Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia chili48!

A tárgyak nem kerülnek azonnal vissza a menüdbe event végeztével, ehhez idő kell, ha nem vontad vissza amíg lehetett a léghajóról.
    A gyakorlat azt mutatja, hogy 24 órán belül visszakerülnek a fent maradt tárgyak, tehát kérlek légy türelemmel!

2. Sziasztok !
    Nekem is ez lenne a kérdésem, hogy hová tűnt a party kerékről a madárijesztő kapitány ?

Több mint 2 hónapja vadászom rá, 8 óránként frissül, meg elpörgettem egy 60-70-et, és soha egyszer se szerepelt a megnyerhetők között.
    Nem az a gond, hogy nem tudtam kipörgetni, hanem hogy fel sem ajánlotta hogy kipörgethetném.
    A többi madárijesztőből pedig már kipörgettem 2-3-at. Ráadásul cserélni sem lehet madárijesztőket.
    Hirdetményt sem láttam, hogy ki lenne vezetve.
    Szóval mit tegyek ?

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Esthajnalcsillag!

Jeleztük már a készítők felé, hogy sok játékosnak hiányos a virágos és a madárijesztős felhősor, de konkrét döntés még nincs, mi lesz a módja, hogy ők is hozzájussanak a hiányzó elemeknek, illetve pontosan mikor.

4. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Elnézést, de nem tudom hova írni. Mért an az, hogy amint bejön 1 új fa, vagy állat, rögtön beteszik a Gazdaköribe.Ezt nem tartom fer dolognak, nem mindenki engedheti meg Magának, hogy 60 ólat vegyen, de az se biztos, hogy abban is van.Jelenleg a piacon sincs a 2 utolsó új fa,ha lenne is, nem tudod megfizetni,emiatt a feladatot nem tudod befejezni.Mért élveznek előnyt a bankkártyások vásárlás esetén? Én SMS-en vásárolok, nekem nincs bankkártyám,nem is lesz,idős vagyok,mozgáskorlátozott,túl messze van ha pénzt kellene kivenni,s csak azért legyen, hogy a játéknál használni tudjam, számomra az luxus lenne. Köszönöm ha elolvassátok, s válaszoltok. Jó éjt Mindenkinek, sziasztok.

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az említett gazdaköri feladatok állandó besorolásúak. Van idő a teljesítésükre. Így arra is, hogy a piacon a Csp értékük a számunkra megfelelő vételárú legyen.

Matold és ada77201 kedveli ezt.
  6. marcsi1957

marcsi1957 Fórum-zöldfülű

Jó reggelt.Nekem is van egy nagy gondom én meg nem tudok sms be farm aranyat venni.Miért tud na nekem ebbe valaki segiteni.Élöre is köszönöm a segítséget.

7. Laboviti

Szia!
    Konkrétan milyen hibajelenséget tapasztalsz?

8. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Bocs, ha nem jó helyre írom a gondomat.
    Mostanában kezdenek elhagyni a szomszédaim.
    Piroslik a hőmérő, írtam baglyot nekik, de nem válaszoltak, egyszer csak eltűntek./ketten is/.
    Most ismét piros a hőmérő egy kedves szomszédomnál, neki is küldtem baglyot, de napok óta nem válaszol.
    Nem szeretném, ha csak ''technikai'' okokból szűnne meg a ''jó szomszédságunk''.
    Lehet, hogy tényleg befejezték a játékot?:(

9. Laboviti

Szia!
    Ilyen jelegű hiba nincs a játékban.

kedvenc62 kedveli ezt.
  10. Laboviti

Szia!
    A hozzászólásodat a topic első posztja alapján töröltem.

11. hajnibaba10

hajnibaba10 Haladó

Sziasztok. Szeretném megkérdezni hogy hol tudom megnézni a nyuszis szuper szomszédom milyen ajándékot ad. Köszönöm.

12. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, a szuperszomszéd ajándéka a gazdanaplóban, vagy az engedélyezett "ajándékok mutatása felugró ablakban" jelenik meg.

13. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Köszönöm, akkor ezek szerint Adrienn902 szomszédom is elhagy engem.:(

14. Laboviti

Az említett gazdának nagyon alacsony az aktivitása pontja, régen járt a farmján. Ez nem technikai probléma.

kedvenc62 kedveli ezt.
  15. Szia !

Köszönöm, igen jó lenne ha csinálnának vele valamit, akár újra kipörgethetővé tennék, vagy máshogy megnyerhetővé.

Az is jó lenne, ha lenne a keréknél egy "i" gomb, hogy mik a megnyerhető főnyeremények.

16. Laboviti

17. -Izsuzs-

-Izsuzs- Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Mióta nem lehet ma először vízet venni a szigeten?

18. Laboviti

Szia!
    Az ilyen esetekben egy ki, majd belépés a játékba is segíthet. Esetleg a böngésző aktuális oldalának újratöltése gomb használata is eredményre vezethet.

19. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok
    nem tudjatok jatekora vasar lesz valamikor a kozeljovoben?

20. Laboviti

Szia!
    Nincs ilyen jellegű információnk.
    Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel a hivatalos közleményeket és a hírek menü ajánlatait.
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.