minél hosszabban fejlődik ki? Köszönöm a választ.

5. Laboviti

Szia!
    Mit tapasztalsz ha az elküldés gombra kattintasz a csibeszobában?

6. Laboviti

Szia!
    Kérlek, konkrétabban fogalmazd meg a kérdésedet.

7. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Bocs ha nem voltam érthető. Szóval, az a jó ha minél lassabban érik be a nővény, fejlődik ki az állat vagy lesz meg a termény. A felröpik az idő hosszúságától függően lesznek gyakoribbak?

8. Laboviti

9. pirospipacs1973

pirospipacs1973 Fórum-zöldfülű

Szia!A horgászboltban kiváltható a Csokis palacsinta de hogy lehet hozzájutni a csokoládészirup receptjéhez?

10. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Csokis palacsinta és csokoládé szirup két különböző dolog.

11. ági1948

ági1948 Törekvő

Sziasztok.
    Szeretném megkérdezni, hogy az XXL Pitombát miért nem tudom sem a simára sem az XL fára rátenni. Világít mind a kettő csak nem marad rajta.
    A segítséget előre is köszönöm.

12. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia! Tedd ki simán a fejlesztést,mert az alap fát tartalmazza.:)

13. ági1948

ági1948 Törekvő

Nagyon köszönöm , megpróbálom.

14. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!
    Ha Valdemárnál váltottad ki, akkor tartalmazza az alapfát is. Sima területre kiteheted egyben.

15. Lakesz

Lakesz Fórum-zöldfülű

Sziasztok. A kuponokat hol tudom aktiválni? A múltkor már megtaláltam de már elfelejtettem h hol van....:)

16. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Katt a kombájnra, a megnyíló ablak jobb oldalán a kis nyílra és válogathatsz a kuponok között. Kiválasztod, megerősíted és máris használhatod.

17. Lakesz

Lakesz Fórum-zöldfülű

ÓÓÓÓ tényleg Köszike:):):)

18. gyati1

gyati1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kiváltottam az élő legendát, de a fán ez nem szineződött be, többször lehet kiváltani? Meddig tart a hatása? És ha már 13 %-os a rúnám, az élő legenda kiváltása után kell még valamit tennem, vagy automatikus?

19. Graceland12

Graceland12 Utánpótlás-írogató

Helo. Ajándék kódot hogyan tudok szerezni?

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak egyszer lehet kiváltani. Akkor kezd beszíneződni ha elkezded a kupákat beadni. Teljesen színes vagy teli akkor lesz, ha 30/30-as kijelzést látsz benne, vagyis az összes lehetséges kupát beadtad. Annyi a dolgod, hogy a hiányzó kupákat is megszerezd és beszállítsd.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.