Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mariann67

Mariann67 Járnitanuló

Köszönöm a gyors segítséget,tudom hogy az ajándékon rajta lesz,de olyan régóta játszom hogy már nem emlékszem.ID:4746127 Nagyon köszönöm ha megnéznéd.

2. Rodin

Rodin Fórum veteránja

A dátum 2010-05-28

3. Mariann67

Mariann67 Járnitanuló

Köszönöm szépen.

4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Sajnos én sem emlékszem a regisztrálás dátumára, e-mail sincs már meg, sőt az a fiók se...
    Nem rombolnám ezzel az eventcsevegőt, de szeretnék én is egy dátumot kérni...
    farm: nyuszika215
    ID: 33417040
    Előre is köszönöm szépen.
    Üdv. nyuszi

5. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Azért az évre talán emlékszel, a többi pedig lényegtelen. Amennyiben holnap 14 óra után ha belépsz a játékba, akkor a rendszer automatikusan jóváírja a megfelelő dísztárgyat, nem szükséges tudnod a pontos regisztráció dátumát.

6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia!
    Sajnos nem emlékszem, az a fiók pedig már nincs meg...Csak arra emlékszem, hogy mikor tűz volt nálunk 2011-ben, és odalett a gép az összes jelszóval, egy ideje már játszottam, de akkor kihagytam több mint 1 évet...akkor veszett el az e-mail fiók is, mert nem tudtam az összes jelszót fejből. Egy szomszi bíztatott, hogy kérdezzem meg, mindenkinek megmondjátok. Hát nekem nem. Azért köszi, bocs, ha fárasztottalak...
    Azért biztos találok majd olyan modit, aki lesz szíves megnézni nekem is, főleg, hogy sosem olvastam még a Tiédhez hasonló választ ilyen jellegű kérésre.;)

Utoljára szerkesztett: 26.1.16
  7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, leszedtem ma a Nyári fogócska felhősort, ahol a 2 titokdoboz van, de nem adott semmit, mármint a titokdoboz, a gép nem írt semmit, csak a Btp-t. Nem tudná valaki megnézni? Előre is köszönöm. ID: 2190199 Farmnév: Fenyvesi1010

8. |Tamás|

Szia!

A dekorációs tárgyak között kell keresned, az elhasználódok között.

9. |Tamás|

Jól emlékszel, 2011, látod, megy ez neked ;)
    2011-10-17
    Bizonyos esetekben vannak komolyabb ellenőrzési feladatok is, amik hosszabb időt vesznek igénybe, ilyenkor az illetékes kolléga/kollégák elfoglaltak.

10. rózsa4805

rózsa4805 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! bocsika, hogy ide írok, de a csevegőbe nemlehet gőrgetni, ill az utolsó oldalt elérni, hogy írnitujak, köszönöm a segítséget.

11. |Tamás|

Szia!

Nekem teljesen jól működik. Kérlek végezz egy gép takarítást, illetve nézd meg az egeredet, nem-e azzal van a probléma.

12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szeretnem megkerdezni, hogy mikor regisztraltam, koszonom .
    missuzy_53ID: 1851772

13. |Tamás|

Szia!

2010-04-10.-én regisztráltál.

missuzy_53 kedveli ezt.
  14. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Tisztelt Modik! Én is megkérdezhetném a regisztrációm időpontját?

15. |Tamás|

Szia!

Én pedig ez esetben szeretném megkérdezni a felhasználó nevedet és az User ID számodat.

16. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

17. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Bocsánat! Itt is van:

Gazda: Zsolti23ID: 29683903

18. |Tamás|

2011-07-02.-án regisztráltál a Farmerama játékba az általad megadott farmmal.

19. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Nagyon szépen köszönöm! :)

20. Johanna

Johanna Utánpótlás-írogató

Szia.
    Megnézel engem is? :DMármint mikor regéltem:D

ID:43997809 Büdipóki

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.