Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ez volt a központ döntése.

2. libagizi12

libagizi12 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt:)
    Kedves Modi, tudnál abban segíteni, hogy a narancs hódomat miért nem tudom kitenni az alap ólra? Ugyanez a helyzet, ha a hajóra szeretném feltenni.

3. Laboviti

Szia!
    A Szorgos hódok event különleges jutalma volt a hódvár 2. szint narancs fejlesztés, mely alappal együtt érkezett a farmokra.
    Így önmagában kihelyezhető a gazdaságban az első alkalommal.

libagizi12 kedveli ezt.
  4. libagizi12

libagizi12 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, így már sikerült:)

5. Farmercica

Farmercica Utánpótlás-írogató

sziasztok :)
    ma fedeztem fel, hogy a gazdakörből hiányzik a folyamatban lévő hollós feladatsorom. mi történt vele?
    Gazda: Farmercica ID: 50015287

ktomi80 kedveli ezt.
  6. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Érdemes megnézni a befejezett feladatokat, vagy sorra végignézni a füleket felül.

7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Csak nálam ilyen borzasztóan lassú a játék? Nem fut semmi más a gépemen, reggel takarítottam ki és többször újra be kell töltetnem ahhoz, hogy pár percig normális sebességgel működjön.

dörikati kedveli ezt.
  8. Divagarde

Szia!

Töröld a böngésződ előzményeit, valamint CCleaner segítségével érdemes egy komplett takarítást végezned.
    Amint ezekkel megvagy, indítsd újra a géped. Előfordulhat, hogy többször kell elvégezni a takarításokat a sikerhez.

Tavirózsa kedveli ezt.
  9. agnesandrea1

agnesandrea1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok ! Szeretném kérdezni ,hogy a kincses szigetre nem tudok földterületet rakni és ültetni ?

10. abnsz

abnsz Utánpótlás-írogató

hello,
    nem tudjatok miert nem latom a hollo es a denever tenyesztest a Gazdakorben? Jack boltjabol nincs kivaltva a tenyesztes. Viszont reggebben lattam es mar be is dobaltam par dolgot.

11. Divagarde

12. Divagarde

Szia!

Amint kiváltod a tenyésztéseket, láthatod a feladatsorokat. A tenyésztési jog kiváltása a feltétele, hogy teljesíthesd. A korábban beadott terményeid nem vesznek el, megmaradnak.

Utoljára szerkesztett: 24.2.16
    abnsz kedveli ezt.
  13. Farmercica

persze, megtettem, mielőtt idefordultam segítségért. most újra, de a hollók elrepültek :(

14. Divagarde

Néhány hete rendezték a gazdaköri feladatokat. Ahhoz hogy teljesítsd őket, elkell érned a megfelelő szintet, a teliholdas tenyésztős feladatoknál pedig kikell váltanod a tenyésztést hozzá. Ha az nincs meg, nem tudod elvégezni a feladatsort. A már beadott terményeid nem vesznek el. Onnan folytathatod a tenyésztés kiváltása után ahol abbahagytad.

15. Farmercica

feltételezem, a szintem megvan hozzá, 96-on vagyok. azt is tudom, hogy a tenyésztés jogát ki kell váltani, amit még nem tettem meg, de feladatsor volt, a hollókat vettem, vagy nyertem a keréken. visszakapom, ha kiváltom a tenyésztést? köszönöm szépen a segítséget.

16. Divagarde

Ahogy írtam, a teliholdas tenyésztési feladatsorokhoz a tenyésztést kikell váltanod és nem veszítesz el semmit.

17. fszerzsi

fszerzsi Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm !

18. zapa-ta

zapa-ta Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszod, de én csak kipróbáltam, minden szintű termékből beadtam a fejlesztésbe 1-1-et és el is fogadta,
    meg is osztanám veletek a tapasztalatomat, nekem az alábbi mesterségpontokat írta jóvá (a Bölcs tölgyem nem ellenőriztem, hogy ad-e hozzá valami pluszt)
    1-es szintű után: 37 mtp
    2-es szintű után: 94 mtp
    3-as szintű után: 187 mtp
    4-es szintű után: 338 mtp
    5-es szintű után: 506 mtp
    hátha valaki más is használná a fejlesztéshez. ;)
    zapa-ta

szakalyjudit55 kedveli ezt.
  19. Laboviti

Szia!
    Köszönjük, hogy megosztottad a tapasztalatodat.

20. chili48

chili48 Törekvő

Sziasztok! Cserére betettem a neon kacsát,tehenet, juhot és nem kaptam vissza ! Szerintetek ilyenkor mi van?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.