Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem egészen értem a problémát. 15.02.2016, 18:56:21-kor elindítottál 4 darab piskótatésztát, majd amikor ezek készen lettek, elindítottad a 4 francia lepényt: 15.02.2016, 19:50:53. Azóta már a lepényeket is megkaptad, tehát semmi sem veszett el.

A gyümölcsturmixokkal pontosan ugyanez történt. Elkészítetted őket majd belőlük elindítottál 10 darab mangós-narancsos turmixot amiből valamennyi már el is készült. Itt sem tűntek el a dolgok.

magdi06 kedveli ezt.
  2. kec-mec.profika

kec-mec.profika Utánpótlás-írogató

Szép estét kívánok!
    S egy kis segítséget kérek: tegnap, napközben a "cukorvulkán" 1-re ráültettem a ~ 3-at, kimaradt a kettes, gondoltam kiveszem és újra ültetem mindhármat a "helyes" sorrendben. Kitöröltem és nem kerültek vissza a kitehetők közé. gondoltam ki-belépést követően meglesznek. Azóta sem kaptam vissza egyiket sem. Nem ajánlotta föl, hogy törlés esetén elvész a játékból, nem is lenne logikus.
    A Bahama Kincses szigeten történt. Szeretném visszakapni az elillant kitehetőim.
    Köszönöm és üdvözletem.

Remlem, jó fórumon jelkeztem K-m.pr

3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Én azt szeretném megkérdezni, hogy a farmházasságot hogy lehet megszüntetni és helyette újat kötni:)

4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Mire újra beértem az összes műhelyem eltünt,majd kis idő mulva beindult az a két műhely amiben sütöttem főztem.Ezek szerint mos készítik elő a változást és én abba futottam bele.Bocsi, de megijedtem,mert még utána 2x is ellenőríztem a műhelyeket mielőtt ide írtam,s akkor még nem indult be,és a köztes termékek sem voltak meg.Mégegyszer elnézést!

5. zanita84

zanita84 Fórum-zöldfülű

Helló! A felhösoromról eltűnt két kitehető, a 19-es és a 13-as sorról, talán a szárnybontogató volt ott, most nincs, hol lehet?
    Mi történt vele? Kérnék segítséget ebben. Gazda: zanita84 ID: 14499921

6. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

iboly54 kedveli ezt.
  7. Csocsoovb

Szia!

Én szívesen segítek (utánanézek), amennyiben megadod a szükséges információkat:

8. Csocsoovb

9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

10. kec-mec.profika

farmnevem: kec-mec.profika
    ID:
    25129166
    A 19:18-as bejegyzés írója vok, aki a "cukorvulkán" 1-, 3-at keresi
    köszi

11. Csocsoovb

Szia!

Minden meg volt nálad, csak egymásra kellett pakolni őket.
    Készen is van.

12. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok ! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a pandakuckót kiváltottam , a piacon vehetek evőpálcikát, azonban a gazdakörben nem jelenik meg a pálcikahegyezős feladatsor. Ezzel ellentétben a teve szobrot nem váltottam ki, és a gazdaköri feladatsorban szerepel a repülő szőnyeges feladatsor , ezt nem igazán értem. Előre is köszönöm a segítséget. A 68. szinten vagyok. /Bár ez itt szerintem mindegy./ ID: 53644765 farm: inkognito2002

13. kec-mec.profika

akkor köszönöm, megnézem, szia

14. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Ott kell annak lennie. Több kisebb farmon ellenőriztem, ahol nincs kiváltva a pandakuckó, ott is megvan a feladatsor. Neve: "Kreatív evőpálcikák". A Gazdaköri feladatok ablakban a "Teljesíthető" fül legyen aktív (sárga) és úgy keresd.

15. phatine

phatine Fórum-zöldfülű

16. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Szia, ma reggel ismét megnéztem és nincs ott a kreatív evőpálcikás feladatsor. A repülő szőnyeges van csak, mint említettem, a teve szobrot még nem nem váltottam ki. Akkor most hol a feladatsor? Már mindenhogy kerestem. NINCS! Valaki megnézhetné talán.
    ID: 53644765 farm: inkognito2002 Köszönöm előre is.

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A megadott accounton a Kreatív evőpálcika gazdaköri feladatsor a befejezettek között szerepel.

Anikó1961 kedveli ezt.
  18. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Szia, elnézést kérek, én voltam figyelmetlen.

19. zanita84

zanita84 Fórum-zöldfülű

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A szárnybontogató ólat az alábbi felhősorra lehetett kihelyezni.

Ez az első olyan felhősor, melyre ólat kell kihelyezni és nem csak dekor tárgyat!
    Tulajdonságai
    Tematikus felhősor, tehát kizárólag az esemény során megszerzett tárgyak helyezhetőek ki arra!

Lezárási idő: 20:00 óra
    Amit ad: Egyszeri, azonnali 40 BTP x Bahama szint

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hatodik-képregény-event-a-megegyezés.11461/

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.