Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Műhelyben ezek segítségével lehet megépíteni a terményes ólakat.

2. nikoca191919

nikoca191919 Fórum-zöldfülű

Köszönöm! :)

3. -.KALIFA.-

-.KALIFA.- Junior szaki

Igen felvehetem, szomszédnak persze ha volna helyem, no de ez nem gond.
    A nagyobb gond az, hogy ma megint ugyanaz történt, egy másik csibém tűnt el szőrén-szálán, reggel még jött-ment az ajándék, délután meg semmi. Irtam neki - Ő nem küldött el, én sem, akkor most mi van? A legérdekesebb az egész dologban, hogy mindig a magasabb szintű csibék - most már 2 - tűnnek el, lehet azért a véletlen, mert utánuk már több mentor pont járna?? De persze a legkönnyebb ráfogni mindent a rendszerre. A hármas szintű csibe, aki be sem lép napokig az miért nem tűnik el?

4. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Köszönöm, viszont most újabb hibát észleltem. Péterfalva gazda (csibém) ma délután 34-ről a 35. szintre lépett, és nem kaptam érte egy fia mentorpontot sem. Ugyanúgy 997 pontom van, mint tegnap volt. Ez is mások által is jelzett hiba? Választ előre is köszönök, hoyabella.

-ujcivis- kedveli ezt.
  5. -East17-

Szia!

Az olyan csibe aki nem lép be, nem tud véletlenül rányomni a piros Elküldés gombra, ami a kilépést jelenti.

6. -East17-

Szia!

Nem, másoktól nem kaptunk ilyen jelzést. Viszont ezzel a jelenséggel a supportot keresd fel kérlek.

7. -.KALIFA.-

-.KALIFA.- Junior szaki

Köszönöm a frappáns választ, ezzel én is tisztában vagyok. Te, mint modi nem is irhatsz mást. Részemre viszont az ilyen válasz
    nem gyógyír.
    Nekem van egy olyan sejtésem, hogy a magasabb szintű csibék azért tűnnek csak úgy el, hogy annak a "rendszerhibás rendszernek" ne kelljen megadni a több mentorpontot.
    Arról nem is akartam irni, hogy én sem, mint ahogy fentebb írták gazdatársaim az egyik csibe után nem kapok pontot, ha irok neki.
    Köszönöm :(

Utoljára szerkesztett: 18.2.16
    bogisaci60 kedveli ezt.
  8. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

barna030303 kedveli ezt.
  9. -East17-

Sajnálom, de mint írtam neked ezzel kapcsolatosan: elhagyta a rendszert. Ez lehetett véletlen kattintás vagy szándékos. Ennél többet nem mutat a rendszer. Nem ezt kell írnom, ezek az adatok.

10. -East17-

11. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Irtam a supportnak is levelet hátha intézkednek :)

12. -ujcivis-

-ujcivis- Járnitanuló

Ez nem egyedi probléma. Nálam is ez van. Sőt! Az üzenetek után sem halad a számláló sehova! Utóbbi a 4. játékból való "automatikus kilépés" (kidobás!) után jött be problémának. Nálam olyan csibe is megfordult, ami piros aktivitás jelzővel érkezett. A második ilyet meghagytam kíváncsiságból. Kidobásig marad! Bosszantó, hogy a rendszer ezeket a "döglött" csibéket benn tartja!

bogisaci60, mebajah és -.KALIFA.- kedveli ezt.
  13. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Mindenki aki eddig regisztrált, azoknak mind piros volt a hőmérője mikor elkezdett játszani, még neked is;) és most is így van ez.:)

-ujcivis- kedveli ezt.
  14. Enci67

Enci67 Járnitanuló

Sziasztok! Kérdésem a következő: a bambusz 62,00 TTP, ültetve a földben: 33,32-t mutat. Ez minden növénynél megfigyeltem. Akkor most melyik az érvényes? Válaszotok előre is köszönöm.

15. -East17-

Szia!

A TP adatok 2x2-es területre vannak megadva. Kisebb földön kevesebb TP-t ad.

Enci67 kedveli ezt.
  16. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Rendben, írtam nekik.

17. -ujcivis-

-ujcivis- Járnitanuló

Minden bizonnyal így volt 5 éve is. De ha valaki 2 hétig piros, az nem játszik.
    Ezt hívom "döglött csibének"!
    Szép estét! Jó játékot! Élő csibéket!

Matold és bogisaci60 kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Eleinte én is kaptam az üzenetek után,már nem.

19. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Az előző gazdatárs mentorpontokat hiányolt, amiről te írtál, azért pedig csibepont jár. Nem azonos a kettő.

-ujcivis- kedveli ezt.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.