Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zanita84

zanita84 Fórum-zöldfülű

Az éjfél felhősoron és az égig érő paszuly soron volt kint mindkét szárnybontogató hónapok óta. Tettem a helyükre mást, de tudom hogy kint voltak, használtam a felhősort. Csak ha eddig sem lehetett volna ott kint akkor én hogy tehettem oda? Ezt nem értem.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Az általad leírt helyzet képtelenségnek tűnik.
    Hiszen a felhősorok "feltöltésénél" a váza ikon alatti tárgyak jelennek meg majd minden esetben. (1-2 kivétel.)

3. zanita84

zanita84 Fórum-zöldfülű

Pedig biztos hogy kint volt. Azt meg tudjátok nézni, hogy kaptam-e a felhősoroktól bónuszt? A szárnybontogatóról sokáig azt hittem kitehető, aztán rájöttem hogy nem, de mivel nem volt mit kitennem helyette, nem szedtem le, nem tudtam hogy nem is lehetne ott. Csak tegnap került le a sorról, én meg le akartam aratni és, és már nem tudtam. Nem is volt mit kitennem, a két vulkánt ami kint van most a kerge kertből vettem ki, de ott már évek óta ugyan azon a helyen voltak. Akkor tuti valami olyan hiba volt ami most derült ki.

4. Laboviti

A felhősorok bónuszai a kilépésig a gazdanaplóban is láthatók.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...esleges-ablak-eltávolítása.13635/#post-441872

5. zanita84

zanita84 Fórum-zöldfülű

6. GoldNox

GoldNox Junior szaki

Sziasztok! Egy kérdésem lenne. A játék mitől fagy? mindent kiürítek gyorsító tár stb kb 8 perc egy terület szedése.
    Másnak is van ilyen gondja?

rjolka kedveli ezt.
  7. Laboviti

Szia!
    Többen tapasztalják az általad is említett jelenséget. Közre játszhat ebben a nagyobb adatforgalom a játékban és netszolgáltatás is.

dörikati és rjolka kedveli ezt.
  8. GoldNox

GoldNox Junior szaki

Nem vagyok nagy pc guru de hogy kapcsolódik netszolgáltatás az eventel amikor vége az eventnek mintha elvágták volna
    elmúlik ez a problémám. Digi 1000 csomagom van.

.Rozmaring. és rjolka kedveli ezt.
  9. Laboviti

A netszolgáltatás minőségét is több tényező befolyásolhatja.

10. Laboviti

Szia!

Kérlek, a véleményed lejegyzésére használd a Panaszkönyv topicot: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv.7211/page-159

11. gyümi88

gyümi88 Fórum-zöldfülű

Szép napot!

Segítséget kérnék. Kevertettem szerelmi csokrot,ami a pajtában meg is van. Viszont leadásnál 0-át ír ki. Ilyenkor mit tudok csinálni? Így nem tudok a feladatokkal haladni. :(

12. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a szerelmi csokor és a szív alakú süti köztes termék. Nem önálló alapanyag!
    Részletesen: http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...i-szálak-valentin-nap-2016.13626/#post-440578

13. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Valamitől összeugrott a farm és képtelen vagyok normál méretre állítani. Már megvakulok lassan.
    ID:1417744
    Köszi előre is!

14. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Böngésző beállításoknál tudod nagyítani.

15. kovacstne

Köszike, de nem akar sikerülni

16. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Tartsd lenyomva a Ctrl és görgesd az egeret előre, hátra.:)

Baby72 kedveli ezt.
  17. kovacstne

Sikerült köszike :)

ördög0 kedveli ezt.
  18. mami531953

mami531953 Haladó

Nagyon szepen koszonom-East17 vasarnapi valaszat,csupan en elfelejtettem irni,hogy en Romaniaban elek T Telecom-os mobilom van,eddig is sikeresen rendeltem FA-at csak mos a februari honapban mar nem sikerult a rendelesem,eddig is u.e a szam volt a cimzett es az uzenet is,valamit kellene valtoztassak?Elore is koszonom a valaszt.

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az a baj ezzel, hogy a külföldi megrendelésekkel kapcsolatosan semminek sem tudunk utána nézni. Ezt csak az ottani support teheti meg.

20. ffcsilli

ffcsilli Járnitanuló

nektek már működik az új alkimista?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.