Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ebben az ügyben a játék supportját kell keresned, náluk jelezd a kérésedet.

2. szti0615

szti0615 Utánpótlás-írogató

Köszönöm

3. mami531953

mami531953 Haladó

Szeretnem megkerdezni,mi tortenhetett,mar 4x rendeltem FA-at sms-en keresztul a 1365-re cimezve a BIG -re kuldve,de egyszer sem kaptam meg.Vigyaztam a BIG utani szokozre is.Nem ezek voltak az elso rendeleseim,eddig megkaptam,most viszont a negy kozul egyet sem,mi a teendom,ezek utan mar nem is tudok rendelni?

4. -East17-

Szia!

Magyarországon nem erre a telefonszámra kell küldened az sms-t, itt van az amit a bankban látsz:

Ashampoo_Snap_2016.02.14_18h33m09s_004_.png

5. imike90

imike90 Járnitanuló

szia szeretném megkérdezni, már több mint egy hónapja jelentkeztem mentornak ,szerinted menyi idő míg mentor leszek 95szintű vagyok,és már nagyon várom,de még mindig nincs aktiválva.szia

6. messzike60

messzike60 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Az lenne a kérdésem , hogy a felhőről kapott titokdoboz mit rejt , vagy hol található ? Vagy hol talákok róla leirást ?Azt hiszem valamiről nem szereztem tudomást ! Köszi és bocs :)

7. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

8. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Lehetetlen pontos időpontot mondani - egyesek már több éve jelentkeztek mentornak, és a mai napig várnak...

9. Hughi

Hughi Fórum-zöldfülű

Szia :)

A szerelmi szálak eventtel kapcsolatban adódott problémám, ugyanis az Ajándék csokor beadásakor ajándékba kapott 2 Nassau talányos tiki fa közül a kihelyezéskor 1 eltűnt. Újratöltöttem, de így sem találtam meg. Ilyenkor mi a teendő?
    ID: 11312270
    Előre is köszönöm.

10. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A log adatai szerint csak egy darab ilyen titokfát nyertél, ezért nem találod a másodikat.

11. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Egy kis ajándék kód vagy más ajándék nem jár a első nekifutásra nem olyan jól sikerült (event)ismertető miatt!!A precizitás elég nagy erény!! Vagy nem?;)

12. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A leírás javítása még az event megkezdése előtt megtörtént.
    Felhívtuk minden játékos figyelmét, a módosítás több összetevőt érint, ennek alapján tervezzék át a lépéseket a teljesítéshez.
    A kód megjelenését a helyedben nem várnám.

czeripatrik01 kedveli ezt.
  13. Felis04

Felis04 Fórum-zöldfülű

Szia! Érdeklődni szeretnék,hogy a pékség műhelynél csak 5 színt van?Mivel a sor tiszta zöld és nem vált át a pont gyűjtéshez.

14. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

barbi021951 kedveli ezt.
  15. vasedeny

vasedeny Aktív író

Sziasztok nekem az lenne a kérdésem, hogy van gyártva könyvtárkobold 20 db. de nem biztos hogy ki tudom tenni őket holnapig. Most akkor azok elvesznek, vagy bent maradnak a játékban és ki tudom tenni őket ugyan azokkal a feltételekkel mint eddig? Vagy igyekezzek még a váltás előtt kitenni őket?

16. -East17-

Szia!

A koboldokat az átalakításkor visszaváltják a tervek szerint, vagyis az előállításukba fektetett alapanyag a központ közlése szerint visszakerül a pajtánkba.

PocsékFarmer és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. vasedeny

vasedeny Aktív író

Köszi szépen

18. EBK1

EBK1 Törzsjátékos

Sziasztok! Az új Alkimista leírás mikor lesz meg? Az ismertető jelenleg még koboldokról szól

19. -East17-

Szia!

A tervek szerint holnapra várható, de pontos időpont még nincs.

20. CsizmásKandur74

CsizmásKandur74 Fórum-zöldfülű

Csizmaskandur 74 vagyok 88-as szint.
    szeretnem tudni miert nem jelenek meg a ajandok alatok a farmomon?
    Koszonom,sziasztok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.