Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Guido0930

Guido0930 Fórum-zöldfülű

2. Bodzás_Róbert_[Robi]

Bodzás_Róbert_[Robi] Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Látom, mások kaptak valami szülinapi tortát, én viszont nem kaptam. A váza ikonban keretem, de nincs, elég régen vagyok játékos, nekem nem járt volna? Megköszönöm, ha pótolnátok. ID: 21894715 farm: Bodzás_Róbert_[Robi]

3. Bodzás_Róbert_[Robi]

Sziasztok! Látom, mások kaptak valami szülinapi tortát, én viszont nem kaptam. A váza ikonban keretem, de nincs, elég régen vagyok játékos, nekem nem járt volna? Megköszönöm, ha pótolnátok. ID: 21894715 farm: Bodzás_Róbert_[Robi]

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A tárgyat minden játékos automatikusan meg fogja kapni, amikor első alkalommal belép a játékba a tárgy elérési ideje alatt.
    Ehhez nem kell mást tenned, mint a Hírek felületéről az események címszó alatt Születésnapi ajándékod! képnél a "Rajta"gombra kattintva átvenni az ajándékot.

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/születésnapi-ajándék-az-ünnepelttől.13588/

5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Köszönöm a választ Laboviti, elnézést kérek, az ID , tényleg nem volt jó, a helyes ID: 21909199 , amit írtál megcsináltam, de nem tudom melyik a következő lépés a Szeles szülinap után. ID: 21909199 farm: Fenyvesi1010

6. Laboviti

Az előző Neked írt hozzászólásomban egy választható utat is vázoltam.

7. Bodzás_Róbert_[Robi]

Kedves Laboviti! A híreknél a fórumot adja be, semmilyen eseményt nem látok, ezt a linket elolvastam, de tortám azóta sincs.
    Nem tudnál segíteni, hogy megkapjam? Köszönöm. Képet se láttam, se rajta gombot, most az aktuális eseményeket adja be, a tortát nem. Minden nap belépek, de nekem ilyen nem volt és azóta sincs.

8. Laboviti

Kérlek, kövesd a videón látható lépéseket:

Bodzás_Róbert_[Robi] kedveli ezt.
  9. Bodzás_Róbert_[Robi]

10. Bodzás_Róbert_[Robi]

Köszönöm szépen, így már meglett a tortám.
    Köszönöm szépen, így már meglett a torta !!!!!

11. Fenyvesi1010

Szia Laboviti, elnézést, hogy zavarlak, írtam Neked, hogy a Szeles szülinap megvan, azt kérdeztem, utána melyik következik?
    Lenne még egy kérdés, a kis szülinapi eventes kosár mit tartalmaz, amit SMS-sel lehet rendelni, mert nagyon kevés a felröppenő habcsók. ID: 21909199 farm: Fenyvesi1010

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Fenyvesi1010!

Az event ismertetője ezt az információt is tartalmazza :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/6-éves-a-farmerama-születésnapi-event.13586/#post-427937

A tortán való haladás rajtad múlik : egy a szabály : csak elvégzett mezővel szomszédos mező nyílik meg, teljesíthető. Neked kell eldöntened, merre is haladsz, ebben dönteni helyetted senki nem tud.

13. Fenyvesi1010

Köszönöm a választ, majd kiderül., mivel megnyíltak a szomszédos mezők és mégsem engedi, na mindegy, nem zavarlak. Azért köszönöm szépen mégegyszer. Fenyvesi1010

14. Nildia

Szia Fenyvesi1010!

Az ok, amiért nem tudod teljesíteni az arany banánt adó gyertyát nagyon egyszerű : nincs meg a kellő mennyiségű beszállítandód hozzá.
    Ez az információ pedig látható az ablakban, ha rákattintasz, hogy teljesítsd : szükséges 2 db, pajtádban van 1 db.

15. ak26anna

ak26anna Utánpótlás-írogató

szia tamás
    még egy kérdés téglát és tetőcserepet hol tudok venni?

16. Nildia

Szia ak26anna!

Sehol nem tudsz venni.
    Barkácscucc, ami aratásokkor röppenhet fel, illetve ha Barkácscuccot kapsz a napi ajándékozásba, abban is lehet.
    Van a játékban XL és XXL Barkácscucc csomag is, azok pedig 100 illetve 500 darab barkácsot tartalmaznak.

17. maligandi

maligandi Junior szaki

Az csibém érett lett, így kirepült, a másik lassan pirosba ér, napok óta nem kapok én sem új csibéket :( mások meg 12 óránként dobálták ki szegénykéket és kapják az új csibéket :( :(

18. Nildia

Szia maligandi!

A csibék megjelenése a tojásra kattintás után széles idősávban mozog : percek-órák-napok.
    Ha több az üres csibehely ( értsd ez alatt : az összes mentor összes csibeszobája!!! ), mint a frissen regisztrált mentorra váró játékos, bizony várakoznod kell addig, amíg nem talál a rendszer számodra egyet.
    Ez régen is így volt, és most, hogy több lett a mentor, a várakozási idő is bizony növekszik.

maligandi kedveli ezt.
  19. maligandi

maligandi Junior szaki

Akkor nem csak nekem volt olyan csibém aki nem írt, talán tényleg van aki azt hiszi a táblán a bagoly dísz :)

Köszönöm gyors válaszod :) én várok türelmesen és ha lesz ismét csibém örömmel fogadom és segítem :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.1.16
  20. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sziasztok

Olyan kérdésem lenne,hogy nekem most van arató és vetőgép akciós vásárlásból(7 FA)és a többi munkás most farmmunkás kuponból.Ha most megveszem ezt a 1480 HUF-os szezonmunkáscsomagot akkor az az idő hozzáadódik vagy nullázódik??És még azt is kérdezném,hogy a vásárlásnál azt az ID-t kell megadni ami az oldalon van a gazda neve mellett??

köszi a választ

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.