Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia!

Direkt hangsúlyoztam : farmos tartályt ellenőrizd.

2. c.Ákos

c.Ákos Utánpótlás-írogató

Kérlek nézzétek meg, mi az oka, hogy a szigeten nem tudok keverni, nem működik a malom. Víz van a tartályomban, de nem engedi a csicseriborsót, s az ebből keverendő dolgokat sem. Előre is köszönöm ID:53442931

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia c.Ákos!

Rendes farmos tartályodat töltsd fel, csak abból használ, függetlenül attól melyik malomban kevered.

4. MUFIKA

MUFIKA Utánpótlás-írogató

HELLO, a gzdakörben van egy feladat, figyelem cimszóval a 3. szintjén lehet 1 órás gépet nyerni. a két növény, amit le kell adni 20 db sárga trombita, meg 20 db mangófa gyümülcs nekem még sehol nincs a 83. szinten vagyok, viszont kellett gyorsan 1 rövid idejü gép, ugyhogy megvettem az idevaló árut. Csaknem egymillió csp volt. kissé mintha meghaladta volna a józan ész határait. Az ember ilyenkor eltünödik annak az épelméjüségén, vagy tisztességén,vagy mértéktelen kapzsiságán, annak, aki tervezte. Lehet nyugodtan moderálni , ezt a játékot már ugyis feladtam, csak még nem törlődött. Én nem szeretem se ha hülyének néznek, se a tisztességtelen dolgokat, és ezzeél vagyunk igy még egy jó pár milllióan.De mégis hogy engedhetnek meg ilyen mértéktelen túlzásokat a játékban?

Utoljára szerkesztett: 29.1.16
    inkognito2002 kedveli ezt.
  5. c.Ákos

c.Ákos Utánpótlás-írogató

Köszönöm, működik, ezek szerint mind a 2 tartályból használja a vizet? A Szigeten is és a Farmon is leveszi a csicseriborsóhoz szükséges vizmennyiséget, ez miért van? Sziasztok.

6. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Nem, csak a rendes farm tartályából használja a vizet, mindegy melyik malmot használod. A szigetiből nem vesz el.

7. MadameRose

Szia!
    Ez a dinamikus piac. A kereslet és a kínálat határozza meg az árat. Emlékszem még arra az időre, amikor még nem így volt. Minden alig pár csp-ért ment a piacon, vagyis nem ment, mert senkinek sem kellett. Csak termeltünk a pajtába, de értékesíteni nem lehetett. A megtermeléséhez néha a víz többe került. A piac változásával érdekesebb lett a játék. Vannak olyan termékek, melyek hosszútávon is megtartják az árukat, ez által lehet szert tenni egy kicsit több pengőre. Az általad említett két fa az utolsó Titokzatos fával került be a játékba. Kevés van még belőle, ezért olyan drága. Néhány hónap múlva pár száz csp-ért lehet majd venni. Mindenki maga dönti el, mikor és mennyit költ egy feladatra. Nekem pl. még nincs vidrám, így gyűjtöm a rávalót és ha nekem is megfelelő lesz az ár, megveszem ami a feladathoz kell.

juliska70 és zoldliget kedveli ezt.
  8. MUFIKA

MUFIKA Utánpótlás-írogató

K
    KÖSZI A VÁLASZT. Ahogy elnéztem a banki adatokat Csp és FA arányban, azért az egymillió körüli Csp értéke több ezer FA. Egy db egy órás gépért azért ez nem enyhe túlzás? Nagyon régóta kérdezem, hogy miért nem lehet 1-2 FA-ért egy egyórás gépet venni. De legalább akcióban lehetne ilyen, mit tudom én, egy héten 1x.Néha nagyon kellene, és ilyenkor nem kell az embernek 48 órás gép, mivel esetleg a következő napokban már nem fog ráérni, elutazik kórházba megy, stb. Ez az egyórás gép többezer FA-ért még igy se tűnik tiszességesnek. 5 éve játszom amúgy. De sok minden nem tetszett, amilyen dolgot itt is említettem.Az arany középut Buddha szerint is a legjobb....Ne essünk túlzásokba, és mindenki elégedett lesz.Azért igy is köszi a választ.Sajnos nekem lassan fel kell adnom, mivel megvakultam az egyik szemere, és alig látok a másikkal is. Sajnálom, mert gyógyír volt ez a játék amúgy.Üdv Maya

