Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

05Josh kedveli ezt.
  2. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Ez az utolsó, hogy kérdeztem itt. Nem tudom, mivel érdemeltem ki, hogy az én kérdésem valahogy mindig kimarad a szórásból és senki sem válaszol rá.

Ne személyeskedj!

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia parasztfalva!

Kaptál választ még délelőtt :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-kezdők-és-haladók-részleg.11960/page-191#post-424916

Arról mi nem tehetünk, hogy ha kérdezel valamit, arra nem fordítasz energiát, hogy visszaolvas........

4. Csunyanyul

Csunyanyul Fórum-zöldfülű

hello, hiaba vettem meg a csokis palacsinta receptjet, nem talalom a pekmuhelyben. mit kene tennem? koszi a segitseget.

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Két dolog fontos: kiváltást követően egy ki-be lépés a játékban, illetve a megfelelő szint elérése:

Csokis palacsinta receptje

• Gyártásához 3. szint szükséges a pékműhelyben.
    • Előállításakor 100 pontot ér.
    • Üzem fejlesztésére fordítva 100 pontot ér.
    • Piacképes
    • Elfogyasztásakor a jutalom: egyszeri 6000 Bahamarama tapasztalatpont.

sziszi1965 kedveli ezt.
  6. Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni! Lehet buta kérdés lesz!
    Még a nyári horgászatnál rémlik hogy megszereztem 2 dekor elemet is, de most sehol nem találom őket, mivel nem találom, nem tudom, hogy mi az ami még hiányzik a felhősorból!
    esetleg tudna valaki segíteni, hogy hol keressem őket, és melyik az a 2 elem amit sikerült a múltkor megszereznem!
    Nagyon szépen köszönöm a választ előre is!

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

8. Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
    monikacicamica73 ID 23862990
    Nagyon szépen köszönöm

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Én válaszolnék, ha nem gond.

Sajnos a felhősoron kívül egyik kitehetőt sem szerezted meg a tavalyi event során.

10. -elyzke-

-elyzke- Utánpótlás-írogató

mi9 az a titokdoboz amit a paszulyfán kapok és hol találom meg?

11. -East17-

Szia!

A Váza ikon alatt az Elhasználódó fülön találod meg. Egy darab véletlenszerű mesterség-hozzávalót tartalmaz.

12. -elyzke-

-elyzke- Utánpótlás-írogató

köszönöm szépen

13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok! Örömmel láttam a hivatalos kiírást a hétvégi Mega TP-ről, és a kérdésem ehhez az eseményhez kapcsolódik. Az event leírásban a Mega TP-nél ez szerepel: "A Bónuszok százalékos értéke adódik össze a korábbi események tapasztalatai alapján. Ez tehát azt jelenti számunkra, hogy akár 200% értékű bónuszt szerezhetünk egy bizonyos időtartamra (amíg a két 100% ideje együtt fut)."

A legutóbbi Mega TP napon én mind ha nem ezt tapasztaltam volna. Nekem úgy tűnt, hogy nem a % érték adódott össze, hanem a FA vásárlás időpontjához mérten idő hosszabbítható. Emlékeim szerint volt is erre vonatkozóan talán valamikor tavaly év elején egy technikai hirdetmény, miszerint a % értékek nem adódnak össze, az aktív idő lesz csupán hosszabb. Abban az esetben adódnak össze a %-ok, ha Mega TP napon a FA vásárlás a bankolási oldalon lévő akciós FA vásárlással történik. Szeretnék kérni tehát egy megerősítést, hogy mikor adódik össze a %: sima FA vásárláskor is, vagy akciós FA vásárlással. Köszönöm szépen :)

14. -East17-

Szia!

Jelenleg az általad is beidézett dőlt betűs rész van érvényben információink szerint.

Fätum kedveli ezt.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia :) Köszönöm szépen, akkor kivárom a holnapi napot amikor is ez egész biztosan kifog derülni :)

16. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Trópusi fogócska felhősorra mit lehet kitenni?
    Köszönöm előre is a választ.

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Trópusi fogócska felhősor

• Lezárási idő : 10:00 óra
    • Jutalom :
      • Bahama szint x 50 Bamama Tapasztalati pont
      • 1 darab Hal ( állat, pajtában az állatok menüben kísérd figyelemmel a darabszám változását )
    • Tematikus felhősor : csak az eventen megszerezhető tárgyak tehetők fel rá ( Horgássz és kapcsolódj ki, Szigorúan horgászat, Valami van a vízben )
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...halfogócska-avagy-horgászat-újratöltve.13545/

18. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szeretném megkérni a moderátort nézze meg, pontosan mikor regisztráltam. köszönöm.
    ID:20071891

19. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Köszönöm a gyors választ.

20. huuuu akkor ez nagyon gáz...
    kedves vagy, köszönöm szépen a segítségedet
    további szép napot kívánok....
    akkor most belehúzok, hogy minden meglegyen :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.