Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. syng

syng Utánpótlás-írogató

Jó reggelt!
    Ma kaptam ajándékot egy ismeretlen gazdától, és én is küldenék neki, de nem tudom hogyan kell.
    Kérlek segítsetek, mert 70 év közelében nem vagyok számítógép profi.
    Köszönöm

dörikati kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

3. Laboviti

Szia!
    A Gazdaraktárban megvásárolható színes kakukklakok: 46. szinttől

- Kakukklak: 4000 Csp
    - Kakukklak 1. szint sárga: 16500 Csp
    - Kakukklak 2. szint narancs: 250 farmarany

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kakukkok-és-fiókáik-farmlakókká-válnak.12539/

4. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Nem tudom mi az oka, hiába keverem ki azt a csalit, hogy 3 halat kaphassak, nem adja meg, mindig csak kettőt kapok, a hozzávaló anyagot viszont elveszi. Léci nézzétek meg, s segítsetek. Talán valamit rosszul csinálok, így aztán nem értem mi a baj. Köszi előre is. ID: 1749184. Sziasztok.

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A normál csali 1 halat ad, a prémium 2 halat, a luxus pedig 3 halat. Te a prémium csalival horgászol.

6. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

7. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Sziasztok. Nem tudom mit jelent az,hogy titok doboz? Tudna nekem valaki segíteni?

köszönöm

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Titok doboz egy valamilyen véletlenszerű mesterség hozzávalót tartalmaz (só, cukor, virágdrót, stb.). A menüben a Váza ikon alatt az Elhasználódó fülön lesz található.

9. ilike61

ilike61 Junior szaki

ID:19224898 ilike61 Tegnap a BAHAMARÁN 35 Arany banánt elvett,mert az Ókori szentélybe szerettem volna belépni és semmi,a lakat ugyan úgy rajta van,de az Arany banán eltűnt!!!

10. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok. A segítségeteket kérem. Én a 90. szinten vagyok és nem tudok a kivi madaramnak tápot keverni, mert elfogyott a babérlevél.A piacon nem tudok venni, mert csak azok a növények vannak kint, amilyenek nekem is vannak. Most mi a teendő? Előre is köszönöm a választ.

11. Laboviti

Szia!
    Tegnap 21:24 órakor 40 darab arany banánért a Maja majmok szentélyének 8. kamráját nyitottad ki.

12. Laboviti

Szia!
    A kivitáp piacképes.
    A láda titka gazdaköri feladat nyereményei között is fellelhető: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...detések-a-gazdakörben.6870/page-2#post-152899

Kérlek ne feledd, a babérlevél a 95. szinttől ültethető a farmon.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szántóföldi-növények.2797/

13. ilike61

ilike61 Junior szaki

Köszönöm a választ,de azt nem is találom! :(

14. egresinebobe1

Szia Laboviti!
    Köszönöm a gyors választ, de hiába piacképes a babérlevél, ha nem tudom megvenni mert nekem nem jön elő. Azt tudtam, hogy a 95. szinten lehet termeszteni babérlevelet, de addig a madaraim éhen halnak.

15. Laboviti

A képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.
    A képen jól látszanak az említett egységek:

• Sárgával jelöltem a szobrokat,
    • pirossal a sorokat,
    • kékkel az aktuális kamrát.
    • Zölddel kereteztem a kamrák váltógombjait.
    • A barnával jelölt nyilak jelenleg nem aktívak. Amennyiben a későbbiek során újabb kamrák is bevezetésre kerülnek, még lehet szerepük.
    • A rózsaszínnel keretezett plusz gomb a következő kamra kiváltására szolgál, de erről még szólok.
    • A bal felső sarokban található Vissza feliratú táblára kattintva léphetünk ki a szentélyből.
    • A jobb felső sarokban levő Segítség feliratú tábla pedig a help ablakot rejti.

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/

16. Laboviti

A válaszom első részére koncentrálj az olvasásnál.

17. egresinebobe1

Köszönöm. Látod milyen felületes vagyok? Most mikor bementem a piacra, akkor vettem észre, hogy "van olyan is, hogy táp".
    Így jártam.
    Még egyszer köszönöm és további jó napot kívánok.

18. ilike61

ilike61 Junior szaki

Nem tudom visszaszerezni az Arany banánomat! :(

19. Laboviti

A visszavonásra nincs lehetőség.

20. ilike61

ilike61 Junior szaki

Hmmm,akkor köszönöm! :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.