Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Legutóbb ma reggel kevertél 2 darab lisztet: 2016-02-07 07:55:00. Ez után csak papírmasét készítettél, szám szerint 13 darabot.

2. §Márti

§Márti Utánpótlás-írogató

igen reggel kevertem 2 lisztet hogy meglegyen az összes ami kell reggel volt összesen 24 db ,12 beadtam a feladatba maradni kellet volna 14 nek és 1 darab van kész papírmasé a 13 liszt eltűnt.

3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    A papírmasé amarántliszt tartozéka a leírás szerint, a malomban is: 2adag. Vagyis 1 papírmaséhoz kell amarántliszt 2 adag.
    Ennek alapján nézd vissza, hogy van-e hiányod.
    Az összesítésben a teljes mennyiség amarántliszt adag:256. A papírmasé 128 db. Ennyivel lehet a kocsi 3 elemét feldíszíteni.

4. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Sziasztok! Nem tudom jó helyen kérdezem-e. A fehér ártatlanságot recept nélkül állítólag lehet valamelyik kitehetővel termelni. valami nekem is rémlik, de nem tudom pontosan. Ha igaz melyik az a kitehető és, ha meg tudnátok nézni nekem van-e?
    Köszönettel: Meellcc ID:15439114

5. -East17-

Tegnap 18:42-kor fejezted be az előző kocsit ahova 12 papírmasé kellett. Ezután kevertél még papírmasét és ma reggel adtál be a feladatba másik 12 darabot 08:27-kor. Majd kicsivel később kész lett még egy papírmasé, 08:29-kor. Ez az egy darab van most a pajtádban.

6. -East17-

Szia!

Balerina játékóra a neve, és van is ilyened a hozzá tartozó Játékóra felhősoron.

7. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Nagyon szépen köszönöm! :)

8. Markofc

Markofc Fórum-zöldfülű

Szeretném megkérdezni a trabiscsajszi-s farmomra miért nem tudok belépni tegnap délután óta? Előre is köszönöm

9. Szuzy.

Szuzy. Járnitanuló

Sziasztok!
    Nem tudom jó helyre irok-e, ha nem akkor bocsi! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudom megváltoztatni az email címem, mert amelyik email címel regisztráltam, már nem él? Előre is köszönöm a segítséget!

10. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

Sziasztok!
    Remélem,jó helyen érdeklődöm-az Eventleírásban 6 db Nassau talányosfa szerepel,de én csak 5-öt kaptam,vajh miért?
    Előre is köszönöm a választ:)

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Markofc!

Vélhetően nem jó belépési adatokkal próbálkozol.
    A játék belépési főoldalán kérj jelszóemlékeztetőt.
    A levél a linkkel a regisztrációkor megadott mail címedre fog érkezni.

12. Nildia

Szia Szuzy.!

A legegyszerűbb módja a mail változtatásnak : vedd fel a kapcsolatot az előző szolgáltató ügyfélszolgálatával, supportjával.
    Kérd a mail fiók ideiglenes helyreállítását arra az időre, amíg a számodra fontos leveleket kimented onnan, a változtatáshoz szükséges link megérkezik oda, és kattintani tudod.

13. Nildia

Szia TaraWels50!

Javaslom, ellenőrizd az event leírást, a táblázatban is láthatod : a nyeremény 5 db :

A nyeremények ismertetésénél a kép a darabszámmal csak illusztráció mit is kell keresni a menüben, a valós információt a táblázat rejti minden esetben!

14. Szuzy.

Szuzy. Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm!:)

15. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

nem tudok belépni a cukorka gyűjtőbe,mindkét feladatnak vége.mégis kiírja,cukorkás még zárva,teljesítsem a feladatot.de nálam csak 2 feladatsor van...van harmadik is?nem a cukorszedegetős a 3-ik?köszi ha megnézitek...
    rózsabimbó ID: 1356643

16. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    A lépcső is készen van?

17. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

nem tudom mi az a lépcső :( itt nálam csak 2 feladat látszik,azok készen vannak ...én lennék ennyire vak?óóó...már tudom,mekkora izé vagyok..köszike,drága vagy :oops::)

ördög0 kedveli ezt.
  18. TaraWels50

TaraWels50 Haladó

"Nassau" talányos tiki fa (Bahama fák menüben kell keresni)

[​IMG]Bocsánat,én ezt néztem:(Köszönöm a választ:)

19. .hargita.

.hargita. Fórum-zöldfülű

szia tudsz segíteni amarántlisztet szeretnék csinálni de nem tudom hogy kell ?

20. -East17-

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.