Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. anya-banya

anya-banya Utánpótlás-írogató

Szia.Nem a supportot kérdeztem,mert akkor odairtam volna már először is. Én itt kérdeztem.Szerintem egyszerű lett volna a válasz.Igen, vagy nem tudom megnézni.Mert a kérdésemre még most sem kaptam választ.Olvasva nem csak az én problémám ,másoknál is előforduló hiba. Szép napot kivánok neked,remélem kapok még választ a kérdésemre.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Elkeveredtél a malmos munkákban.
    Összesen készítettél 316 adag amarántlisztet (több tételben).
    Papírmasét 60 darabot állított elő eddig a malmod (ez 120 adag lisztbe került).
    Vagyis jelenleg 196 adag liszted van a pajtádban.
    A 120+196 liszt pontosan annyi, mint amit kikevertél (316).
    Időbeli tételes listát a keverésekről a support tud számodra adni, ha még mindig bizalmatlan vagy.

Anikó1961 kedveli ezt.
  3. csipi

csipi Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Azt szeretném meg kérdezni,hogy jégmadárfészket hol tudok be szerezni?

4. edyt62

edyt62 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, érthető volt, szép napot!

5. anya-banya

anya-banya Utánpótlás-írogató

Szia Laboviti.Nagyon köszönöm a választ.Nem vagyok bizalmatlan,csak elkerülte a figyelmemet,hogy a papimaséhoz is kell liszt.Legyen szép napod,köszönöm mégegyszer nektek,hogy ilyen türelemmel vagytok irányunkban.

6. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Titokzatos ólból fejlődhet ki.
    Leírást itt találsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-tenyészet-titokzatos-ólak.506
    /
    Jégmadárfészek

Tulajdonságai:

• Kihelyezhető: Farmos területek
    • Területigénye: 2x2
    • Szaporulati ideje: 12:30 óra
    • Amit ad: 85 TP; 1x Jégmadár; 2x trágya
    • Piaci alapára: 252,00 Csp (mely alapár a dinamikus piacnak köszönhetően játékosonként eltérő lehet)

7. pandaworldkft

pandaworldkft Járnitanuló

Szia.
    Szeretném megkérdezni hogy az evetnövényre és a felreppenőre csak a díszítésig van szükség? Mármint a kosaras elkapós feladatban is kell evetnövény és felreppenő vagy csak a kosár?
    Kérlek ne írd azt hogy olvasd el az ismertetőt;) Azt elolvastam, de most igen béna vagyok:wuerg:, nem fogja fel az agyam, ezért inkább kérdezek.

8. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    A kosarashoz csak kosár kell, ami az állatokból repül. Amikor készen vagy, akkor már érdemes több állatot kirakni.
    ;)

9. pandaworldkft

pandaworldkft Járnitanuló

Köszönöm. Akkor nem termelem tovább az evetnövényt.:D

10. Borostyán

Borostyán Törekvő

Most láttam, hogy van a pajtámban 1 db tojáskeltető (?) sapka. Azt mire kell, vagy kellett volna tenni? Köszönöm a választ!

11. Divagarde

Szia!

A különböző tojásokhoz használható, bagoly pl.:
    Az érési időt lehetőségünk van felgyorsítani egy tojáskeltető (sapka) segítségével,

így már egy óra múlva láthatjuk, mi bújik ki a tojásból.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ojások-avagy-mi-is-van-a-tojáshéj-alatt.2108/

12. Ria23

Ria23 Junior szaki

Szeretném megkérdezni, hogy mi a Páncél Panni és mi a feladata, ill. hogyan kell használni. Nagyon sokat hallok róla, de senki nem írta még, hogy mi is ez. A Farmeráma Lexikonban is csak meg van említve, de leírást nem találtam róla. Elnézést, ha nagy butaságot kérdeztem, de szeretném végre meg tudni hogyan lehet hozzájutni és mi a szerepe.
    A választ előre is köszönöm :)

13. Divagarde

Szia!

Itt olvashatsz róla:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/#post-2310

sziszi1965 kedveli ezt.
  14. Ria23

Ria23 Junior szaki

Kedves Divagarde!
    Tehát, a Páncél Panni az egy bónusz, amihez csak az juthat hozzá, aki legalább (300 Farmarany, egy tételben!) értékben rendel Farmaranyat, bónuszként kap egy dolgot a 4 Farmstreet Boys-ból, de még az sem biztos, hogy a 4 teknősből pont a PP-t kapja.
    Köszönöm szépen a felvilágosítást/segítséget! :)
    Akkor sajnos le kell mondanom Páncél Panni áldásos tevékenységéről, mivel nincs rá anyagi fedezetem ebben az "ingyenes"-nek nevezett játékban :cry:
    További szép napot!

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Farmarany vásárlás keretében már nem elérhetők a teknősök.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...yüttes-változások-a-hozzáférhetőségnél.13238/

Viszont Valdemár nyereményei között a bazárban az együttes néhány tagját megtaláljuk.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/valdemár-vándor-vidámparkja.7045/#post-417844

16. csipi

csipi Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszod.

17. Ria23

Ria23 Junior szaki

Kedves Laboviti!

Köszönöm szépen , hogy felhívtad a figyelmem, a fenti témában történt változásokra. Ez már részemre egy pozitívum, hogy FA nélkül is megszerezhető , (csak egy kis ügyesség kell hozzá)
    a Páncél Panni :) :)
    További szép napot! :)

18. incimami

incimami Fórum bárója

Köszike a gyors választ..Incimami.

19. tetike.tetike

tetike.tetike Fórum-zöldfülű

sziasztok azt szeretnem tudni hogy a jelenlegi csibeket le lehet cserelni mivel evek ota varok rajuk de sajnos mar nem is jatszanak pedig meg a 10 es szintet sem ertek el

20. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Természetesen. A csibénél használd a piros Elküldés - gombot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.