Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Axa100

Axa100 Utánpótlás-írogató

Rendben. Köszi a gyors választ. :)

2. plölyn

plölyn Fórum-zöldfülű

Sziasztok! :) Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudok ólakat küldeni vagy fákat a szomszédaimnak? Sokan azt mondják, hogy nem lehet, de az egyik szomszédom tudott küldeni nekem Szilvafát, illetve Nyúl ketrecet! A válaszotokat előre is köszönöm!

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia plölyn!

Napi ajándékként nem tudsz küldeni.

Bizonyos időközönként viszont megrendezésre kerülnek az Ajándékozási és kereskedelmi napok, akkor lehet ilyen tárgyakat is küldeni.
    Nincs információ, mikor lesz ilyen legközelebb, nemrég volt :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/

4. csillag1989

csillag1989 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Szeretném megkérdezni,hogy van aki kapott 2015 -ös szülinapi tortát ,azt hogy lehet megkapni, mert én nem kaptam.

5. czankjuli

czankjuli Járnitanuló

Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy szülinapi tortán a 10-es szeletet mért nem tudom ki váltani.ID -4506534. K9szönöm a segitséget.

6. plölyn

plölyn Fórum-zöldfülű

7. lilijázmin05

lilijázmin05 Aktív író

SZIA.Nem találom a titokdobozokat és azt sem tudom mi van bennük.Köszi a választ.

8. Nildia

9. Nildia

Szia czankjuli!

Előtte vagy a 9. vagy a 11. mezőt meg kell csinálnod. Nincs közvetlen szomszédos elvégzett meződ a 10-essel.

10. Nildia

Szia lilijázmin05!

Titokdoboz néven kell keresned a dekorációs menüdben a váza ikon alatt.
    Arra figyelj, hogy az "Elhasználódó" vagy a "Minden" kategóriában keresd!
    Tartalma 2 véletlenszerű alapanyag a mesterségek völgye műhelyeiből, mely lehet : só, zselécukor, virágdrót, elixír, mandragóra.

11. bino1000

bino1000 Utánpótlás-írogató

sziasztok elnézést hogy írok de valamiért a vizet nem mutatja a malomba így nem tudom a feladatot csinálni nem tudok ki keverni szója szószt ez miért van hogy nem mutatja aválaszt köszönöm szépen

12. Nildia

Szia bino1000!

Ellenőrizd a farmos víztartályodat, van e benne egyáltalán víz mindenek előtt.

13. bino1000

igen teljesen teli van 150 víz van

14. bino1000

és persze már frissitetem és töröltem a sütit és újból telepi tetem

15. Nildia

Szia bino1000!

Pontos farmnév és ID szám megadása nélkül nem tudom ellenőrizni, és ezeket nem adtad meg.
    Szójaszószt írsz, de gondolom a Csicseriborsó eszenciára gondolsz?

16. bino1000

igen ID: 13431785 Bino1000

17. csillag1989

csillag1989 Fórum-zöldfülű

18. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Tölltsd fel a farmos tartályt, a bahán a csicseriborsókeveréshez is azt használja

19. Nildia

Szia bino1000!

Kértem, ellenőrizd a farmos víztartályodat, van e benne víz.
    Ha segítséget kérsz, és tanácsot kapsz, megtehetnéd, ellenőrzöd a javaslatot.
    Teljesen üres a tartályod, ne is csodálkozz, hogy nem tudod keverni.

20. bino1000

a választ nagyon szépen köszönöm csak egyik tartályomat néztem a barahamost

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.