Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia ak26anna!

Általában 90 szint fölötti játékosok kerülnek beválogatásra.
    Vannak jelenleg is, akik évek óta várakoznak, így a mentorságra még biztos várnod kell.

2. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Az előzö eventen nem tudtam megnyerni a halfogocskát Most azt olvasom hogy sikerül megszerezni az dekort de sehol nem látom hogy hol vannak Lehet hogy én rosszul értelmezem Válaszod előre is köszonöm

3. takácstibor85

takácstibor85 Utánpótlás-írogató

Szia!

Kérdésem az lenne hogy lehet az,hogy nem egységes dolog ha titokol felfedése után tollat kapjuk?Olvastam hogy más kapott..Én egy darabot se....

4. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Az eventablakban alul találod a horgászboltot, ahol beválthatod a megszerzett érméket. Kérlek, olvasd el figyelmesen az event leírását:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...-halfogócska-avagy-horászat-újratöltve.13545/

5. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A titokzatos tenyészetek a kibontáskor adhatnak csalitollat. Több felreppenő esélyéhez érdemes fejleszteni a Gazdakörben megszerezhető kupákat, ill. a Bölcs Tölgyön kiváltani a Legenda rúnát, amibe ha beadod a kupákat, az összes termőterületre kiterjeszti azok hatását.

6. takácstibor85

takácstibor85 Utánpótlás-írogató

26.szinten van a kupák befizetése,ugy nézz ki ez nem volt elegendö..

7. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939-vagyok.Arra szeretnék választ kapni,ha luxus csalival pecázok a3 kifogott hal értékét háromszor adja, vagy egyszer.Ugyanis ugy emlékszem háromszor adta az értékét, utoljára pedig csak egyszer. A választ most megköszönném.Köszönöm.

8. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Az eventleírásban látható kép jól mutatja az egyes csalik és a várható fogás fajtáját és darabszámát:

Event leírása: https://board-hu.farmerama.com/inde...-halfogócska-avagy-horászat-újratöltve.13545/

9. kata1939

kata1939 Aktív író

Megint-kata1939-vagyok. Engem nem a hal fajtája érdekel hanem az hanem az, ha hármat fogok ki, annak a halnak az értékét háromszor adja hozzá?Pl.ha 10-es értéket pecázok a 10-et háromszor adja hozzá? Erre az event leirásban nem találok választ. Erre válaszolj kedves Rodin.Köszönöm.

10. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Ha figyelmesen megnézed a belinkelt képet, az első oszlopban, az egyes csalik felett láthatod benne a választ: igen. Amikor kifogod az adott halat pl. prémium csalival, akkor a fogási naplóban is két hal íródik jóvá, ha luxuscsalival, akkor pedig 3 db az adott fajtából.

11. monikarita

monikarita Utánpótlás-írogató

Én szeretnék végre választ kapni.Idén még visszakapom a gazdakörimet??Nem hiszem el,hogy hetek óta válaszra sem méltattok!Persze én csak 1 játékos vagyok,mit sem számítok.

12. kata1939

kata1939 Aktív író

-kata1939-Most jó választ kaptam.Amikor utoljára a luxuscsalival pecáztam csak egyszer adta hozzá.Ha holnap is ugy lessz, beirok a hibákba és kérek segitséget tőletek, hogy ki legyen javitva.Mertha egyszer adja hozzá a három helyett, akkor sima horgászcsalival is horgászhatokés kevesebb cucc kell hozzá.Most már elköszönök, jó éjszakát.

13. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Természetesen számítasz, mint minden játékostársunk. Megnéztük a farmodat. Azt látjuk, hogy ezen a farmon nincs kiváltva a denevértenyésztés joga, ezért nem is láthatod a denevértenyésztéshez kapcsolódó gazdaköri feladatsort.
    A teliholdas eventen váltsd ki Jack boltjában a denevértenyésztés jogát és meg fog jelenni a feladatsor is a többi feladat között.

Anikó1961 kedveli ezt.
  14. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Először is jó választ kaptál. Amennyiben konkrét esetben ellenőrzést kérsz, kérlek, ne feledd majd megadni a farmod ID számát, amit a farm fakeretén alul találsz. Jó éjszakát Neked is!:)

15. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Van még itt VALAKI? Szép estét kívánok! Olvastam, hogy megszűnik az M6. Van bőven, de fogalmam sincs, hol és mit lehet vásárolni. Kérem segítsetek! Jó éjszakát!

16. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

17. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

Az M6-os érmékre a Gazdakörben az Akadályverseny feladatsor teljesítéséhez volt szükség. Előreláthatóan január 26-án kerül ki a játékból a feladatsorral együtt.

A feladatsorban megnyerhető dekor-elemek lesznek (mindegyik csak egy alkalommal) megvásárolhatók a gazdaboltban.
    Részleteket itt olvashatsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/elköszönnek-az-m6-érmék-2016-január.13508/

18. brennerzsuzsa

brennerzsuzsa Aktív író

Csak megtaláltam a választ! Köszönöm!!!!

19. -elyzke-

-elyzke- Utánpótlás-írogató

sziasztok megirná valaki mi az az M6 érme ami megszünik?köszönöm elöre

20. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy honnan szerezzek kakukk ólat, nem tudok építeni, csak sárgát, az alapot nem. A 49. szinten vagyok. Előre is köszönöm a segítséget. ID: 53644765 Farmnév: inkognito2002

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.