Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A süti beteg. Jelenleg így használhatod: Váza ikon - Elhasználódó fül - Pinki süti.

Ramada kedveli ezt.
  2. Barkaföld

Barkaföld Utánpótlás-írogató

köszönöm :)

3. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Köszi, de azt hittem, hogy a teliholdas telekre tudom kirakni. Oda csak a polipfát lehet? Milyen fákat tudok oda tenni?

4. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni azzal kapcsolatosan , hogy mi az a Nublion akku illetve mire és mikor tudom felhasználni?

5. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

6. fercsi62

fercsi62 Utánpótlás-írogató

Sziasztók! Kérdés mosómedve maszk és csillám por hól készül? köszönöm

7. Nildia

Szia fercsi62!

Jelenleg ezek az ólak nem szerezhetőek meg. Mind a kettő egy egy eventen volt megnyerhető:

A hó fogságában event - > Titkosügynök-képző -> Mosómedve maszk:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-hó-fogságában.9263/#post-31071

Farmexpressz "Luxus kivitelben" -> Illatszertár -> Csillámpor:

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...farmexpressz-luxusexpressz.12520/#post-238691

Magát a terményt tudod megvásárolni a piacon csengőpengőért.

8. chubac2

chubac2 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kérdés van pajtában 3 szellemcsapda miért nem tudom használni, csak 1-et tudtam a felhősor kiváltásához (4.) ? köszönöm

Tündi100149 kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Mert az előtte lévő szobát még nem aktiváltad!

A tiéd is ilyen lehet,..jobbra lefele 1 szoba van nyitva,..fentről a második sor balra egy szoba.
    Oda 3000vagy 4000 event növény kell,..utána jöhet a szellemcsapda!

Utoljára szerkesztett: 2.3.16
    barna030303 és SZERENCSELOVAG kedveli ezt.
  10. chubac2

chubac2 Utánpótlás-írogató

Köszönöm!

11. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Köszönöm szépen a gyórs választ!:)

12. Nildia

13. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Sziasztok, azt szeretném megkérdezni a mostani teliholhas éj eventnél, hogy azt vettem észre, hogy a 3 feladatsorból / Miss Biogenezis,
    Világító bomba, Kutyaképző iskola / csak az egyikben ad 1 db polipfát, a másik kettőnél XL-est ad. De akkor nincs mire ráhúzni.
    Akkor csak a Jack boltjában tudok hozzáférni az alap polipfához? Előre köszönöm a választ. ID: 53644765 farm: inkognito2002

14. Nildia

Szia inkognito2002!

Pontos a meglátásod : Polipfát Jack boltjában tudsz kiváltani annyit, amennyit csak szeretnél.
    XL-es fejlesztést viszont csak nyerhetsz a feladat teljesítés után, ezt megvenni nem tudod.

15. banzsu61

banzsu61 Járnitanuló

Szia kérdésem vettem egy szellemcsapdát, de nem tudom felhasználni. Nincs kis ablak amire rákattinthatok.
    köszönöm

16. Nildia

Szia bandzsu61!

Nézd meg alaposan az event ablakát.
    Csak olyan szobába tudsz áltlépni, ahol barna a fal lakattal. Ez az ajtó.
    Teli szürke tömör falon nem tudsz átmenni - ott nincs átjáró!

17. inkognito2002

inkognito2002 Haladó

Szia Nildia, köszönöm a gyors választ, akkor jól láttam, hát... ültethetek még jó sokat, hogy alap polipfa legyen. Szép estét Neked:
    inkognito2002

18. vegabe

vegabe Fórum-zöldfülű

Szép estét! Érdeklődnék, ha a Teliholdas farm növényeit lenulláztam hogy tudok újakat szerezni?

19. Nildia

Szia vegabe!

Körülbelül 5 óránkként a rendszer ellenőrzést végez : akinél elfogyott, vagy kevesebb mint 5 darabbal rendelkezik, kiegészíti 5 vetőmagra.

20. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Most vettem észre, hogy a piacon megjelent a "vadászgörény" és a "vadászgörénytáp" még inaktív állapotban. Hol találok a vadászgörényről és a játékba kerüléséről leírást?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.