Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. torpi19

torpi19 Törekvő

nekem már nincsenek meg

2. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Nem csak neked, másnak sincs meg, csak az érte járó tp-t, csp-t nem kaptuk meg.

3. torpi19

torpi19 Törekvő

ja.jó

4. -elyzke-

-elyzke- Utánpótlás-írogató

szia,szép napot, ismét kérésse4l fordulok,minden gyertyám müködik csak a szemközti 4 ik nem akar, kér 2 ö habcsokot, nekem 3 van, mégsem nyilik meg,nem fogadja el, mit rontottam volna el? kapnék egy kis segitséget?
    szóval a 10 esröl van szó ,megálltam, nem megy tovább ez van

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek kattints a kiválasztott gyertyára, majd a "díszítés" címszóra.

6. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Tisztelt Cím. Nem lehetne a kivi táp összetételét megváltoztatni /babérlevél, Elfogy a tápom bár a 89 szinten vagyok és még sok sok szintet kell megugrani, hogy gyártani tudjak. Köszönöm

7. Laboviti

8. nogi-domi

nogi-domi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A mostani eventtel kapcsolatban lenne kérdésem. Teljesítettem az első gyertyát, leadtam a körülötte lévő tárgyakat, csináltam kék habcsókot,azt szeretném leadni a jobb oldalon lévő helyre. Van is készen, egy darab kell és nem csinál semmit. Segíts kérlek köszi :)

9. Laboviti

Szia!
    Ahhoz hogy a gyertyákhoz elérj és azt aktiváld, a szülinapi lakoma matricát már be kellett "ragasztanod" a gyűjtőalbumodba.

Kérlek kattints a kiválasztott gyertyára, majd a "díszítés" címszóra.

10. -elyzke-

kedves Labovitz,ÉN NEM VOLTAM ELÉGgé explicit, ugyanis minden gyertyá, rendben van, kivéve a 10 es szűmmal megjelölt narancsos nem engedi elfogadni a habcsokot.-valamiért.-2 öt jelez ki mint szükséges nekem 3 van, mégsem engedi meg a zöld diszitést megjelenni,ezt nem tudom miért,2 piros, 2 kék, 1 narancs megvan a másik narancsnál fennakadtam.-ez van nem az ajándák a lényeg a gyertya nem fogad

11. Laboviti

Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

12. pandaworldkft

pandaworldkft Járnitanuló

Csak egy kérdés kitöröltétek a tegnapi hozzászólásaimat a Pletyka résznél. Nem nagyon értem miért?

13. Laboviti

Szia!
    Kérlek, a kérdéseddel keresd fel a supportot.

14. pandaworldkft

pandaworldkft Járnitanuló

Szia?
    Minek keressem fel? Ott is Ti vagytok.
    Nem gond hogy kitöröltétek az összeset, csak az a kérdés miért.

15. nogi-domi

Hol is találom a matricás albumot?

16. Laboviti

Ott kaphatsz választ a "miértekre".

17. Laboviti

A farmon a Tanyaházra kattintva az alábbi módon juthatunk el a Gyűjtőalbumhoz:

A tortán is ellenőrizheted, hogy a szülinapi lakoma matricát kiváltottad-e? A hatszög sötétbarnára vált.

18. -elyzke-

megvan nwem gond,amig az összes habcsok ni9ncs meg nincs mit kommentáljak, köszike aranyos voltál

19. nogi-domi

Igen sötétbarnára váltott a narancshabcsók körül, amit beadtam, de nem tudok tovább menni, pedig megvan a kék habcsókom a bal oldali kék gyertyához.

20. Laboviti

Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.