Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ropoly

ropoly Járnitanuló

Üdv!

Ma reggel a malomban ha jól emlékszem 20 csokrot kevertem, amik szőrén szálán eltűntek. Meg tudnátok nézni, hogy hova lettek?

Köszi

2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia, Kérlek add meg a nevedet és az ID számodat, csak ennek segítségével tudunk utána nézni.
    Farmod keretén középen alul található a neved mellett.
    Figyelj a pontos megadásra.
    User ID

3. kampo

kampo Junior szaki

Üdv! Meg tudnátok nézni hogy hol van a hattyú talányos tenyészetem?id 36409744 köszi

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Ólak között kell keresned ezt a titokzatos ólat.

Szeretném felhívni a figyelmedet hogy a titokólnak hattyú a neve, nem a kész, kifejlődött hattyú ólat kaptad ajándékba!

5. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

Üdv! Ha farmaranyat rendelek és banki átutalással szeretnék fizetni, akkor ha egyszerre több csomagot rendelek, azt utalhatom egybe?

6. ropoly

ropoly Járnitanuló

Szia!
    Gazda: ropoly ID: 4390688

Köszi!

7. kampo

kampo Junior szaki

Ez rendben, de azért kérdezem mert semmilyen név alatt nem találom, és nem emlékszem hogy kiültettem -e

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Január 31-én a templomban a 4. számú kamrát nyitottad ki, majd február 13-án a 5. számút:

Ashampoo_Snap_2016.02.14_09h40m46s_001_.png

9. -East17-

Szia!

Többször kell megnyomnod a zöld "Kosárba" - gombot, így egyszerre több csomagot vehetsz egy utalással:

Ashampoo_Snap_2016.02.14_09h44m54s_002_.png

10. -East17-

Szia!

Kiültetted. Még tegnap reggel 09:23-kor lett belőlük 1 kakas és 1 narancs hódvár.

11. -East17-

Szia!

A 20 darab szerelmi csokor most is a pajtában van, a termények kategóriában.

12. ggreta08

ggreta08 Törzsjátékos

Bocsi, ha értetlen vagyok, de inkább biztosra megyek: ezt ugye különböző csomagokkal is meg lehet csinálni?
    Valamint az átutalás külföldi (Euro) számlára megy?

Utoljára szerkesztett: 14.2.16
  13. ropoly

ropoly Járnitanuló

Köszi szépen, megtaláltam.

14. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ma ellenoriztem a felhosoraimat, a fuzetembe fel volt irva az Elso kepregeny es a Negyedik kepregeny felhosor amit most nem talalok a felhosoraim kozott, kerlek segitsetek, de lehet valamit en nem irtam jol akkor elnezest kerek , de jelen pillanatban nincs meg ez a ket felhosor. Koszonom ! missuzy_53ID: 1851772

15. -East17-

Igen, minden gond nélkül választhatsz eltérő csomagokat is. Azt nem tudom, hogy milyen számlára érkezik az összeg. Ha neked forint számlád van akkor természetesen forintban vonják le a játékban kiírt összeget.

16. -East17-

Szia!

Az említett két eventhez nem tartozott felhősor jutalom.

missuzy_53 kedveli ezt.
  17. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Igen? Akkor bocsanat , hogy zavartalak a kerdesemmel, rosszul irtam fel , Koszonom szepen .

18. anihir75

anihir75 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, akkor ezt benéztem!Sose lesz teljes területem....Szép napot

19. -East17-

anihir75 kedveli ezt.
  20. szti0615

szti0615 Utánpótlás-írogató

sziasztok

GEO IP-t szeretném megváltoztatni, úgymond véglegesíteni HUF-ra. A kérdésem az lenne, hogy mi ennek a menete?
    ID: 18637902
    név: szti0615
    előre is köszönöm a mielőbbi választ

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.