Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A kérdéses időpont 2011. január 01.

2. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

köszönöm a gyors választ

3. Gizkó

Gizkó Utánpótlás-írogató

Szia kedves Moderátor!
    Szeretném megkérdezni, mi az oka, hogy nem tudom a horgászboltban megvenni a második felhősort, mert pirossal át van húzva a paszulysor és csak a kitehető elemeket tudom megszerezni. Van elég pontom és én nem emlékszem arra, hogy megvettem volna és a felhősorok közt sem találom. Sőt már a játék elején feltűnt, hogy pirossal át van húzva, de akkor sem értettem. Termeltem a csalikat és halászgattam, igen eredményesen, de most elszomorodtam, hogy mindez igyekezetem hiába való volt.
    Válaszodat előre is köszönöm. Üdv. Gizkó gazda (ID2424927)

4. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Az a nyári halfogócska felhősor.
    Ezt a paszulyt csak 1x lehet megkapni.
    Ha te az előző horgászósnál megcsináltad akkor nem tudod megvenni most.
    Ha nem tudtad akkor megcsinállni akkor megveheted. De biztos akkor megcsináltad és ezért van áthúzva.

5. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az a kép csak akkor van áthúzva, ha már korábban megszerezted azt a felhősort. Érdemes végignézned mindent az égig érő paszulynál, és meg fogod találni.

Utoljára szerkesztett: 22.1.16
  6. Gizkó

Gizkó Utánpótlás-írogató

Köszönöm válaszod. Utána nézek. További szép napot kívánok! Üdv. Gizkó

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.1.16
  7. Csunyanyul

Csunyanyul Fórum-zöldfülű

koszonom a segitseget, ugy remlett h a 2. szint kell hozza de akkor ezekszerint 3.

8. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy a mostani halaseventnél a horgászboltban az egyebek közt lévő dolgokbol csak 1-1darab vehető? Nálam legalább is ez tapasztalható.

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia jozseflzr!

Az event ismertetőjében szerepel a válasz :

A Horgászboltban az "Egyéb" gombra kattintva a következő további hasznos jutalmak megszerzésére nyílik lehetőségünk további érmék ellenében.
    Az itt kiváltható tárgyakat csak egyszer tudjuk megszerezni!

https://board-hu.farmerama.com/inde...avagy-horgászat-újratöltve.13545/#post-418566

10. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

11. mismilán

mismilán Utánpótlás-írogató

Szia kedves Moderátor. Szeretném meg kérdezni hogy mért nem tudom be fejezni a nyári fogócska fekhősort mivel már meg volt rajta a pocsolya szörny és most meg vettem a halfogócskát és le zárta pedig még hiányzik rajta a legjobb barát mit tudok csinálni légyszives segiteni. ID 19914221

12. Nildia

Szia mismilán!

A felhősorra csak a Valami van a vízben dekor van kitéve, a másik kettő nincs.
    A felhősor aktiválva sincs értelemszerűen, hiányos felhőt nem tudsz aktiválni.

13. mismilán

mismilán Utánpótlás-írogató

A hiányzó 2 ből 1 már meg volt amikkor a felhősot meg kaptam ami most fent van azt mos vettem meg és addig nem volt szürke a tábla és ahogy meg vettem szürke lett.

14. Nildia

Szia mismilán!

A Pocsolyaszörny fel van téve a felhősorodra jelenleg.

15. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy az érésgyorsítók a lejáratuk előtt lecserélhetőek? Ha igen, milyen feltételekkel?
    Köszönöm.

16. Laboviti

Szia!
    Bónusz törlési szabály
    Ha törölni akarunk egy bónuszt, két eset lehetséges:
    • ha a bónusz ideje rövidebb, mint egy termék által nyújtott bónusz idő, akkor a bónusz törlődik
    • ha az időtartam hosszabb, mint egy termék által nyújtott bónusz idő, akkor a játékos az alábbi képlet alapján kap vissza terméket:
    A bónuszokat a következőképpen tudjuk törölni: a bónuszt jelző ikon fölött lévő x jelre kattintunk. Ekkor jön egy felugró ablak, amely megkérdezi, biztosan ezt szeretnénk? Ha igen, a bónusz törlésre kerül.

Visszakapott termékek száma = (fennmaradó bónusz idő / bónusz idő) egész számra lefelé kerekítve!

Erre egy példa: ha van 50 óra hátra a töklekvár idejéből: 51/4= 12,75
    Ennek az egész része lefelé kerekítve 12. Tehát 12 töklekvárt kapnánk vissza adott esetben.

Figyeljetek nagyon törléskor, az elveszett időt (perceket, órákat) senki számára nem tudjuk utólag pótolni!

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónusz-rendszer-működése-buff.2093/

dalmata10 és kedvenc62 kedveli ezt.
  17. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszönöm szépen!
    Valójában nem igazán az érdekel, hogy mit kapok vissza, vagy mit nem, hanem a következő.
    Ha most kitettem a Valentin napi cserepet, learattam az ólakat, és ismét beindítottam őket. Most törlöm a cserepet, akkor az ólak rövidített érésideje már megmarad? Kiteszek egy karácsonyi sütit, az meg azonnal hat a növényeknél?
    Nem tudom, hogy mennyire érthetően írtam le, de erre lennék kíváncsi.
    Köszönöm.

18. szabi7

szabi7 Fórum-zöldfülű

Kedves Moderátor!
    Hibát követtem el, mert a "Horgássz és kapcsolódj ki " elemet 2x vettem meg, a "Szigorúan horgászat "helyett!
    Sajnos itt,ha megvásároljuk, akkor nem jelenik meg az ELFOGYOTT! igy eltévesztettem. Mit tehetek?
    Nem lehet visszacsinálni? :cry::cry: SEGÍTSÉG!:cry::cry:

19. Laboviti

Az érésgyorsítókat vetés vagy etetés előtt kell elindítanunk, hogy a hatásukat kifejtsék!
    Értelemszerűen ha már teljesítették a "feladatukat" törölhetők a rekeszekből.

kedvenc62 kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi hivatalos közleményt: https://board-hu.farmerama.com/inde...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.