Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia franyo121!

A táp és az állat egy közeljövőben megrendezésre kerülő event kapcsán került már be a játékba, de maga az állat még nem elérhető.
    Jelenleg nincs más dolgod, mint figyelmen kívül hagyni, illetve a fórumon a hivatalos közleményeket nyomon követni.

2. vegabe

vegabe Fórum-zöldfülű

Pontosítom a kérdést: A polipcsápom fogyott el, azt is tudom még pótolni?

3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Köszönöm szépen a gyors választ!

4. Nildia

Szia vegabe!

Azzal ugye tisztában vagy, hogy a Polipcsáp nem növény?
    A Polipfa termése. Így ebből majd akkor lesz termésed, ha a Polipfát learatod.

Kiváltáshoz szükséges:
    • 500 vámpírparadicsom
    • 200 agyvelő
    • 400 izzó penészke
    • 300 denevérvirág
    • 500 rácsos bűzcsáp
    Kihelyezhető a teliholdas farmon!

5. vegabe

vegabe Fórum-zöldfülű

Igen már emlékszem köszönöm! Csak a feladatokat néztem és nem értettem miért ír a raktár 0-t!

6. kissgizi01

kissgizi01 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Szeretném a lekvárfőzőt elkezdeni..., de azt dobja fel, hogy "szerez még 1 helyet a mesterség épületének felhúzásához!"..., és kivisz a bankólasi oldalra...:( Miért? Nem tudom ingyenesen elkezdeni az építkezést?
    Milyen mesterségek csomagját kéne vásárolnom?

Köszi!

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A különböző mesterségek megszerzésének lehetőségei

Az első szakma mindenki számára ingyenes.

A második szakma jogának megszerzése megrendelés által lehetséges a banki oldalon keresztül.
    Kivétel: Valdemár vándor vidámparkjában ha ezt sikerül megszerezned:

1250 zseton - Építési hely a Mesterségek völgyében

Ez a szabály érvényben van természetesen:
    "Az első mesterséget szabadon lehet kiválasztani, a másodikat meg lehet vásárolni, a harmadikat pedig ajándékba kapják azok, akik az első kettőt már mesterfokon kitanulták.
    Amennyiben már két mesterségben elértük a harmadik szintet, úgy a harmadik is hozzáférhetővé válik."

A hármas szabály azonban csak az alábbi mesterségekre érvényes:

8. kissgizi01

kissgizi01 Utánpótlás-írogató

Oksa..., értem..., köszi...:)

9. valamicske

valamicske Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm szépen a segítségedet.
    További jó játékot :)

10. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

szia,a teliholdas területen vettem 1 szörnyek fáját és nem tudom ki rakni mert nem találom.Hol keressem????
    Köszike.
    ID:6915216

11. Kárókatona

Kárókatona Fórum-zöldfülű

Hahó!
    A eredmény jelzőm -46 aranybanánt mutat. Hogy sikerülhetett ezt összehoznom?
    Kérlek segítsetek ezt kiderítenem. ID 50141859
    Előre is köszi

12. KukBek

KukBek Fórum-zöldfülű

Szia!
    Az ajándék ikonnál keresd! :)

13. peterzon70

peterzon70 Járnitanuló

Köszike,meg is találtam.Én a fáknál kerestem mert a teliholdas farmon szerettem volna ki rakni. :D

14. gerebicssanyi

gerebicssanyi Fórum-zöldfülű

sziasztok!

Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy mikorra várható olyan EVENT, amikor más gazdáknak el tudod küldeni a dolgaidat ?( ól, fa, stb...)

A válaszokat előre is köszönöm!

15. Nildia

Szia gerebicssanyi!

Nincs tudomásunk a következő időpontról.
    Kísérd figyelemmel a játék fórumát, itt tájékozódhatsz az eventekről, mint minden esetben.

16. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Sziasztok, az a kérdesem, lehet hogy nem jó helyen, de : a szellemcsapdát igénylő szobánál nem tudom leadni, ill tovább haladni a csapdát. A hozzávaló természetesen megvan, de nem jelenik ,eg alul a zöld csik. ( pajtában pl. 3 , leadandó 1...) tehát hogyan jutok tovább, mi kell hozzá? csak a mellette levő szobák kitakaritása után? elolvastam mindent - gondolom, az ismertetőt. stb. ott állok a halmozódó event növénnyelés nem jutok be a szellemlakta szobába.
    Help:)
    Köszi

17. Nildia

Szia -Erbrow-!

Nézd meg alaposan az event ablakát.
    Csak olyan szobába tudsz átlépni, ahol barna a fal lakattal. Ez az ajtó.
    Teli szürke tömör falon nem tudsz átmenni - ott nincs átjáró!

18. Nildia

Szia Kárókatona!

A játék fórumán az alábbi linken találsz részletes hivatalos állásfoglalást a november 26-án kora délután játékban felmerült Aranybanánokat érintő hibáról, valamint a mínuszos aranybanán egyenlegedre is magyarázatot kapsz :
    http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo.../rossz-aranybanán-kijelzés.13332/#post-387279

Az aranybanán egyenleged pedig a valóságot tükrözi, pont ennyivel költöttél többet akkor, mint amennyi valóságban a rendelkezésedre állt volna.Azóta pedig azt a túlköltést törleszted, miközben a kiváltott szobrok által nyújtott előnyöket élvezed, amit saját jogon csak akár hónapokkal később értél volna el.

19. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszi, feltettem a mindent látó okulárem, és jéé tényleg....hát köszönöm..bármilyen falon nem jutok át..

20. pereces47

pereces47 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy hol találok arról leírást, hogy egy hozzászóláshoz hogyan tudok a farmról képet betenni.
    A válaszotokat előre is köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.