Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gazdane1959

gazdane1959 Járnitanuló

Ne haragudj de lehet hogy butát kérdezek,de nem értem hogy nekem miért csak 2db ajándékozási egyezményem van csere engedélyem meg 4db,eddig ugy tudtam hogy belépések után kapjuk,én minden nap belépek a játékba,és szerintem többnek kéne lenni.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak a cserenapok alatt kapunk a belépéseink után, naponta egyszer.

3. gazdane1959

gazdane1959 Járnitanuló

Köszönöm a válaszod,na akkor ebben az évben nem cserélek hagyom szépen össze gyúlni.

4. Geri092003

Geri092003 Járnitanuló

Érdeklődni szeretnék, hogy a farm alsó oldalán megjeleníthető előzmények (zöld felfelé mutató nyíl, mely mutatja, hogy kinek mit ajándékoztam, vagy kitől mit kaptam stb.) törölhető-e, illetve, ha törölték visszaállítható-e. Ha igen, hogyan történik?

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Géptakarítással mindenképpen törölhető, de egy ki és belépés után is kiürül. A visszaállításra nincs lehetőség.

6. Geri092003

Geri092003 Járnitanuló

Köszönöm.

7. vasedeny

vasedeny Aktív író

Sziasztok gondolom már nagyon szerettek. Kiváltottam a mentorrendszerből a szuper szomszédot és nem működik. Hibák: Nem adott ajándékot, ha rámegyek az egérrel csak a neve van ott Tapsi Füles- az nem látható meddig marad velem.
    Farmnév: vasedeny
    ID: 25237681

Ui: ki-be lépés farmról megtörtént.
    Kössz

8. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia vasedeny!

A beállításoknál, azon belül is a további beállítások között kapcsold be az ajándékok mutatása felugró ablakban opciót.
    Hozza ő rendesen a napi ajándékot, de ha ez nincs bekapcsolva, nem lesz róla értesítés. Ettől függetlenül természetesen megkapod ami jár.

vasedeny kedveli ezt.
  9. vasedeny

vasedeny Aktív író

Köszi ez tényleg ki volt kapcsolva nálam. Bekapcsoltam, ki-be lépet, most várom mi lesz az ajándék :D

Semmi változás nem történt :(

Dupla hsz összevonása

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.2.16
  10. Nildia

Szia vasedeny!

Utólag nem fogja mutatni neked.
    24 óránkként hoz ajándékot.
    Majd a holnapi napi forduló utáni első belépésedkor jön a felugró ablak az épp aktuális napi ajándékról.

11. vasedeny

vasedeny Aktív író

Azt én értem hogy most nem kapok felugró ablakot hogy mit kaptam de ha kapok ajándékot azt mutatnia kéne nekem az ajándéklistában nem? Vagy azt nem? És ott nincs semmi Tapsi Füles néven. A másik hogy nem jelzi ki nekem meddig marad a szomszédom amit szintén mutatnia kéne. legalább is az enciklopédia így írta.

12. Nildia

Szia vasedeny!

Az ajándékot, és minden egyéb más adatot alul a gazdanapló csak az első kilépésig, játékoldal frissítésig naplózza, utána törlődik.
    Tehát ha pont akkor nem nyitottad fel amikor kaptad, lemaradtál róla.

Ellenőrizd, hogy a beállításoknál a tippkek be van e kapcsolva.

13. vasedeny

vasedeny Aktív író

Hát ezt most nem értem. Én ott szoktam megnézni hogy milyen ajándékot kaptam ahol a legjobbak + ajándékok van és ott kiír nekem az utolsó 33 ajándékot. Legyen az bármi tehát a mai napon csere napkor kapottakat a csibéktől a kis csomag csibepontot meg a barkács cuccot, és nem értem hogy a Tepsi Hapsimtól kapott ajándék miért nem jelenik meg amikor szerintem neki is meg kéne jelenni. Azt sem tudom mit kaptam ha tényleg kaptam valamit, márpedig igen nagy a válaszék amiből tud küldeni. mindent nem tudok átböngészni.

14. Nildia

Szia!

A szuper szomszéd ajándékai abban az ajándék listában soha nem jelentek meg.
    A fent említett mód áll rendelkezésedre, hogy megtudd, mit is kapsz : a felugró ablak bekapcsolása.
    Ezt megtetted, holnaptól tudni fogod, mit is fogsz kapni.

vasedeny kedveli ezt.
  15. vasedeny

vasedeny Aktív író

Az tök jó. Hát akkor ezzel így jártam. Köszi

És tényleg ez lesz az utolsó amit kérdezek, most akkor azt honnan tudom meg mi küldött a nyuszi szomszéd?

Dupla hsz összevonás!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.2.16
  16. Nildia

Szia!

23.02.2016, 20:46:49-kor 2 db szupertrágyát hozott neked.

vasedeny kedveli ezt.
  17. vasedeny

vasedeny Aktív író

Ohh köszi szépen ari vagy. Jó éjt :)

18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    segítséget szeretnék kérni,véletlenül kitöröltem a kiscsibémet,ajándékot akartam neki küldeni,de szerintem nem jó helyre ment
    az egerentyű,vissza lehetne kapni Doncsua03 azt hiszem a neve és kb. két napja van nálam még talán 3-as a szintje:cry:
    a farmnevem : kutyaszálló az ID számom:16307977

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, az alábbi linket megnyitva tájékozódj: https://board-hu.farmerama.com/inde...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

kutyaszálló kedveli ezt.
  20. piro0515

piro0515 Utánpótlás-írogató

Jó reggelt! Az a kérdésem, hogy a hattyút miért nem lehet elajándékozni?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.