Utoljára szerkesztett: 29.1.16
  9. arvak

arvak Utánpótlás-írogató

Sziasztok, a kérdésem az lenne , én miért nem kaptam szülinapi tortát? Több helyen olvastam, hogy volt ilyen, de nekem sehol nincs, nekem nem jár? Valaki utána tudna nézni, megköszönném. Még egy kérdés, lehet nem jó helyen, de nincs esetleg valami bónuszkód? Azt sem láttam már régen. ID: 52015978 farm: arvak Előre is köszi!!!

10. MadameRose

Szia!
    A megnyitott Hírek menü ablakának bal felső füle legyen aktív (sárga), majd a jobb - bal oldalon középen lévő nyilakkal lapozz addig amíg meg nem találod amit keresel. Itt a képen láthatod:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/születésnapi-ajándék-az-ünnepelttől.13588/
    Ha nem jelenik meg a Hírek felületen, akkor vagy kiváltottad már és akkor a váza ikon alatt keresd, vagy nagyon új még a regisztrációd. Ha más eset áll fenn, akkor kérlek írj reggel újra és megnézi neked valaki.

11. arvak

arvak Utánpótlás-írogató

Tavaly regisztráltam, és semmilyen hírekben nekem nem volt. Vagy tavaly előtt , már nem tudom, azt sem tudom hol lehet megnézni. De kérdeztem a kódot is, hogy az soha nincs újabban?

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A tárgyat minden játékos automatikusan meg fogja kapni, amikor első alkalommal belép a játékba a tárgy elérési ideje alatt.
    Ehhez nem kell mást tenned, mint a Hírek felületéről az események címszó alatt Születésnapi ajándékod! képnél a "Rajta"gombra kattintva átvenni az ajándékot.

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/születésnapi-ajándék-az-ünnepelttől.13588/

A hivatalos, aktuális ajándékkódok az alábbi linken tekinthetők meg: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékkódok-bónuszkódok.905/

13. Guido0930

Guido0930 Fórum-zöldfülű

Szia.Segitenél nekem,hogy hol tudnék mézet szerezni;?Köszi

14. Laboviti

15. Marcsi1025

Marcsi1025 Fórum-zöldfülű

sziasztok, már egy jó ideje kiváltottam a pandakuckot de még mindig nem találom sehol...:( tudnátok segíteni ebben? Meg amugy a bahamas allatoknak az ólját meg a fákat már csak a szentélyben lehet kiváltani ? :eek:

16. Laboviti

Szia!
    A Maja majmok szentélyében az érintett szobrok kiváltása után a piros kosár alól vásárolhatjuk meg ólakat, fákat.
    A képen látható hogyan jutsz el a szigeti gazdaraktárba.

17. Marcsi1025

Marcsi1025 Fórum-zöldfülű

köszönöm szépen :) És a pandakuckora van vmi tippetek? :)
    ohh, bocsánat így már meg is van :)

18. Laboviti

A pandakuckót is a piros kosár alól vásárolhatjuk meg.
    A fejlesztéseit a városban a műhelyben építhetjük.

19. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia Laboviti, a megadott ID számom jó : 2190199 Farm: Fenyvesi1010 , de továbbra is az a gondom, hogy nem jutok közelebb a legfelső gyertyához, valaki segíthetne, mer a habcsókok ott vannak / a kék még hiányzik / de a többit nem engedi díszítéshez.
    Talán megnézhetnéd, megköszönném. ID: 2190199 farm: Fenyvesi1010

20. Laboviti

Szia!
    Sajnos, még mindig nem jó a megadott ID szám.
    Kérlek ellenőrizd számjegyenként.

A legfelső narancssárga gyertya kiváltásához pl. a jobb oldalon lévő Szeles szülinap dekorációs elemet tartalmazó sejtet kellene aktiválnod 5 darab piros habcsók ellenében.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.