Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dance750203

dance750203 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hogy beváltottam a denevértenyésztést jack boltjában de még sem tudok tenyészten azt írja vásároljam meg a tenyésztés jogát.de ez már megtörtént,Mi lehet az oka?

2. Elektropunk

Elektropunk Aktív író

Szia!
    Egy ki - és belépés is volt?

3. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia pereces47!

Az alábbi linken találsz útmutatást :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/

A maximális képméretet be kell tartanod, illetve nagyobb képet nem direkt teszünk be, hanem csak a linket a képről.

4. pereces47

pereces47 Utánpótlás-írogató

5. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Az ellenőrzéshez kérek farmnevet és ID számot.

6. Ramada

Ramada Utánpótlás-írogató

Helló!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy várható mostanság a Majmok szentélyének bővítése? A karneválban nagyon sok arany banánt nyertem és most ott áll felhasználatlanul :)

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel a Hivatalos közleményeket.
    Jós Jónás jóslatait is érdemes nézegetni, akár visszamenőleg is.

Ramada kedveli ezt.
  8. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Létezik olyan, hogy egyszerűen eltünt a moringa termésem? Ugyanis most átnéztem a faterméseket, és egy szem moringát sem találtam. Fám van, eladni nem adtam és mégis egy darab sincs. Pedig arra nagyon figyelek, hogy minden fatermés legyen raktáron. Hova tűnhetett?

Gazda: Farm_Tadity_ID: 25518752

9. Laboviti

Szia!
    Kérlek ne feledd, február 27-én a Homokművészet gazdaköri feladatba szállítottál be moringagyümölcsöt.

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-3#post-192910

10. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

11. Laboviti

12. Hencsike81

Hencsike81 Fórum-zöldfülű

Szia, nem tudom, mit csinálhatok, mert az" izzó gombámat" véletlenül mind beadtam egy feladatba, és így nem maradt egy darab sem, hogy újból elültessem. Én azt hittem, hogy a játék automatikusan 10 db-ot visszatart, de nem így történt. Honnan vehetek egy pár darabot, hogy újra ültethessek? Köszönöm szépen a válaszod! További szép napot.
    Ja, és bocsi az IDszámom:18603958

13. Laboviti

Szia!
    Kérlek legyél türelemmel, amíg a rendszer nem ad új készletet.

14. Hencsike81

Hencsike81 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, várok!

15. piroska57

piroska57 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Sajnos nem tudok belépni a Teliholdas éj eventre nem tudok semmit ültetni. piroska 57 ID:35790417

16. Laboviti

17. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni a mostani eventtel kapcsolatban, ( Tavaszi nagytakarítás ) , hogy nem tudok tovább haladni a szobákban, most van 1 szellemcsapdám, mégsem tudom használni. Idáig érthető volt a feladat, de most elakadtam.
    Ha megnézné valaki a farmomat esetleg, hogyan haladjak tovább , nagyon megköszönném. ID : 21909199 Farm: Fenyvesi1010

18. inzi85

inzi85 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Hogy lehet újraindítani a Tavaszi nagytakarítás eventet? Köszönöm

19. Laboviti

A 9. szobából (10000 Csp jutalom) létrázz lefelé. Ehhez még eventnövényt kellene termelned.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  20. Laboviti

Szia!
    Ebben az eventben ismétlésre nincs mód.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.